imah Berita Hiburan Pikasediheun 'Game Cumi' Ayeuna Gaduh Merchandise Resmi Ngalangkungan Netflix

'Game Cumi' Ayeuna Gaduh Merchandise Resmi Ngalangkungan Netflix

Dunya resep kana 'Game Cumi'

by Trey Hilburn III
315 pintonan
Kaulinan Cumi

Dunya parantos direbut ku badai sareng cumi. Rangkaian Netflix Korea Kaulinan Cumi nuju trending ngalangkungan hateup. Éta pikeun alesan anu saé ogé. Séri ieu luar biasa tur patut pisan waktos anjeun. Kuring sanggup ningali éta mimiti sareng nyobian nyarios ka saha waé anu kuring kenal pikeun lebet kana éta. Kabeneran, éta nyebarkeun kawas seuneu liar dina jasa sorangan. Netflix parantos nyandak kaayaan kana tingkat anu langkung saé salajengna sareng masihan kami sababaraha merch resmi via toko aranjeunna.

Sinopsis pikeun Kaulinan Cumi sapertos kieu:

Séri ieu museur kana kontes anu 456 pamaén, ditarik tina sababaraha lapisan kahirupan tapi masing-masing jero hutang, maénkeun sakumpulan kaulinan barudak kalayan hukuman anu paéh kusabab kaleungitan kasempetan kéngingkeun hadiah 45.6 milyar.

Dina raraga mesen sorangan Kaulinan Cumi sirah merch leuwih IEUH. Abdi ngali pisan Kaulinan Cumi desain garis kapur. Ogé, ngali pisan hoodie, sanaos mungkin bakal muncul janten hoodie Playstation pikeun anu biasa ningali.

Naha anjeun parantos tiasa nonton siri na? Naha anjeun resep kana sakumaha anu sanésna parantos dilakukeun? Hayu urang terang naon anu anjeun ngali ngeunaan séri dina atanapi Facebook or Twitter Kaca.

Aya ogé anu parantos aya Goréng Kaulinan Cumi nyieun babak. Baca langkung seueur ngeunaan éta di dieu!

 

Translate »