imah Berita Hiburan Pikasediheun The 'Squid Game' Prank Forcing Netflix To Do Some Edits

The 'Squid Game' Prank Forcing Netflix To Do Some Edits

by Anthony Pernicka
37,662 pintonan

Kaulinan Cumi mangrupikeun fenomena hiburan anu nuju dicekel. Seri Thriller Netflix parantos pencét tempat nomer 1 dina platform streaming di langkung ti 90 nagara di dunya. Henteu goréng teuing pikeun séri anu teu aya anu hoyongeun mimiti. Netflix bahkan dikutip nyarios yén Squid Game panginten janten "acara pangageungna na."

Fans Coba Nelepon Kaulinan Cumi

Nya, tétéla yén nomer telepon anu dianggo dina séri mangrupikeun nomer aktip anu leres. Anjeun moal ngahontal staf panarimaan kaulinan. Nomer telepon na kagolong awéwé awéwé Koréa Kidul anu kabanjiran rébuan telepon sareng téks ti saprak séri séép.

Kim Gil-young ngajalankeun toko kadaharan penutup di kabupaten Seongju sareng parantos nganggo nomer éta salami 16 taun, saurna ka CNN Kemis.
Nalika drama fiksi Koréa Kidul anu hébat-populér "Squid Game" mimiti dirilis, Kim nyarios yén anjeunna nampi rébuan telepon per dinten. Dina sababaraha dinten ka pengker, anjeunna parantos nampi ratusan telepon sareng SMS, saur anjeunna. - CNN.com
CNN ogé ngalaporkeun yén awéwé éta ayeuna nginum obat pikeun nenangkeun karesahanana saatos sadayana setrés telepon ieu parantos nyababkeun anjeunna. "Kuring henteu tiasa pokus kusabab nomer anu teu dikenal sababaraha kali nelepon kuring," saur CNN. Spekulasi murni di pihak kuring, tapi kuring henteu bakal heran upami ieu ngakibatkeun pakampungan sababaraha jenis. Utamana kusabab Kim-Gil-young nyatakeun yén anjeunna nganggo nomer ieu pikeun toko pencuci mulut sareng bisnis na kapangaruhan parah.
Netflix parantos ngaleungitkeun adegan tina séri anu nunjukkeun nomer telepon. "Babarengan sareng perusahaan produksi, kami damel kanggo ngabéréskeun masalah ieu, kalebet ngédit adegan sareng nomer telepon dimana diperyogikeun," saur perusahaan dina pernyataan ka CNN Kemis.


Translate »