Connect with kami

Kajahatan Leres

Hakim UK Muji Remaja Vigilante Ngadeg Pedofile

dimuat

on

Budak awéwé Inggris umur lima belas taun anu sacara mandiri milarian kaadilan henteu ngagaduhan waktos panjara saatos anjeunna nyuduk dada dina péso dapur. Detil na? Anjeunna dilecehkeun sacara séksual ku lalaki ieu salaku budak, sareng nalika dihukum pikeun kajahatanana anjeunna ngan ukur nampi jasa masarakat.

Mangtaun-taun engké éta kauninga yén lalaki éta masih ngaganggu dirina. Naha pelecehan éta dina bentuk panyiksa atanapi henteu acan diungkabkeun. Nanging, korban ngaraos parantos cekap ngaraosan, sareng éta nalika anjeunna mutuskeun nyandak tindakan.

Sistem kaadilan parantos gagal mojang anu henteu dingaranan nami, tapi anjeunna henteu bakal janten korban deui lalaki ieu anu parantos hirupna ngimpina teras-terasan ngalakukeun éta. Anjeunna lebet ka imah tukang nyiksa sareng nyuduk dada dina péso dapur. Percaya yén anjeunna parantos ngabunuh anjeunna, anjeunna teras nyerahkeun dirina ka otoritas dimana anjeunna mimitina dituduh nyobian usaha rajapati. Teras mendakan panyiksa na salamet.

Budak awéwé éta linggih di ruang sidang Hakim Jonathan Durham Aula sareng nyarioskeun carita na. Anjeunna nampi murangkalih traumatisna di tangan panyiksa sareng nyababkeun nyuduk. Saolah-olah tina acara televisi prosedural, hakim henteu ngabantingkeun gaya hirupna sareng ngahukum panjara dugi ka panjara. Sabalikna, Hakim Aula muji éta nonoman ngora pikeun kawani na.

Hakim Aula ngawartoskeun mojang éta anjeunna "salamet" sareng anjeunna henteu bakal nohonan polahna kalayan waktos panjara. Nyatana, anjeunna ngaleupaskeun pernyataan di mana anjeunna nyatakeun "Éta dibuktikeun ku diri yén pelanggaran ieu disababkeun ku, sareng ngan ukur aya hubunganana sareng, pangaruh tina nyinggung nalika anjeun dalapan taun. Éta bakal aib pikeun ngirim anu salamet sapertos anjeun ka panjara. "

Hakim teras nyusul kurangna na hukuman anu dieusian ku waktos anu sesah kalayan tawaran mayar biaya pengadilanna, ogé anu sanés anu tiasa kajantenan saatos kajadian éta di pikahareupeun.

Pengacara nonoman éta ngagema séntimén Hakim Aula, nyatakeun "Anjeunna ditingalkeun pisan kaganggu sareng parut. … Ieu mangrupikeun kasus anu luar biasa anu meryogikeun kursus anu luar biasa. Budak anu jero ieu masalah sareng rusak, dibélok ku kapercayaan diri anu rendah, sasambat pikeun pitulung. "

Sanaos henteu waktos panjara bakal dilayanan, Hakim Aula ngukum budakna kana program rehabilitasi nonoman dua taun.

Naha saur anjeun upami ieu kajantenan di Amérika nonoman éta bakal nyanghareupan perlakuan anu sami? Atanapi saur anjeun anjeunna bakal nyanghareupan waktos di tukang bar?

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

wartos

Novel Horror Meunangkeun Adaptasi TV Anyar

dimuat

on

Ieu usum panas di dieu di Amérika Serikat jeung hartina catching up on sababaraha bacaan. Tangtu, anjeun bakal kudu nyetél handap Anjeun Cimata Karajaan Pindah kaulinan. Diomongkeun ngeunaan tumbu ka jaman baheula, aya sababaraha novel heubeul nu keur dijieun acara tv anyar; sababaraha geus streaming.

Di handap ieu aya lima buku anu, upami henteu acan, bakal lebet ka jagat digital layar datar dina waktos anu caket.

reueuk, Stephenie Meyer

Upami anjeun henteu acan nguping wartos éta adaptasi énggal tina fantasi asmara supernatural rumaja Meyer. reueuk is meunang runtuyan. Sumuhun, anjeun uninga leres. Ngan ukur 15 taun ti saprak adaptasi munggaran anu dibintanginya Kristin Stewart sareng James Pattinson dileupaskeun, sareng ayeuna urang nampi séri layar leutik. Lionsgate TV ngahasilkeun, tapi hatur nuhun kana mogok panulis éta tiasa lami dugi ka kami nampi detil ngeunaan dimana éta bakal ditayangkan.

Pikiran Billy Milligan, Daniel Keyes

Ieu mangrupikeun carita ngeunaan saurang pembunuh anu nyalahkeun sababaraha kapribadianna pikeun kajahatan anu dilakukeunana. Apple TV + geus nyieun miniseries kaluar tina eta disebut "The rame Room" dibintanginya Tom Holland. Séri éta bakal ditayangkeun dina layanan streaming mimitian 9 Juni.

Triptik, Karin meuncit

Seri ABC "Will Trent" dumasar kana buku ieu sareng sekuelna anu ngagaduhan 10 misteri anu dimimitian ku Triptik. Dibintanginya Ramón Rodríguez salaku detektif judulna, acara éta nembé diénggalkeun pikeun usum kadua.

Ragragna Bumi Usher, Edgar Allan Poe

Naon Mike Flanagan bade ngalakukeun sakali na Netflix kontrakna habis? Untungna éta moal sateuacan adaptasi na chiller Poe ieu dileupaskeun dina streamer. Kaca IMDb insists yén miniseries aya dina pos-produksi sarta nampik masihan a titimangsa leupaskeun, tapi urang ngaduga yén Lebaran 2023 nyaéta nalika urang bakal nampi éta. Ieu mangrupikeun tawaran musiman anu sampurna.

Éta Ngarasa Victor Lavalle

Ngomongkeun sékrési anu ditunda, séri Apple TV+ ieu dipesen deui dina taun 2021. LaKeith Stanfield . NPR ngajelaskeun carita jadi kieu:

"Apollo Kagwa mangrupikeun padagang buku langka sareng bapa énggal, bogoh ka pamajikanana, Emma, ​​sareng putra orokna Brian, dingaranan bapa anu leungit anu ngaganggu impian Apollo.

Tapi nalika Emma ngalakukeun kalakuan kekerasan anu teu tiasa diucapkeun sareng ngaleungit, kénca Apollo nangkep dina benang-benang kahirupanna anu teu jelas, nuturkeun aranjeunna ngalangkungan labyrinth karakter anu anéh, pulo misterius sareng leuweung angker, sadayana ngeusian rohangan anu sami sareng lima borough di New York. Kota.”

Continue Reading

wartos

Pilarian Dipareum Pikeun Rumaja Anu Luncat Ti Pelayaran "Salaku Wani"

dimuat

on

Cameron Robbins Leungit di Bahama

Dina carita distressing anu sakumaha tragis sakumaha horrifying, pilarian pikeun rumaja Cameron Robbins geus réngsé sanggeus anjeunna dikabarkan katingal leaping kana Samudra Atlantik ti pesiar Panonpoé Tilelep di Bahama.

Nu anyar lulusan SMA ngaranna Cameron Robbins, 18, ngagungkeun wisuda sareng sababaraha babaturan sakelasna anu, Laporan TMZ, ngawani-wani manéhna luncat kana cai muka. Sababaraha di antarana dicandak dina pidéo anu anjeun tiasa tingali dina postingan Twitter di handap ieu.

Disangka prank indit horribly salah. Robbins ngiles tukangeun parahu jeung kana gelap. Anjeunna gagal nyekel onto hiji life preserver nu dialungkeun ka anjeunna.

Hiji pihak pilarian diwangun ku AS Coast Guard jeung otoritas Bahama lumangsung sababaraha poé tapi ahirna dibatalkeun nalika awakna teu kapanggih.

The Coast Guard ngaluarkeun pernyataan di handap ieu: "Kami ngahaturkeun belasungkawa anu ikhlas ka kulawarga sareng réréncangan Cameron Robbins."

Kolotna angkat ka Bahama minggu kamari kalayan harepan putrana bakal kapendak. Tapi tungtungna, vonis éta surem sareng aranjeunna ngaluarkeun pernyataan di handap ieu.

"Pamaréntah Bahama parantos ngeureunkeun nyalametkeun Cameron sareng urang uih deui ka Baton Rouge. Kami hoyong ngahatur nuhun ka pamaréntah Bahama, US Coast Guard, United Cajun Navy, sareng Congressman Garrett Graves pikeun sadaya anu parantos dilakukeun pikeun urang. Dina waktos duka ieu, kami hatur nuhun ka kulawarga, réréncangan, sareng anu ngahayangkeun pikeun masihan kami privasi anu kami peryogikeun pikeun émut kalayan leres ka putra kami sareng milu sedih kaleungitan anjeunna.

iHorror nawiskeun belasungkawa anu paling jero ka kulawarga Cameron.

Continue Reading

Movies

Pengumuman ngeunaan Remake 'Faces of Death' nyaéta Head-Scratcher

dimuat

on

Dina sugan salah sahiji carita warta genre weirdest kaluar saprak urang lapor heula dina éta dua taun ka pengker, nu Hollywood wartawan ngumumkeun Barbie Ferreira (euforia) jeung Dacre Montgomery (muhrim Hirup) bakal béntang dina a Rupi Pupusna diaransemén.

Pikeun anu henteu ngagaduhan nomer 19 dina awal taun lahirna, sareng panginten henteu terang naon Rupi Pupusna nyaeta ngeunaan, eta mangrupakeun "kapanggih-footage" dokumenter ngeunaan jalma jeung sato dying dina myriad cara horrific. Kabéh tétéla non-dihasilkeun tur nyata. Urang terang ayeuna éta klaim palsu sareng kalolobaan bahanna (éféktif) diproduksi

Rupi Pupusna (1978)

Ngeunaan dalapan taun ka pengker iHorror diajak ngobrol Michael R. Felsher, boga, jeung pangadeg Gambar Kaos Beureum, Pausahaan produksi nu nyadiakeun dokumenter, koméntar sutradara, sareng eusi bonus pikeun distributor DVD sareng Blu-Ray. Anjeunna angkat ka detil ngeunaan pangalamanana sareng Rupi Pupusna sareng sutradara na, Conan Le Cilaire (nee John A. Schwartz), nu nyadiakeun commentary pikeun édisi Blu-Ray.

"Salah sahiji hal anu kuring mendakan anu pikaresepeun pisan ngeunaan [Rupi Pupusna] ngobrol sareng awak épék khusus anu damel dina pilem sareng ogé redaktur, ”saur Felsher iHorror Dina waktos éta, "anu ngagaduhan tugas anu pikaresepeun pisan yén anjeunna kedah nyampur barang-barang anu aya dina waktos éta, sareng kadang-kadang nyiptakeun barang tina lawon sadayana."

Rupi Pupusna (1978)

Naon?! footage teu sagemblengna nyata? Gen-Xers ditipu? Pikeun sababaraha waktos dina jaman rental video mom-and-pop, Rupi Pupusna éta salah sahiji jalma grails disumputkeun tukangeun counter jeung ngan nyéwa kaluar lamun anjeun cukup tiis bisa dipercaya ku kasir.

Eusi anu matak ngaganggu film ieu dilarang di sababaraha nagara. Hiji adegan pemicu kawentar ngawengku monyét jeung meja makan kalayan liang leutik di tengah, dipaké salaku pillory pikeun sirah sato urang. Tamu dahar tuluy neunggeul sirah monyét ku palu leutik nepi ka pingsan tuluy didahar tuluy asup kana otakna. Tangtosna, sadayana ieu didamel ku kembang engkol ngagentos materi abu primata.

Pamandangan sapertos kieu bakal ngabantosan pilem janten pakan pikeun jaman pidéo jahat sareng dilarang di Inggris. Rupi Pupusna janten klasik kultus bawah tanah kalawan sababaraha sequels nuturkeun. Tapi éta asli anu tetep janten permata dina makuta waralaba, saatos nampi langkung ti $ 60 juta salami hirupna.

Schwartz (Le Cilaire) maot dina 2019, tapi sigana, warisan na bakal hirup dina "re-imagining" anyar pilem aslina. Henteu aya detil naon hartosna. Ngan yén éta bakal ditulis ku Isa Mazzei sareng diarahkeun ku Daniel Goldhaber (Cam).

Kami bakal tetep anjeun diropéa.

Samentawis waktos, pariksa carita urang ngeunaan rusiah Faces of Death IEUH.

Continue Reading