Connect with kami

kabijakan privasi

Épéktip dugi ka 1 Agustus 2022

Salaku nu boga ramatloka ieu (iHorror.com), kami ngarti yén privasi anjeun penting pisan. Kabijakan Privasi ieu ngajelaskeun inpormasi naon anu kami kumpulkeun ti anjeun ngalangkungan Loka sareng kumaha kami nganggo sareng nyingkab inpormasi sapertos kitu.

Pamakéan kami Cookies

Cookie mangrupikeun file anu ngandung identifier (tali hurup sareng nomer) anu dikirim ku pangladén wéb ka browser wéb sareng disimpen ku browser. Identifier ieu lajeng dikirim deui ka server unggal waktos browser requests kaca ti server. Cookies bisa mangrupa cookies "persistent" atawa "session" cookies: cookie pengkuh bakal disimpen ku web browser tur bakal tetep valid nepi ka tanggal kadaluwarsa set na, iwal dihapus ku pamaké saméméh tanggal kadaluwarsa; a cookie sési, di sisi séjén, bakal kadaluwarsa di ahir sési pamaké, nalika web browser ditutup. Cookies biasana henteu ngandung inpormasi anu ngaidentipikasi pangguna sacara pribadi, tapi inpormasi pribadi anu kami simpen ngeunaan anjeun tiasa dikaitkeun kana inpormasi anu disimpen sareng dicandak tina cookies.

Urang make cookies pikeun tujuan di handap: 

(a) [auténtikasi - kami nganggo cookies pikeun ngaidentipikasi anjeun nalika anjeun nganjang ka halaman wéb kami sareng nalika anjeun napigasi halaman wéb kami];

(b) [status - kami nganggo cookies [pikeun ngabantosan kami pikeun nangtukeun naha anjeun asup kana halaman wéb kami];

(c) [personalisasi - kami nganggo cookies [pikeun nyimpen inpormasi ngeunaan kahoyong anjeun sareng ngaropea halaman wéb pikeun anjeun];

(d) [kaamanan - kami nganggo cookies [salaku unsur ukuran kaamanan anu dianggo pikeun ngajagi akun pangguna, kalebet nyegah pamakean palsu tina kredensial login, sareng ngajagi halaman wéb sareng jasa kami sacara umum];

(e) [iklan - kami nganggo cookies [pikeun ngabantosan kami pikeun nampilkeun pariwara anu relevan pikeun anjeun]; jeung

(f) [analisis - kami nganggo cookies [pikeun ngabantosan kami pikeun nganalisis panggunaan sareng kinerja halaman wéb sareng jasa kami];

Kami nganggo Google Analytics pikeun nganalisis panggunaan halaman wéb kami. Google Analytics ngumpulkeun inpormasi ngeunaan pamakean halaman wéb nganggo cookies. Inpormasi anu dikumpulkeun ngeunaan halaman wéb kami dianggo pikeun ngadamel laporan ngeunaan panggunaan halaman wéb kami. Kabijakan privasi Google sayogi di: https://www.google.com/policies/privacy/

Kaseueuran panyungsi ngamungkinkeun anjeun nolak nampi cookies sareng ngahapus cookies. Cara pikeun ngalakukeunana beda-beda ti browser pikeun browser, sareng ti versi ka versi. Anjeun tiasa kumaha waé kéngingkeun inpormasi paling anyar ngeunaan ngahalangan sareng mupus cookies ngalangkungan tautan ieu:

(A) https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en (Chrome);

(B) https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences (Firefox);

(C) https://www.opera.com/help/tutorials/security/cookies/ (Opera);

(D) https://support.microsoft.com/en-gb/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies (Internet Explorer);

(E) https://support.apple.com/en-gb/guide/safari/sfri11471/mac (Safari); jeung

(F) https://privacy.microsoft.com/en-us/windows-10-microsoft-edge-and-privacy (Tepi).

Punten dicatet yén meungpeuk cookies tiasa gaduh dampak negatif kana fungsi seueur situs wéb, kalebet Loka kami. Sababaraha fitur tina Loka éta bisa dieureunkeun sadia pikeun anjeun.

Iklan Dumasar Minat

Pariwara. 

Loka ieu pakait sareng CMI Marketing, Inc., d / b / a CafeMedia ("CafeMedia") pikeun kaperluan nempatkeun iklan dina Loka éta, sarta CafeMedia bakal ngumpulkeun sarta ngagunakeun data nu tangtu pikeun tujuan iklan. Pikeun leuwih jéntré ngeunaan pamakean data CafeMedia, klik di dieu: www.cafemedia.com/publisher-advertising-privacy-policy

alamat surélék

Urang bisa ngumpulkeun alamat surélék anjeun, tapi ngan lamun anjeun sukarela nyadiakeun ka kami. Ieu tiasa lumangsung, contona, upami anjeun ngadaptar pikeun nampi buletin email, atanapi ngalebetkeun promosi. Kami bakal nganggo alamat email anjeun pikeun tujuan anu anjeun nyayogikeun ka kami, sareng ogé ti waktos ka waktos ngirim email ka anjeun ngeunaan Loka atanapi produk atanapi jasa sanés anu kami yakin tiasa dipikaresep ku anjeun. Anjeun tiasa milih kaluar tina komunikasi email sapertos iraha waé ku ngaklik tombol "unsubscribe" dina email.

Kami moal babagi alamat surélék anjeun ka pihak katilu mana wae.

Upami anjeun nyicingan nagara di Wewengkon Ékonomi Éropa (EEA), mangga tingal bagian di handap anu judulna "Hak Tambahan Warga EEA."

Pendaptaran atanapi Data Akun

Kami tiasa ngumpulkeun inpormasi anu sanés ti anjeun nalika anjeun ngadaptar sareng Loka kami pikeun ngagunakeun sababaraha fitur. Inpormasi sapertos kitu tiasa kalebet nami anjeun, ulang taun, kode pos, nami layar, sareng kecap akses (upami tiasa dianggo). Nalika anjeun nganggo Loka éta, kami tiasa ngumpulkeun data sanés anu anjeun nyayogikeun sacara sukarela (sapertos komentar anu anjeun pasang).

Kami ogé tiasa ngumpulkeun inpormasi ngeunaan anjeun ngalangkungan metode sanés, kalebet survey panalungtikan, platform média sosial, jasa verifikasi, jasa data, sareng sumber umum. Urang tiasa ngagabungkeun data ieu sareng data pendaptaran anjeun pikeun ngajaga profil anu langkung lengkep.

Urang tiasa nganggo pihak katilu pikeun nyayogikeun fungsionalitas pikeun ngamungkinkeun anjeun ngadaptar pikeun Loka éta, dina hal éta pihak katilu ogé bakal gaduh aksés kana inpormasi anjeun. Upami teu kitu, kami moal nyadiakeun sagala informasi pribadi-identifying ngeunaan anjeun ka pihak katilu, iwal mun diperlukeun ku hukum.

Kami tiasa nganggo inpormasi idéntifikasi pribadi anjeun pikeun sababaraha tujuan bisnis internal urang, sapertos nyiptakeun pangalaman pangguna anu langkung saé pikeun Loka éta, ngadiagnosa sareng ngungkulan masalah dina Loka éta, langkung ngartos kumaha Loka éta dianggo, sareng ngadamel saran pribadi ka anjeun. .

Upami anjeun nyicingan nagara di Wewengkon Ékonomi Éropa (EEA), mangga tingal bagian di handap anu judulna "Hak Tambahan Warga EEA."

Hak Tambahan Warga EEA (Wilayah Ékonomi Éropa).

Upami anjeun nyicingan hiji nagara di EEA, anjeun gaduh hak, diantarana, pikeun:

(i) ngakses data pribadi Anjeun

(ii) mastikeun katepatan data pribadi anjeun

(iii) hak kami pikeun ngahapus data pribadi anjeun

(iv) hak pikeun ngawatesan ngolah data pribadi anjeun, sareng

(v) hak pikeun ngawadul ka otoritas pangawas di nagara tempat anjeun upami data disalahgunakeun

Upami anjeun yakin yén ngolah inpormasi pribadi anjeun ngalanggar undang-undang perlindungan data, anjeun gaduh hak hukum pikeun ngajukeun keluhan ka otoritas pengawas anu tanggung jawab pikeun panyalindungan data. Anjeun tiasa ngalakukeunana di nagara anggota EU tempat tinggal anjeun, tempat damel anjeun atanapi tempat anu disangka ngalanggar.

Anjeun tiasa ngalaksanakeun hak naon waé anu aya hubunganana sareng data pribadi anjeun ku béwara tinulis ka kami anu ditujukan pikeun ieu:

Anthony Pernicka

3889 21st Ave N

Petersburg, Florida 33713

[email dijaga]

Dijual Usaha atanapi Aset

Upami Situs atanapi sabagéan ageung sadaya asetna dijual atanapi dibuang salaku usaha, naha ku ngahiji, penjualan aset atanapi sanés, atanapi upami aya insolvency, bangkrut atanapi panarimaan, inpormasi anu kami kumpulkeun ngeunaan anjeun tiasa janten salah sahiji aset anu dijual atanapi dihijikeun dina hubungan sareng transaksi éta.

Parobahan kana Kabijakan Privasi

Urang tiasa ngarobih Kabijakan Privasi ieu ti waktos ka waktos. Versi panganyarna tina Kabijakan Privasi bakal salawasna dipasang dina Loka éta, kalayan "Tanggal Éféktif" dipasang dina luhureun Kawijakan. Urang tiasa ngarévisi sareng ngapdet Kabijakan Privasi ieu upami prakték urang robih, nalika téknologi parobihan, atanapi nalika urang nambihan jasa énggal atanapi ngarobih anu tos aya. Upami urang ngadamel parobihan material kana Kabijakan Privasi kami atanapi kumaha urang nanganan inpormasi pribadi anjeun, atanapi kami bakal ngagunakeun inpormasi pribadi dina cara anu béda-béda sacara material ti anu dinyatakeun dina Kabijakan Privasi kami nalika kami ngumpulkeun inpormasi sapertos kitu, kami bakal masihan anjeun kasempetan nu lumrah pikeun idin kana parobahan. Upami anjeun henteu satuju, inpormasi pribadi anjeun bakal dianggo sakumaha anu disatujuan dina kaayaan kawijakan privasi anu berlaku nalika kami nampi inpormasi éta. Ku ngagunakeun Loka atanapi jasa kami saatos Tanggal Éféktif, anjeun dianggap satuju kana kabijakan privasi kami anu ayeuna. Kami bakal ngagunakeun inpormasi anu saacanna diala saluyu sareng Kabijakan Privasi anu berlaku nalika inpormasi éta dicandak ti anjeun.

ngahubungan Us

Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan Kabijakan Privasi ieu, atanapi prakték Situs ieu, mangga ngahubungi kami di [email dijaga]

Atanapi nyerat ka kami di:

iHorror.com

3889 21st Ave N

Petersburg, Florida 33713

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar