Connect with kami

wartos

Kaulinan Paranormal: Ritual Tilu Raja

dimuat

on

Ritual Tilu Raja

Wilujeng sumping deui pikeun éntri anu anyar dina Paranormal Games dina iHorror. Dinten ieu kami ngagaduhan hal anu jauh langkung jahat ti Kaulinan Goresan Ucing or Panto Beureum, Panto Konéng. Disebatna Ritual Tilu Raja, sareng éta kaulinan anu aturanana anjeun kedah nuturkeun kana surat.

Jujur, kuring henteu resep nyebut éta kaulinan pisan. Éta mangrupikeun ritual sakumaha nami na tersirat. Sapertos kalolobaan kaulinan sapertos kieu, asal na paling garing. Nyebutkeun anu pangpayunna anu kuring tiasa mendakannana aya dina Jaba CreepyPasta jeung reddit.

Salaku catetan samping, ieu teu aya hubunganana sareng ritual voodoo anu sami nami. Éta mangrupikeun kakuatan anu béda babarengan, sanaos sababaraha pasokan anu anjeun anggo dina "gim" deui nunjuk kana sipat anu langkung ritualis.

Pasokan, Aturan, sareng Peringatan kanggo Maén Ritual Tilu Raja

suplai:

Daptar ieu panjang sareng terlibat sareng anjeun peryogi unggal bagian pikeun maén. ULAH NINGGALKEUN KAPALA.

  1. Ruangan sepi ageung, langkung saé tanpa jandéla. Upami anjeun kedah nganggo kamar anu nganggo jandéla, tutupna supados henteu aya lampu ti luar anu tiasa lebet kana kamar. Kamar ogé kedah gaduh panto anu bakal nutup sareng kancing aman.
  2. Lilin. Langkung pikaresep lilin pilar anu kenceng anu moal ngaduruk atanapi ngaduruk gancang
  3. A torek. Anjeun kedah hurung lilin, tangtosna
  4. Émbér cai leutik sareng cangkir atanapi cangkir bersih
  5. Kipas listrik
  6. Dua kaca spion ageung
  7. Jam alarm
  8. Korsi tilu
  9. Telepon sél anu dieusi pinuh
  10. Pasangan anu anjeun percanten pikeun nuturkeun aturan sareng nyandak serius game
  11. Objek leutik anu nahan nilai séntiméntal atanapi émosional pikeun anjeun

Nyiapkeun kanggo gim:

Jam 11 wengi, anjeun kedah ngamimitian nyetél pikeun Ritual Tilu Raja Anjeun.

Di kamar anu anjeun pilih tempatkeun salah sahiji korsi anjeun nyanghareup ka Kalér. Ieu Arasy anjeun. Tempatkeun dua korsi anu sanés dina dua sisi Tahta anu nyanghareup ka arah éta. Korsi ieu kagolong Ratu sareng Si Bodas sareng aranjeunna kedah jarakna jauh tina Arasy.

Ngamankeun hiji eunteung kana korsi Ratu sareng hiji dina Fool, deui nyanghareup ka Arasy. Diuk dina singgasana, anjeun kedah tiasa ningali réfléksi anjeun dina periphery visi anjeun bari henteu kedah nolih sareng ningali.

Tempatkeun ember sareng cangkir atanapi cangkir pilihan anjeun di payuneun Arasy anu bieu teu kahontal. Anjeun hoyongna caket caketna upami anjeun meryogikeunana, tapi henteu caket pisan anjeun panginten tiasa nembalanana.

Tempatkeun kipas di tukangeun Arasy teras hurungkeun, tapi henteu dina luhur. Sedeng atanapi Low kedahna cekap pikeun tujuan ritual.

Pareuman lampu na tinggalkeun kamar pastikeun panto na kénca kabuka sareng buka kamar anjeun.

Tempatkeun hapé, lilin, sareng korék api caket kana ranjang supados anjeun tiasa gampang ngahontal éta tanpa kedah moro. Pikeun mastikeun teleponna tos dieusi sapinuhna, kuring ngan ukur ngantepkeun kana pangecas. Atur jam alarm anjeun jam 3:30.

Candak obyék anu anjeun pilih sareng angkat ka ranjang. Waktosna bobo pikeun nyiapkeun naon anu bakal datang.

Ngalaksanakeun Ritual Tilu Raja

Nalika jam alarm anjeun jam 3:30, angkat tina ranjang, lampu lilin, sareng candak telepon anjeun. Tetep obyék séntiméntal anjeun sareng anjeun sepanjang waktos.

Anjeun gaduh tilu menit pikeun mulang ka kamar anjeun anu disiapkeun.

Nalika anjeun lebet kamar, tutup panto di tukangeun anjeun. Pasangan anu anjeun pilih dina ritual ieu kedah ngantosan di luar rohangan sareng sepi mungkin.

Ngajaga seuneu lilin anjeun, candak tempat anjeun dina Arasy. Awak anjeun kedah ngahalangan angin tina kipas di tukangeun anjeun sareng ngajagi supados henteu ngaduruk lilin. Ideu didieu nyaéta, upami anjeun slump ka gigir salami anjeun waktos di rohangan, seuneu lilin bakal ditiup ku kipas anu mungkas ritualna.

ULAH, ATAS JEUNG NU PUNJANG, NANGTU LANGSUNG KA Eunteung DI SISI ANJEUNG !! Ogé, ngalakukeun anu pangsaéna pikeun henteu neuteup langsung kana seuneu lilin.

Anggap anjeun parantos lebet kana Arasy anjeun ku 3:33 am sareng sadayana parantos sesuai sareng rencana, anjeun ayeuna tiasa ngamimitian bagian aktif tina ritual ku naroskeun patarosan pisan. Butuh waktos, tapi deui, asumsina anjeun leres-leres ngalakukeun, anjeun moal lami deui ngagabung sareng Raja-raja anu bakal ngajawab patarosan anjeun.

Dilaporkeun, anjeun leres-leres bakal ngadangu sora aranjeunna, tapi émut, henteu paduli kumaha kagetna atanapi kumaha kaayaan teu tenang éta, henteu giliran ningali kana kaca spion.

Émut pikeun nyandak ieu serius. Ieu sanés waktos naroskeun patarosan anu bodo – henteu paduli naon anu anjeun kantos nguping sateuacanna, enya éta memang aya. Anjeun gaduh hiji jam sareng Raja pikeun naroskeun naon waé anu anjeun resep. Janten siap waleran anu anjeun henteu resep, sareng siap-siap pikeun patarosan salaku waleran kana patarosan anjeun.

Akhirna, entong ngantepkeun lilin pareum nalika sési anjeun.

Jam 4:34, sobat anjeun di sisi séjén panto kedah nyauran ka anjeun yén pertandingan parantos réngsé. Upami anjeun henteu némbalan, aranjeunna kedah nyobaan nelepon telepon anjeun. Upami, sareng ngan upami, salah sahiji metode ieu hasil pikeun narik perhatian anjeun, aranjeunna teras kedah lebet kamar pikeun nyobaan sareng néwak anjeun tina ritual ku nyebat nami anjeun, tapi aranjeunna henteu kedah dina kaayaan naon waé anu némpél anjeun. Sareng pamustunganana, upami éta henteu jalan, aranjeunna kedah nganggo mug pikeun miceun cai tina émbér dina ramo anjeun.

Upami anjeun mendakan diri dina kaayaan semi-sadar sareng waktosna kanggo mulang, pokuskeun kana barang pribadi anu anjeun bawa sareng ngantepkeun éta ngantunkeun anjeun deui kaayaan anu hudang. Éta tiasa disada konyol pikeun anjeun, tapi upami anjeun parantos komitmen kana ritual, dugi ka ayeuna, éta henteu ageung tina imajinasi.

Pas anjeun sadar yén waktos kanggo ritual parantos réngsé, anjeun kedah nangtung, niup lilin sareng ngantunkeun ruangan kanggo nandakeun panutupanana.

warnings:

Upami anjeun hudang hudang jam 3:30 enjing, ulah teraskeun.

Upami anjeun balik ka kamar anjeun anu disiapkeun pikeun mendakan panto ditutup, tong teras-terasan sareng ninggalkeun bumi sareng nyandak dulur sareng anjeun. Entong balik sateuacan 6:00 enjing.

Upami kipas dipareuman atanapi henteu tiasa dianggo deui dina sababaraha cara, tong teras-terasan sareng angkat ti bumi nyandak dulur sareng anjeun. Entong balik sateuacan 6:00 enjing.

Entong ngantepkeun lilin anjeun pareum sateuacan ritual réngsé.

Deui, sakumaha nyatakeun di luhur, ulah iraha wae ningali langsung kana dua kaca spion. Disebutkeun yén naon anu anjeun tingali di dinya tiasa narik kasadaran anjeun dina sareng anjeun tiasa kajebak ku Raja-raja.

Entong angkat Arasy Anjeun sateuacan 4:34.

Entong resep ngalakukeun ritual ieu jago atanapi teu hormat. Éta moal réngsé ogé pikeun anjeun atanapi pasangan ritual anjeun.

Tingkat résiko:

Tina sadaya gim anu parantos dibahas dina séri ieu dugi ka ayeuna, ieu sajauhna, anu paling riski sabab leres-leres ngalibatkeun unsur-unsur ritualis sareng anu disangka summoning sumanget. Unsur-unsur anu khusus disisihkeun, anjeun ogé nyepeng lilin cahayana sajam janten aya résiko kaduruk ogé.

Pastikeun ieu mangrupikeun hal anu anjeun leres-leres hoyong lakukeun sateuacan nyandak Ritual Tilu Raja.

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

Movies

Adaptasi 'Anak Jagung' Ditujukeun ka Bioskop sareng Ngageter

dimuat

on

Ayeuna parantos ampir 40 taun Linda Hamilton jeung Peter horton ngagaduhan kana eta kalawan "Anjeunna anu walks tukangeun barisan,"Dina Fritz Kiersch urang Barudak jagong, dumasar kana carita ku Stephen King.

Kiwari, Bates waktos ngalaporkeun yén film sutradara Kurt Wimmer tungtungna bakal meunang release téater dina Maret 3, Jeung Shudder siaran release on Maret 21. Tapi entong bungah teuing, sabab ieu sanés remake atanapi reboot. Wimmer parantos nyarios yén versi ieu "ampir teu aya hubunganana" sareng carita pondok asli King atanapi pilem '84.

"Urang balik deui ka carita na bebas pakait ti dinya," ngawartoskeun sutradara macem.

Anjeun tiasa ogé perhatikeun tanggal produksina nyaéta 2020. Ieu mangrupikeun warta anu ageung nalika Wimmer badé syuting pilem na di Australia salami pandémik COVID. Ngaliwatan protokol kaamanan kaasup jarak sosial, aranjeunna junun meunang ngaliwatan éta.

nu ngasilkeun Lucas Foster ceuk dina waktos éta, "Anjeun tiasa téori sadayana anjeun resep ngeunaan protokol kaamanan, tapi dugi ka meunang on set, anjeun teu bener nyaho. Tapi kuring ayeuna tiasa nyarioskeun ka anjeun mustahil pikeun ngajaga awak kaméra jarak 1.5 méter.

Ieu diropéa nyandak carita pondok Raja teu némbongan ngalibetkeun pasangan nikah dina perjalanan jalan pisan. Sabalikna, éta mangrupikeun carita asal-usul ngeunaan kumaha sadayana sawawa di kota alit nyumponan tungtung pembunuhanana.

"Barudak jagong nuturkeun budak awéwé 12 taun di Nebraska anu kasurupan ku roh dina ladang jagung anu maot. Anjeunna ngarekrut murangkalih sanés di kota alitna pikeun ngamuk sareng maéhan sadaya déwasa sareng saha waé anu nentang anjeunna. Budak SMA anu terang anu henteu saluyu sareng rencana éta mangrupikeun hiji-hijina harepan kota pikeun salamet. — Bates waktos

Pastikeun tetep mariksa deui ka iHorror pikeun trailer sakali turun. Sareng hayu urang terang naha anjeun resep kana konsép ngajauhan tina carita aslina, atanapi upami anjeun resep nuturkeun carita pondok Raja anu langkung caket.

Continue Reading

wartos

Drew Barrymore Ngabagéakeun Allison Williams Ku Dangdanan Kawas 'M3GAN'

dimuat

on

M3GAN

Allison Williams béntang hit breakout, M3GAN. Film geus mawa dina jumlah badag tur teu kaduga duit jeung terus nanjak. Ayeuna éta calik dina $ 125 juta sareng cacah. Dina raraga ngabagéakeun Williams, Barrymore ngagaduhan gear M3GAN lengkep sareng ngalayanan sababaraha gerakan tarian, sareng ngalaksanakeun kualitas sanésna anu dibawa ku boneka ka bumina.

Barrymore hilariously mimiti ngalaman kasusah teknis jeung lénsa kontak nya ngarah ka momen anu saingan malfungsi lénsa kontak dina Michael Jackson urang. Thriller, jeung nu nyebutkeun loba.

Sinopsis pikeun M3GAN sapertos kieu:

"M3GAN mangrupikeun kaajaiban intelijen buatan, boneka sapertos hirup anu diprogram pikeun janten pendamping anu paling hébat sareng babaturan anu pangageungna pikeun indungna. Dirancang ku Gemma, roboticist anu cemerlang, M3GAN tiasa ngadangukeun, nonton sareng diajar nalika maénkeun peran réréncangan sareng guru, ulin sareng pelindung. Nalika Gemma janten caretaker anu teu kaduga tina kaponakan awewe anu umurna 8 taun, anjeunna mutuskeun pikeun masihan gadis éta prototipe M3GAN, kaputusan anu nyababkeun akibat anu teu kabayang."

M3GAN ayeuna diputer di bioskop dimana-mana.

Continue Reading

wartos

Wes Craven's 'Beureum Panon' Meunangkeun Kaluaran 4K UHD

dimuat

on

Kacamata Beureum

Wes Craven mangrupikeun master horor anu leres. Anjeunna masihan kami A ngimpina dina elm Street jeung sababaraha klasik timeless séjén. Katuhu kira-kira waktos anjeunna japati ka Scream anjeunna ogé nyandak penerbangan kalayan thriller ageung anu nyetak saé kalayan pamirsa anu sadayana aya dina korsi. Craven urang Kacamata Beureum ngalakukeun ogé di box-office sarta miboga éta kecap tina sungut nu diteundeun di bioskop pikeun minggu. Kacamata Beureum ayeuna datang ka 4K UHD sarta datang kalawan sababaraha fitur husus rad.

Sinopsis pikeun Kacamata Beureum sapertos kieu:

"Sanggeus pamakaman ninina, manajer hotél Lisa Reisert (Rachel McAdams) ngantosan ngapung deui ka bumi nalika anjeunna pendak sareng Jackson Rippner (Cillian Murphy) anu menawan nalika dipariksa. Anjeunna nyangka éta untung yén aranjeunna calik babarengan dina pesawat, tapi enggal diajar sanés. Jackson ngaharepkeun pikeun maéhan kapala Kaamanan NKRI, tapi pikeun ngalakukeunana, anjeunna peryogi Lisa pikeun ngarobih deui nomer kamar pejabat di hotélna. Salaku asuransi, Jackson geus diculik bapana Lisa urang (Brian Cox)."

Fitur-fitur khusus kanggo Kacamata Beureum ngarecah sapertos kieu:

Fitur khusus pikeun Panon Beureum sapertos kieu:

Pamulihan 4K anyar pilem

Dolby Visi / Presentasi HDR pilem

NEW Audio commentary ku redaktur Patrick Lussier

Fokus Filmmaker NEW - Wes Craven sareng Panon Beureum

NEW Wes Craven: Dina Kecap-Na sorangan - Featurette

Koméntar audio ku Wes Craven, Produser Marianne Maddalena, sareng Editor Patrick Lussier

Nyiptakeun Panon Beureum - Featurette

Wes Craven: Jenis Thriller Anyar - Featurette

Reel Geuleuyeung

Pilihan basa Inggris SDH, Inggris, Spanyol, jeung terjemahan Perancis pikeun fitur utama

Bungkusan koleksi nampilkeun gambar lipatan tina poster téater pilem sareng panyebaran interior kalayan momen pilem konci

Naha anjeun bungah Kacamata Beureum datang ka 4K UHD? Distribusi Media Paramount Home ngarilis klasik Craven dina 21 Maret.

Continue Reading