imah Berita Hiburan Pikasediheun Kagenep 'Tujuan Akhir' Milarian Imah di HBO Max Pikeun Nyadiakeun Langkung seueur Desain Pupusna

Kagenep 'Tujuan Akhir' Milarian Imah di HBO Max Pikeun Nyadiakeun Langkung seueur Desain Pupusna

Desain Death nuju Gawé Sakali deui

by Trey Hilburn III
7,564 pintonan
tujuan

Tujuan paneuri éta alus sanajan éta goréng. Runtuyan anu ngurilingan desain anu teu bisa dihindari nyaéta acara-acara anu pikaresepeun. Unggal installment masihan urang bener senang jeung inventive maéhan yén anjeun, panongton, bisa sapotong babarengan gancang sakumaha maot sorangan. Ku jalan kitu, panongton ngarumuskeun maotna karakter kalawan sakumaha loba kahayang salaku reaper. Geus lila urang teu nempo nu anyar Tujuan paneuri sareng katingalina ayeuna waktosna. Pangalusna sadaya, ieu Tujuan paneuri bakal manggihan imah di HBO Max.

Jon Watts (Spider-Man No Way Home, Cop Car) bakal naék salaku produser pikeun éntri waralaba énggal. Salaku kipas waralaba anu lami-lami, anjeunna parantos ngadamel outline sareng badé damel sareng Lori Evans Taylor sareng Guy Busick pikeun nyangking waralaba deui ka akarna. Watts ogé bakal gawé bareng pamajikanana Dianne McGunigle on bringing ieu Tujuan paneuri ka layar.

"Kadua Dianne sareng kuring parantos janten fans ageung tina 'Tujuan Akhir' ti mimiti," saur Watts. "Jadi pikeun bisa boga leungeun dina crafting carita anyar jeung tim aslina tur Jalur Anyar bakal duanana senang jeung seru." Watts ngawartoskeun Ragam.

Watts mangrupakeun pilihan sampurna pikeun Tujuan paneuri. Nya ngarahkeun chops on Pulisi Mobil éta fenomenal. Éta bakal saé ningali anjeunna ngajauhan Lancah-Man pikeun saeutik tur ngagunakeun bakat na pikeun masihan kami hal sejenna.

Sajauh ieu teu aya detil plot anu sayogi tapi kami bakal nginpokeun ka anjeun langkung seueur nalika kami nampi inpormasi.