Connect with kami

wartos

Trailer DITINGGALKEUN Nyaéta Salah sahiji Katurunan Anu Seram kana Madness sareng Emma Roberts

dimuat

on

Emma Roberts,  John Gallagher Jr, sarta chilling Michael shannon béntang di ditinggalkeun, carita horor creepy nu bakal tetep urang on tepi sapanjang jalan ngaliwatan.

Saatos ningali trailer, kuring henteu yakin naha sieun éta asalna ti bumi angker, tatangga anu ngaganggu, atanapi turunan anu laun kana kagilaan pikeun ibu anu énggal dicoo ku. Emma Roberts.

Adegan dina trailer kalawan Emma Roberts linggih dina ayun tangkal di hareup imah anyar masihan kuring sababaraha serius Conjuring sumpah.

Sinopsis resmi:

ditinggalkeun nuturkeun kahirupan sharply sengit of Sara (Emma Roberts), salakina Alex (John Gallagher Jr.), jeung putra orok maranéhna nalika aranjeunna mindahkeun kana imah patani terpencil, nu harbors a poék, sajarah tragis. Nalika masa lalu bumina diungkabkeun, karugian indung naék kana kaayaan psikosis anu ngabahayakeun kasalametan dirina sareng putrana anu nembe lahir.

Ditinggalkeun, diarahkeun ku Spencer Squire, dibuka dina bioskop dina 17 Juni 2022, sareng bakal sayogi dina digital sareng on-demand dina 24 Juni 2022.

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

Games

'Mortal Kombat 1' DLC Ngagoda Ngaran Horror Big

dimuat

on

Fana Kombat 1 mungkin karek dileupaskeun tapi geus nyieun fana Kombat jeung hal nu teu adil, Ed Boon nyieun rencana pikeun DLC seru. Dina salah sahiji Tweet panganyarna Boon, anjeunna masihan goda badag anu teu pisan halus di alam. Tapi, eta nunjuk ka ikon horor badag datang ka Fana Kombat 1.

Tweet Boon mangrupikeun gambar hideung-bodas sadaya ikon horor pangbadagna. Unggal ikon hadir kalawan tanda centang dina ikon nu geus ditambahkeun saméméhna jeung tanda tanya leuwih nu teu acan ditambahkeun.

Ieu ngantunkeun Pinhead, Chucky, Michael Myers, Billy, sareng Ghostface sadayana kalayan tanda tanya. Sadaya karakter ieu bakal janten édisi anu saé pikeun judul panganyarna. Utamana batur kawas Pinhead.

Baheula taun ieu tumpahan data nunjuk ka Ghostface muncul dina judul anu bakal datang. Sigana mah judul anu bakal datang meureun aya Fana Kombat 1. Urang kudu antosan tur tingal pikeun manggihan pasti. Tapi, kalebet Ghostface anu tiasa ngalaksanakeun sagala pembunuhan tina waralaba pinuh bakal saé. Kuring geus bisa gambar a maéhan panto garasi.

Saha anu anjeun hoyong tingali dina kaulinan panganyarna? Upami anjeun ngan ukur tiasa milih hiji, saur anjeun saha éta?

fana
Continue Reading

wartos

Trailer 'Living For The Dead' Nyingsieunan Kareueus Paranormal Queer

dimuat

on

Kalayan sadaya kontén realitas moro hantu anu sayogi ti Discovery +, Hulu naékkeun genre kalayan disebutna Hirup pikeun Dead dimana hiji tim lima penyidik ​​paranormal queer ngarambat ka lokasi haunted béda pikeun ngangkat arwah duanana hirup jeung maot.

Acara éta mimitina katingalina mangrupikeun prosedur moro hantu, tapi pulasna nyaéta panaliti ieu ogé ngabantosan jalma-jalma anu hirup ngabéréskeun hauntingna. Jenis lagu éta sabab acara ieu ti produser anu sami sareng Netflix Queer Panon, acara kanyataanana sejen dimana sarwa mantuan jalma manggihan karapihan sarta ditampa.

Tapi naon acara ieu boga éta Queer Panon teu mangrupa "A" daptar produser selebritis. Kristen Stewart muterkeun showrunner dieu, sarta manéhna nyebutkeun konsep asalna dimaksudkeun salaku bodo a.

"Éta saé sareng meriah yén kuring sareng réréncangan kuring CJ Romero ngagaduhan ide lucu ieu sareng ayeuna éta acara," saur Stewart dina siaran pers. "Éta dimimitian salaku sakedik impian pipa konyol hypothetical sareng ayeuna kuring reueus pisan ngagungkeun hiji hal anu ngagerakkeun sareng bermakna sabab éta leres-leres jaman gay. Cast kami ngajadikeun kuring seuri sareng ceurik sareng aranjeunna gaduh kawani sareng haté pikeun nyandak kami ka tempat anu kuring moal angkat nyalira. Sareng éta mangrupikeun perjalanan maiden anu saé pikeun perusahaan anu kuring ngamimitian sareng mitra kuring Dylan Meyer sareng Maggie McLean. Ieu ngan awal pikeun urang jeung pikeun 'Hirup pikeun Dead.' Urang wanna hiji poé geus traipsed sakuliah nagara spooky burit. Meureun dunya!”

Living for the Dead, "dokumentasi asli Huluween, perdana sadayana dalapan épisode di Hulu Rebo, 18 Oktober. 

Continue Reading

wartos

'Saw X' Puncak Waralaba sareng Peunteun Tomat Rotten Pangluhurna

dimuat

on

ragaji

ratings ieu mindeng robah, tapi sakumaha eta nangtung ayeuna Saw X geus ngamankeun skor Rotten Tomat pangluhurna dina sajarah franchise urang. The installment 10th, ayeuna di bioskop, geus narima hiji 84 persén "seger" rating, garnering eupan balik positif ti kritik sarta audiences sapuk.

nu ragaji runtuyan, dipikawanoh pikeun sarap intricate sarta horor psikologis, geus katempo rupa-rupa panarimaan kritis leuwih taun. Pilem perdana 2004, anu netepkeun panggung pikeun waralaba, saacanna nyepeng rekor kalayan rating kesegaran 50 persen. Pilem aslina ieu, sering dipuji salaku thriller perintis, penting pisan pikeun ngaluncurkeun karir tokoh-tokoh kasohor sapertos sutradara. James Wan jeung ko-panulis Leigh Whannell.

Klip Resmi Saw X

Sanajan kitu, teu kabeh film dina séri geus jadi untung. Saw: Bab Pamungkas, dirilis dina 2010, languished di handap kalawan mere rating 9 persen. Malah dibéntang-béntang Jampi: Tina Kitab Saw, featuring heavyweights Hollywood Chris Rock jeung Samuel L. Jackson, junun ukur 37 persen.

Naon anu ditétélakeun Saw X papisah? Seueur anu ngahubungkeun kasuksésanna pikeun uih deui ka akar waralaba bari nawiskeun sudut pandang anu seger. Pilem ieu janten prequel, ngeusian celah naratif antara dua pilem munggaran. Tobin Bell, nembalan peranna salaku Jigsaw menacing (atanapi John Kramer), parantos dipuji pikeun pagelaranana. Kritikus geus dicatet yén portrayal Bell di Saw X utamana riveting, jeung Nu Hollywood wartawan muji-Na "sora serak sareng gravitas anu ngancem".

Ningali Tobin Bell
Tobin Loncél

Diréktur Kevin Greutert, anu saméméhna dikeureuyeuh Ningali VI jeung Saw 3D, Sigana geus struck nu chord katuhu jeung audiences waktos sabudeureun. Pranata mangsa disorot pamahaman Greutert ngeunaan fanbase franchise urang, nyatakeun yén anjeunna delivers "Persis naon anu aranjeunna hoyongkeun".

ulasan séjén geus sarua nguntungkeun:

  • katurunan disgusting"Saw X delivers a franchise tinggi, tur éta henteu leutik feat sapuluh installments jero. Aya rasa kasadaran anu nyaman sareng humor anu aya dina sekuel anu ngagunakeun kesederhanaan pared-back na pikeun nunjukkeun karakter sareng gore.
  • DigitalSpySaw X geus dikirimkeun paling éféktif ragaji lanjutan deui… Saw X masih bisa nganteurkeun gore Anjeun kukituna nyangka ti a ragaji outing, tapi dina usaha pikeun ngalakukeun hal anu anyar sareng henteu ngan ukur anu lami, éta berpotensi nyuntik séri kalayan getih seger.
  • IndieWire: "Jalma-jalma kedah ngeureunkeun bobo sareng John Kramer. … Sanggeus dasawarsa salaku release taunan Lebaran paling hyped-up di aughts, ragaji tungtungna deui Oktober ieu pikeun nyarios ka Taylor Swift yén anjeunna sanés ngan ukur ngalakukeun vigilante shit. Wilujeng, Tobin. Anjeun pantes hiji ieu. ... Paling agonizing, suspenseful ragaji sequelna acan.”

Saw X geus nyetel patokan anyar pikeun installments hareup. Naha anjeun resep pisan atanapi pendatang dina séri ieu, pilem ieu ngajanjikeun perjalanan anu pikaresepeun.

Continue Reading