imah Buku Ngerakeunfiksi BUKU: 'Lord of Order' Brett Riley nampilkeun Poék, Dystopia Berdarah

BUKU: 'Lord of Order' Brett Riley nampilkeun Poék, Dystopia Berdarah

by Waylon Yordania
Gusti Pangaturan

Brett Riley urang Gusti Pangaturan diterbitkeun minggu kamari sareng premis anu pikaresepeun anu anéh sateuacanna sanaos dystopian bentang henteu cukup naon anu bakal diarepkeun.

Ditetepkeun di masa hareup dimana téknologi sareng alat-alat éléktronik tina mobil sareng pesawat kana telepon sareng kaméra parantos musnah, dunya dikokolakeun ku Perang Salib Bright, rézim Kristen fundamentalis anu tinju na beusi sareng hukum na mutlak. Carita na difokuskeun Jibril Troy, Lord of Order pikeun kapamimpinan New Orleans.

Troy saé pisan dina padamelan na, tapi kasatiaanna diuji nalika anjeunna mendakan yén Pimpinan Salib Agung Matthew Rook ngarencanakeun ngabentuk saha waé anu nentang rézim sareng ngiringan aranjeunna ka New Orleans saatos anjeunna ngarencanakeun maéhan sadayana ku ngabatesan aranjeunna di jero sareng ngancurkeun levees.

Alami, Troy mimiti cangcaya kana pamimpin sareng misina, sareng sadaya naraka geuwat leupas ku cara-cara anu bahkan Lord of Order henteu tiasa dibayangkeun.

Riley mangrupikeun pangarang anu narik ati. Anjeunna ngajauhkeun aturan sareng gaya anu ditetepkeun dina nyeratna, henteu kaasup hal-hal sapertos tanda petik, ngantepkeun anu maca pikeun nangtoskeun naon anu naratif sareng naon anu aya dialog dina buku. Kadang-kadang matak ngabingungkeun, tapi maksa anu maca pikeun merhatoskeun langkung seueur naon anu aranjeunna baca, sareng di Gusti Pangaturan, naon anu aranjeunna baca sering getihan sareng brutal.

Nalika jalma nyanghareupan musuh anu tiasa sareng bakal ngalakukeun naon-naon pikeun nahan kakuatanana, jalma kedah sami sareng metode sareng kateguhan entitas éta. Kekerasan ngalahirkeun kekerasan ngalahirkeun kekerasan.

Naon anu dilakukeun ku Riley anu pangsaéna, sareng naon anu tiasa dieunakeun ku sababaraha pamiarsa, ngajelaskeun sacara rinci ngeunaan panyiksaan sareng kekerasan. Aya adegan perang masif anu narik anjeun sareng nolak ngantepkeun anjeun angkat dugi ka réngsé. Sababaraha hal ieu kabukti dina ngarobah-burih, bahkan pikeun anu maca horor pangalaman.

Hanjakalna, kami henteu ngagaduhan seueur detil ngeunaan tokohna, sareng kuring resep upami anjeunna nyandak waktos ngan sakedik deui waktos ngeusian sababaraha latar tukang, éta bakal ngajantenkeun novel éta sacara lengkep langkung narik ati.

Entong ngantep éta nyegah anjeun maca, tapi. Upami anjeun resep kana carita anu narekahan bentuk sareng gaya anu didamel sareng novel dystopian, Gusti Pangaturan pasti pikeun anjeun. Caritana karasaeun rada réa teuing di dunya anu dieusian ku nasionalisme anu tuwuh sareng sering bahaya bahaya kaiket kana gerakan agama anu ekstrim.

Anjeun tiasa nyandak salinan Gusti Pangaturan di toko buku karesep anjeun ayeuna.

Posts Related

Translate »