Connect with kami

wartos

Kaulinan paranormal: Panto Beureum, Panto Konéng

dimuat

on

Panto Beureum Panto Konéng

Hayu urang maénkeun kaulinan: Panto Beureum, Panto Konéng

Ogé kawanoh salaku Lawang Pikiran

Kaulinan anu pikasieuneun anu wawatesan sareng paranormal mangrupikeun andalan dina pura-pura pura di dunya. Ti hampang sapertos bulu, kaku sapertos papan… Lawang tina Pikiran

ka Palasik Pangurus Ouija, urang sadayana parantos maénkeun sahenteuna hiji, tapi aya anu sanés di luar sana, panginten kirang dikenal, sareng salah sahiji anu paling pikaresepeun nyaéta Panto Beureum, Panto Konéng. Lawang tina Pikiran

Naon panto panto konéng beureum?

Kadang-kadang kaulinan paranormal ieu disebut Lawang tina Pikiran or Panto Hideung, Panto Bodas, sareng ogé, kombinasi warna naon waé, anjeun tiasa mikir.

Panto Beureum, Panto Konéng nyandak dua maén. Nanging, éta sampurna pikeun pamirsa wengi telat tina rumaja anu sieun, janten teu heran yén éta dilakukeun hudang dina sababaraha taun ka pengker.

Aturan Kaulinan

Aturanna saderhana, tapi hasilna tiasa ngerakeun, atanapi kitu klaim legenda kota.

Hiji pamuter mangrupikeun pitunjuk, sareng anu sanésna nyaéta poko.

  • Pitunjukna linggih dina lantai, dipangku ku bantal dina pangkonan aranjeunna.
  • Subjék teras bakal ngagolér dina taneuh sareng sirah dina pangkuan pituduh sareng leungeun diangkat dina hawa.
  • Pitunjukna kedah, dina waktos ieu, mimitian ngurut candi poko dina gerakan bunder ngageleger, "Panto Beureum, Panto Konéng, panto warna anu sanés" teras-terasan, ngiringan ku saksian kana pertandingan. Lawang tina Pikiran
  • Nalika poko nyelip kana kasurupan, aranjeunna bakal mendakan diri dina rohangan dina pikiranana sareng dina waktos éta, aranjeunna kedah nurunkeun panangan ka lantai anu nunjukkeun pituduh sareng saksi anu mana waé pikeun lirén.

Kaulinan parantos resmi dimimitian.

Dina titik ieu, jalma anu janten panunjuk arah bakal mimiti naroskeun ka poko supados aranjeunna ngajelaskeun kamar.

Saha waé saksi kedah jempé supados teu aya sora kecuali sora panunjuk sareng sora poko anu ngajawab patarosan panungtun.

buruan panto konéng panto beureum

Instruktur tiasa naroskeun naon anu warna panto ka kamar, kumaha parasaanana ngeunaan panto, sareng paréntah aranjeunna ngalangkungan sababaraha panto ka kamar sanés.

Subjék didorong pikeun ngajawab sadaya patarosan sacara jujur ​​dugi ka panduan mutuskeun pikeun ngeureunkeun pertandingan, tapi aya sababaraha peringatan sareng tanda bahaya anu kedah diémutan.

Bahaya Anu Kedah Diémut Lawang tina Pikiran

Numutkeun kana Pikasieuneun pikeun Barudak:

  1. Upami anjeun mendakan jalma-jalma di rohangan, panginten langkung saé henteu berinteraksi sareng aranjeunna. Éta panginten jahat sareng nyobian nipu anjeun.
  2. Upami anjeun mendakan di kamar anu pinuh ku jam, langsung angkat. Jam tiasa ngajebak anjeun.
  3. Anjeun tiasa angkat dimana waé anjeun pikahoyong, tapi langkung aman pikeun naék tibatan ka handap.
  4. Barang hampang sareng warna cahaya condong langkung saé tibatan hal anu poék sareng warna anu poék.
  5. Upami anjeun kedahna kajebak dina rohangan, anjeun kedah nyobian hudang. Upami henteu, anjeun bakal kajebak salamina.
  6. Upami anjeun maot di buruan, anjeun bakal disangka maot dina kahirupan nyata.
  7. Upami anjeun pendak sareng lalaki dina jas anu ngajantenkeun anjeun henteu raoseun, tumpurkeun pertandingan langsung.
  8. Upami pitunjuk parantos sesah ngahudangkeun subjek tina kabuyutan, aranjeunna kedah ngocok aranjeunna kasarna pikeun ngabahas éta.

Sora menyeramkeun, leres ?!

Sakabeh titik tina Panto Beureum, Panto Konéng, sigana, nyaéta ngajajah jalan jero tina pipikiran anjeun nyalira sareng ogé ngartos yén aya ogé sisi anu poék pikeun sadayana.

Sababaraha hal anu anjeun tiasa mendakan di jero buruan tiasa janten hal-hal ngeunaan diri anjeun anu anjeun henteu hoyong nyanghareupan.

Naha anjeun kantos maén Panto Beureum, Panto Konéng atanapi variasi naon tina kaulinan seram ieu? Hayu urang terang dina komentar!

 

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

Movies

Adaptasi 'Anak Jagung' Ditujukeun ka Bioskop sareng Ngageter

dimuat

on

Ayeuna parantos ampir 40 taun Linda Hamilton jeung Peter horton ngagaduhan kana eta kalawan "Anjeunna anu walks tukangeun barisan,"Dina Fritz Kiersch urang Barudak jagong, dumasar kana carita ku Stephen King.

Kiwari, Bates waktos ngalaporkeun yén film sutradara Kurt Wimmer tungtungna bakal meunang release téater dina Maret 3, Jeung Shudder siaran release on Maret 21. Tapi entong bungah teuing, sabab ieu sanés remake atanapi reboot. Wimmer parantos nyarios yén versi ieu "ampir teu aya hubunganana" sareng carita pondok asli King atanapi pilem '84.

"Urang balik deui ka carita na bebas pakait ti dinya," ngawartoskeun sutradara macem.

Anjeun tiasa ogé perhatikeun tanggal produksina nyaéta 2020. Ieu mangrupikeun warta anu ageung nalika Wimmer badé syuting pilem na di Australia salami pandémik COVID. Ngaliwatan protokol kaamanan kaasup jarak sosial, aranjeunna junun meunang ngaliwatan éta.

nu ngasilkeun Lucas Foster ceuk dina waktos éta, "Anjeun tiasa téori sadayana anjeun resep ngeunaan protokol kaamanan, tapi dugi ka meunang on set, anjeun teu bener nyaho. Tapi kuring ayeuna tiasa nyarioskeun ka anjeun mustahil pikeun ngajaga awak kaméra jarak 1.5 méter.

Ieu diropéa nyandak carita pondok Raja teu némbongan ngalibetkeun pasangan nikah dina perjalanan jalan pisan. Sabalikna, éta mangrupikeun carita asal-usul ngeunaan kumaha sadayana sawawa di kota alit nyumponan tungtung pembunuhanana.

"Barudak jagong nuturkeun budak awéwé 12 taun di Nebraska anu kasurupan ku roh dina ladang jagung anu maot. Anjeunna ngarekrut murangkalih sanés di kota alitna pikeun ngamuk sareng maéhan sadaya déwasa sareng saha waé anu nentang anjeunna. Budak SMA anu terang anu henteu saluyu sareng rencana éta mangrupikeun hiji-hijina harepan kota pikeun salamet. — Bates waktos

Pastikeun tetep mariksa deui ka iHorror pikeun trailer sakali turun. Sareng hayu urang terang naha anjeun resep kana konsép ngajauhan tina carita aslina, atanapi upami anjeun resep nuturkeun carita pondok Raja anu langkung caket.

Continue Reading

wartos

Drew Barrymore Ngabagéakeun Allison Williams Ku Dangdanan Kawas 'M3GAN'

dimuat

on

M3GAN

Allison Williams béntang hit breakout, M3GAN. Film geus mawa dina jumlah badag tur teu kaduga duit jeung terus nanjak. Ayeuna éta calik dina $ 125 juta sareng cacah. Dina raraga ngabagéakeun Williams, Barrymore ngagaduhan gear M3GAN lengkep sareng ngalayanan sababaraha gerakan tarian, sareng ngalaksanakeun kualitas sanésna anu dibawa ku boneka ka bumina.

Barrymore hilariously mimiti ngalaman kasusah teknis jeung lénsa kontak nya ngarah ka momen anu saingan malfungsi lénsa kontak dina Michael Jackson urang. Thriller, jeung nu nyebutkeun loba.

Sinopsis pikeun M3GAN sapertos kieu:

"M3GAN mangrupikeun kaajaiban intelijen buatan, boneka sapertos hirup anu diprogram pikeun janten pendamping anu paling hébat sareng babaturan anu pangageungna pikeun indungna. Dirancang ku Gemma, roboticist anu cemerlang, M3GAN tiasa ngadangukeun, nonton sareng diajar nalika maénkeun peran réréncangan sareng guru, ulin sareng pelindung. Nalika Gemma janten caretaker anu teu kaduga tina kaponakan awewe anu umurna 8 taun, anjeunna mutuskeun pikeun masihan gadis éta prototipe M3GAN, kaputusan anu nyababkeun akibat anu teu kabayang."

M3GAN ayeuna diputer di bioskop dimana-mana.

Continue Reading

wartos

Wes Craven's 'Beureum Panon' Meunangkeun Kaluaran 4K UHD

dimuat

on

Kacamata Beureum

Wes Craven mangrupikeun master horor anu leres. Anjeunna masihan kami A ngimpina dina elm Street jeung sababaraha klasik timeless séjén. Katuhu kira-kira waktos anjeunna japati ka Scream anjeunna ogé nyandak penerbangan kalayan thriller ageung anu nyetak saé kalayan pamirsa anu sadayana aya dina korsi. Craven urang Kacamata Beureum ngalakukeun ogé di box-office sarta miboga éta kecap tina sungut nu diteundeun di bioskop pikeun minggu. Kacamata Beureum ayeuna datang ka 4K UHD sarta datang kalawan sababaraha fitur husus rad.

Sinopsis pikeun Kacamata Beureum sapertos kieu:

"Sanggeus pamakaman ninina, manajer hotél Lisa Reisert (Rachel McAdams) ngantosan ngapung deui ka bumi nalika anjeunna pendak sareng Jackson Rippner (Cillian Murphy) anu menawan nalika dipariksa. Anjeunna nyangka éta untung yén aranjeunna calik babarengan dina pesawat, tapi enggal diajar sanés. Jackson ngaharepkeun pikeun maéhan kapala Kaamanan NKRI, tapi pikeun ngalakukeunana, anjeunna peryogi Lisa pikeun ngarobih deui nomer kamar pejabat di hotélna. Salaku asuransi, Jackson geus diculik bapana Lisa urang (Brian Cox)."

Fitur-fitur khusus kanggo Kacamata Beureum ngarecah sapertos kieu:

Fitur khusus pikeun Panon Beureum sapertos kieu:

Pamulihan 4K anyar pilem

Dolby Visi / Presentasi HDR pilem

NEW Audio commentary ku redaktur Patrick Lussier

Fokus Filmmaker NEW - Wes Craven sareng Panon Beureum

NEW Wes Craven: Dina Kecap-Na sorangan - Featurette

Koméntar audio ku Wes Craven, Produser Marianne Maddalena, sareng Editor Patrick Lussier

Nyiptakeun Panon Beureum - Featurette

Wes Craven: Jenis Thriller Anyar - Featurette

Reel Geuleuyeung

Pilihan basa Inggris SDH, Inggris, Spanyol, jeung terjemahan Perancis pikeun fitur utama

Bungkusan koleksi nampilkeun gambar lipatan tina poster téater pilem sareng panyebaran interior kalayan momen pilem konci

Naha anjeun bungah Kacamata Beureum datang ka 4K UHD? Distribusi Media Paramount Home ngarilis klasik Craven dina 21 Maret.

Continue Reading