imah Pikasieuneun Subgenres Ulasan Gratis Spoiler: 'Ngagorowok' (2022)

Ulasan Gratis Spoiler: 'Ngagorowok' (2022)

Ghostface ngahibur sapertos naraka horor pikeun taun 2020an!

by Jacob Davison
1,877 pintonan

Antara remakes, reboots, requels, jeung saterusna 're's tina unggal franchise genre handapeun panonpoé kayaning LebaranSaw, Komo Star Wars, frasa nu datang ka pikiran téh "Sagala heubeul anyar deui". Pilem, sareng horor khususna, gaduh pancing anu lumayan pikeun nostalgia sareng kasieunan anu paling akrab pikeun urang. Lantaran kitu naha aya jumlah anu teu kaétang Barudak Tina Jagong pilem. Ku kituna sakuduna datangna saperti saeutik reuwas yén salah sahiji pilem horor pangbadagna kalayan salah sahiji pangbadagna tur paling recognizable ikon of slashers nyieun comeback dua puluh lima taun kuat stalk audiences deui sarta slash ngaliwatan tren horor modern. Nu brings kami ka ngajerit (2022)! Tinjauan ieu gratis spoiler, janten kuring bakal nyobian sareng ngalenyepan tanpa ngungkabkeun seueur teuing detil anu maot…

Ghostface sareng Jenna Ortega dina Paramount Pictures sareng Spyglass Media Group "Scream."

Woodsboro, Kalipornia. Saha anu tiasa ngabayangkeun kota anu alit sareng sepi mangrupikeun enol pikeun séri-séri panyebrangan sareng pembunuhan anu ngageterkeun nagara sareng budaya populér (duanana dina kontéks pilem sareng dina kahirupan nyata) salami sababaraha dekade ka hareup. Jeung kawas daun robah warna ka warna coklat sarta ragrag, manuk ngalayang kidul keur usum, atawa bulan ngarobah pinuh, siklus sejen datang. Acan Ghostface anu sanés muncul sareng nyababkeun pertumpahan darah slasher- "horor anu luhur" dikutuk! Teror ieu nyababkeun Sam Carpenter ngora (Melissa Barrera, Di Jangkung) ti Modesto ka Woodsboro pikeun nyanghareupan hantu-hantu ti jaman baheula pikeun ngalawan anu ayeuna ngaganggu anjeunna, kota, sareng sababaraha wajah anu akrab tina sajarah. Ngadeg...

 

Tempo kaayaan, a anyar ngajerit bakal janten tangtangan anu pikasieuneun pikeun produsén film genre. Utamana kedah nuturkeun sareng ngeusian sapatu almarhum, hébat Wes Craven sareng tulisan Kevin Williamson. Tapi kuring bagja ngalaporkeun yén Radio Silence, tim tukangeun pilem horor sapertos Southbound jeung Siap atanapi henteu geus ngabuktikeun dirina leuwih ti sanggup nyokot reins, utamana pikeun panongton anyar jeung dasawarsa. Kecap konci anu tangtosna nyaéta "Requel" mangrupikeun tren anu kedah terang pisan pikeun peminat waralaba khusus. A tuluyan langsung tina aslina, biasana sidestepping nu weirder atawa sequels leuwih convoluted bari méré urang matak anyar calon korban jeung / atawa tersangka bari bringing deui sababaraha karakter warisan akrab pikeun pituduh kapal.

Lr, Dylan Minnette ("Wes"), Jack Quaid ("Richie"), Melissa Barrera ("Sam") sareng David Arquette ("Dewey Riley") béntang dina Paramount Pictures sareng Spyglass Media Group "Scream".

Mimitina éta ngeunaan pilem slasher sareng tropes, teras sekuel, teras sistem Hollywood, teras reboot, janten éta ngan ukur ekstensi logis. Sarta gawéna. Ceuk matak anyar calon korban na / atawa tersangka keur ogé casted, oge. Sam Melissa Barerra ngajantenkeun protagonis anu pikaresepeun khususna salaku wahyu ngeunaan anjeunna nambihan lapisan kana misteri Ghostface énggal ieu. Sanaos sorotan khusus pikeun kuring nyaéta Jasmin Savoy Brown salaku Mindy Meeks-Martin, kaponakan awewe anu asli. ngajerit karakter meta Randy Meeks (Muga anjeunna beristirahat di karapihan. Anjeunna malah meunang teater pilem home peringatan keur ngahargaan na di imah Meeks.) Anu ngadegkeun dirina gancang sarta succinctly salaku ahli meta horor anyar.

 

Lengkep sareng aturan énggal pikeun dasawarsa énggal sareng fokus kana horor anu luhur vs Ngadeg gaya slashing jeung bashing. Ngeunaan karakter warisan, urang henteu ngan ukur nampi trinitas suci tina waralaba kalayan hasil jayana David Arquette, Courtney Cox, sareng Neve Campbell salaku Dewey Riley, Gale Weathers, sareng Sydney Prescott tapi Marley Shelton salaku Judy Hicks ti. kasurupan 4. Ieu nyababkeun sababaraha babandingan sareng kontras anu pikaresepeun anu henteu karasaeun teuing tempatna sareng para peminat horor anu langkung lami nongkrong sareng generasi pameget sieun. Dewey hususna nyieun sababaraha guyonan ngeunaan kumaha heubeul na sabaraha kali anjeunna geus ditusuk ngaliwatan ieu terus-terusan sarta kumaha fed up anjeunna geus jadi.

Neve Campbell ("Sidney Prescott") béntang dina Paramount Pictures sareng Spyglass Media Group "Scream".

Sedengkeun pikeun Ghostface, éta kantong sareng topéng anu sami sareng tumpukan gear énggal pikeun taun énggal. Éta lucu ningali deui kumaha unggal Ghostface sateuacanna kedah rada pinter téknologi supados tiasa beroperasi kumaha aranjeunna, sareng anu énggal ieu henteu béda. Bersenjata sareng sababaraha gadget téknologi tinggi sareng kalayan terang kumaha cara ngoperasikeunana sakaligus, psiko ieu tiasa nyandak anjeun dina landline sareng smartphone anjeun. Mess jeung GPS Anjeun. Komo hack kana sistem kaamanan imah pinter anjeun. Nambahkeun lapisan horor téhnologis dina luhureun sieun paling dasar sadaya: sababaraha freak dina costume Lebaran ngaluarkeun getih anjeun kaluar ku péso moro. Sarta dina watesan scares, aya sababaraha adegan jeung runtuyan jeung alus teuing ngawangun-up jeung pay-offs. Sakedapan khususna teras-terasan dugi ka kuring henteu tiasa seuri kusabab harepan anu ageung tetep ngawangun sareng ngawangun langkung jauh. Nyorot yén nalika jaman parantos robih, ngajerit masih sagampil lucu sakumaha bisa jadi pikasieuneun sarta meta.

Ghostface dina Paramount Pictures sareng Spyglass Media Group "Scream."

Dina inti na, ngajerit (2022) nyaéta… a ngajerit pilem. eta hits sagala ketukan akrab tanpa retreading taneuh heubeul. Hese teuing, éta. Éta leres-leres ningali deui sababaraha tempat anu biasa di sekitar Woodsboro, tapi plotna mangrupikeun séri anu pikaresepeun sareng twists. Sanaos fokusna rada tunggal sareng tiasa dipikaresep pikeun ningali langkung seueur épék nyebar sareng riak tina séri pembunuhan Ghostface anu sanés. Pasti porsi dina duanana skala na wengkuan salaku bookend atawa eunteung gambar kana aslina tur sabaraha jauh eta na horor geus datangna dina 25 taun. Saloba éta deconstructs slashers jeung tropes sabudeureun éta, ogé méré kahirupan anyar jeung ngahargaan ka aranjeunna sakaligus. Nyokot eta eta sarta nempatkeun deui babarengan pikeun nyieun hal anyar. Saha anu terang? Ieu bisa jadi spark nu resurrects ulang slashers pikeun layar badag atawa sahenteuna shines sorotan tina horor elevated kana ngan horor. Sahenteuna, urang sadayana kedah tiasa satuju yén ieu langkung saé tibatan kasurupan 3. Sareng Ghostface sok siap uih deui nalika angin sareng tren horor nuju…

ngajerit bakal dileupaskeun di bioskop dina 14 Januari 2022.

4.5 ti 5 panon.