imah Berita Hiburan Pikasediheun Pikasieuneun Psychedelic 'Indung Anu Henteu katingali' Ayeuna

Pikasieuneun Psychedelic 'Indung Anu Henteu katingali' Ayeuna

by Waylon Yordania
1,810 pintonan

Nuju numpak horor / Thriller psychedelic ieu kaluar ayeuna dina VOD.

Freestyle Digital Media parantos kéngingkeun hak VOD Amérika Kalér pikeun Indung Anu henteu katingali, pilem horor psychedelic anyar ti panulis sareng sutradara duo Jacob Gillman sareng Mateus Diebler. Distributor anu sateuacanna dileupaskeun Imah sétan dibintanginya Zak BagansAnu ÉmutBudak awéwé dina Buku, Sareng nu sanesna.  The Invisible Mother ayeuna aya di Apple TV sareng alat streaming anu sanés. 

Tina sinopsis resmi pilem ieu:  Indung Anu henteu katingali nyarioskeun carita ngeunaan tukang batu lesbi, Marcy, sareng nini-nini, disiksa ku roh psychedelic dina albeum poto lami. Marcy balik ka bumi nini-nini pikeun mendakan hantu surreal sareng visi psychedelic, sareng Marcy kedah ngabubarkeun garis kanyataan pikeun nyalametkeun kulawargana.

Dina Thriller psychedelic anu jenuh warna ieu, Marcy, anu mimitina mecat visi ieu salaku bagian tina pikun ninina, gancang tunduh kana pikasieuneun dirina nyalira, kaganggu ku kanyataanana perang sareng hantu psychosexual anu nyulusup ka bumi bumi na.

Tapi nalika éntitas maut ti poto Victoria nyolong akina dina wengi, Marcy henteu ngagaduhan pilihan tapi pikeun gabung sareng tatangga belle kidul na anu écentric, dealer épisol-nyetir és-krim-treuk na, ninina anu kaserang, sareng telepon anu enigmatis psikis pikeun nyanghareupan rohangan poék méméh saha waé anu anjeunna terang ditéwak kana dada anu maut Indung Anu henteu katingali.

Indung Anu henteu katingali ngagaduhan pemeran kalebet Kiersten Warren (Dinten kamerdékaan), Debra Wilson (Pikasieuneun Movie 4), Richard Riehle (Legenda Kabangkitan Maryam), Brinke Stevens (Pembantaian Partai Tilem), sareng Helen Slayton-Hughes (Parks sarta Rékréasi).

Film perdana dina platform digital dimimitian dina Oktober 12, 2021.

Indung Teu katingali sayogi ayeuna aya di dieu!

Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan Indung Anu henteu katingali, tuturkeun aranjeunna dina Facebook & Instagram.

Pariksa trailer pikeun Indung Anu henteu katingali di handap sareng milarian éta langsung dina VOD digital tina Freestyle Digital Media!

Translate »