imah Berita Hiburan Pikasediheun Pabrik Gorowok Ngarencanakeun Juli Anu Ngeri sareng Rilis Blu-Ray Sadayana Anyar

Pabrik Gorowok Ngarencanakeun Juli Anu Ngeri sareng Rilis Blu-Ray Sadayana Anyar

by Waylon Yordania
Pabrik ngagorowok

Situs anu dipikaresep ku sadayana pikeun judul-judul horor klasik ngahijikeun hiji daptar daptar pikeun Juli 2021. Pabrik ngagorowok disetél pikeun ngaleupaskeun édisi khusus Blu Sinar tina Dalapan Freaks LeggedKamar HororA Stranger is WatchingImah lilinThe Dead Parabot, sarta Duduluran Ajag.

Masing-masing judul anyar bakal ngagaduhan karya seni anyar anu cemerlang, sareng janji sababaraha jam fitur bonus teu acan diumumkeun. Perusahaan ngadamel pengumuman énjing dina halaman Facebook resmi na.

Anjeun tiasa mariksa pengumuman di handap! Hayu urang terang naon anu anjeun pikirkeun dina koméntar!

*** Béja Judul ÉBÉHAN ***

Tingali naon anu ngorondang ka Blu-ray dina Usum Panas ieu: lancah raksasa nuju mengamuk dina Dalapan…

Posted by Pabrik ngagorowok on Senén, April 12, 2021

*** Béja Judul ÉBÉHAN ***

Naha anjeun wani ngasupan ANJING HOROR? Pelesir anu salah gimir taun 1966 dugi ka…

Posted by Pabrik ngagorowok on Senén, April 12, 2021

*** Béja Judul ÉBÉHAN ***

Deui di 1982 Sutradara Sean S. Cunningham nuturkeun jum'atan aslina anu ka-13 klasik ...

Posted by Pabrik ngagorowok on Senén, April 12, 2021

*** Béja Judul ÉBÉHAN ***

Bersiap-siap muru, ngabunuh sareng ningalikeun Musim Panas ieu nganggo édisi Blu-ray definitif anu énggal ...

Posted by Pabrik ngagorowok on Senén, April 12, 2021

*** Béja Judul ÉBÉHAN ***

Kami ningali ka payunna kami badé nampilkeun anjeun vérsi anu ditingkatkeun tina Stephen…

Posted by Pabrik ngagorowok on Senén, April 12, 2021

*** Béja Judul ÉBÉHAN ***

Kami ngaluarkeun sato galak dina Usum Panas ieu sareng Christophe Gans 'BARAYA SAKUDA dina…

Posted by Pabrik ngagorowok on Senén, April 12, 2021

Posts Related

Translate »