imah Berita Hiburan Pikasediheun Kaulinan paranormal: Panto Beureum, Panto Konéng

Kaulinan paranormal: Panto Beureum, Panto Konéng

by Waylon Yordania
21,726 pintonan
Panto Beureum Panto Konéng

Hayu urang maénkeun kaulinan: Panto Beureum, Panto Konéng

Ogé kawanoh salaku Lawang Pikiran

Kaulinan anu pikasieuneun anu wawatesan sareng paranormal mangrupikeun andalan dina pura-pura pura di dunya. Ti hampang sapertos bulu, kaku sapertos papan… Lawang tina Pikiran

ka Palasik Pangurus Ouija, urang sadayana parantos maénkeun sahenteuna hiji, tapi aya anu sanés di luar sana, panginten kirang dikenal, sareng salah sahiji anu paling pikaresepeun nyaéta Panto Beureum, Panto Konéng. Lawang tina Pikiran

Naon panto panto konéng beureum?

Kadang-kadang kaulinan paranormal ieu disebut Lawang tina Pikiran or Panto Hideung, Panto Bodas, sareng ogé, kombinasi warna naon waé, anjeun tiasa mikir.

Panto Beureum, Panto Konéng nyandak dua maén. Nanging, éta sampurna pikeun pamirsa wengi telat tina rumaja anu sieun, janten teu heran yén éta dilakukeun hudang dina sababaraha taun ka pengker.

Aturan Kaulinan

Aturanna saderhana, tapi hasilna tiasa ngerakeun, atanapi kitu klaim legenda kota.

Hiji pamuter mangrupikeun pitunjuk, sareng anu sanésna nyaéta poko.

  • Pitunjukna linggih dina lantai, dipangku ku bantal dina pangkonan aranjeunna.
  • Subjék teras bakal ngagolér dina taneuh sareng sirah dina pangkuan pituduh sareng leungeun diangkat dina hawa.
  • Pitunjukna kedah, dina waktos ieu, mimitian ngurut candi poko dina gerakan bunder ngageleger, "Panto Beureum, Panto Konéng, panto warna anu sanés" teras-terasan, ngiringan ku saksian kana pertandingan. Lawang tina Pikiran
  • Nalika poko nyelip kana kasurupan, aranjeunna bakal mendakan diri dina rohangan dina pikiranana sareng dina waktos éta, aranjeunna kedah nurunkeun panangan ka lantai anu nunjukkeun pituduh sareng saksi anu mana waé pikeun lirén.

Kaulinan parantos resmi dimimitian.

Dina titik ieu, jalma anu janten panunjuk arah bakal mimiti naroskeun ka poko supados aranjeunna ngajelaskeun kamar.

Saha waé saksi kedah jempé supados teu aya sora kecuali sora panunjuk sareng sora poko anu ngajawab patarosan panungtun.

buruan panto konéng panto beureum

Instruktur tiasa naroskeun naon anu warna panto ka kamar, kumaha parasaanana ngeunaan panto, sareng paréntah aranjeunna ngalangkungan sababaraha panto ka kamar sanés.

Subjék didorong pikeun ngajawab sadaya patarosan sacara jujur ​​dugi ka panduan mutuskeun pikeun ngeureunkeun pertandingan, tapi aya sababaraha peringatan sareng tanda bahaya anu kedah diémutan.

Bahaya Anu Kedah Diémut Lawang tina Pikiran

Numutkeun kana Pikasieuneun pikeun Barudak:

  1. Upami anjeun mendakan jalma-jalma di rohangan, panginten langkung saé henteu berinteraksi sareng aranjeunna. Éta panginten jahat sareng nyobian nipu anjeun.
  2. Upami anjeun mendakan di kamar anu pinuh ku jam, langsung angkat. Jam tiasa ngajebak anjeun.
  3. Anjeun tiasa angkat dimana waé anjeun pikahoyong, tapi langkung aman pikeun naék tibatan ka handap.
  4. Barang hampang sareng warna cahaya condong langkung saé tibatan hal anu poék sareng warna anu poék.
  5. Upami anjeun kedahna kajebak dina rohangan, anjeun kedah nyobian hudang. Upami henteu, anjeun bakal kajebak salamina.
  6. Upami anjeun maot di buruan, anjeun bakal disangka maot dina kahirupan nyata.
  7. Upami anjeun pendak sareng lalaki dina jas anu ngajantenkeun anjeun henteu raoseun, tumpurkeun pertandingan langsung.
  8. Upami pitunjuk parantos sesah ngahudangkeun subjek tina kabuyutan, aranjeunna kedah ngocok aranjeunna kasarna pikeun ngabahas éta.

Sora menyeramkeun, leres ?!

Sakabeh titik tina Panto Beureum, Panto Konéng, sigana, nyaéta ngajajah jalan jero tina pipikiran anjeun nyalira sareng ogé ngartos yén aya ogé sisi anu poék pikeun sadayana.

Sababaraha hal anu anjeun tiasa mendakan di jero buruan tiasa janten hal-hal ngeunaan diri anjeun anu anjeun henteu hoyong nyanghareupan.

Naha anjeun kantos maén Panto Beureum, Panto Konéng atanapi variasi naon tina kaulinan seram ieu? Hayu urang terang dina komentar!