imah Berita Hiburan Pikasediheun David Arquette Béntang dina Dongeng Gaib Kidul, 'Ghosts of the Ozarks'

David Arquette Béntang dina Dongeng Gaib Kidul, 'Ghosts of the Ozarks'

Ieu Ensemble Great

by Trey Hilburn III
4,499 pintonan

XYZ Films pilem horor barat, Hantu tina Ozarks nyokot ensemble terrific sarta nempatkeun aranjeunna di tengah kidul jero dikurilingan ku horrors gaib dina peuting. Ieu matak anu saé pisan, éta gaduh nami anu saé sapertos Tim Blake Nelson sareng David Arquette. Sajaba ti éta, éta ogé bener hébat ningali May urang Angela Bettis deui dina genre horor.

Ozarks

Sinopsis pikeun Hantu tina Ozarks sapertos kieu:

Tim Blake Nelson, David Arquette, Angela Bettis, Thomas Hobson, Phil Morris jeung Tara Perry béntang dina nyokot anyar seru ieu dina carita jurig kidul. Dina Arkansas pasca-Perang Sipil, dokter ngora sacara misterius digero ka kota terpencil di Ozarks ngan ukur mendakan yén surga utopia dipinuhan ku rusiah sareng dikurilingan ku ayana gaib anu menacing.

Film ieu dibéntangan Thomas Hobson, Phil Morris, Tara Perry, Tim Blake Nelson, Angela Bettis, David Arquette sarta diarahkeun ku Matt Kaca jeung Yordania Wayne Long.

Hantu Ozarks sumping di bioskop, dumasar paménta sareng digital mimiti 3 Pebruari.