imah Berita Hiburan Pikasediheun Timothee Chalamet muragkeun Manisan Manisan Poto anu Diputerkeun Willy Wonka

Timothee Chalamet muragkeun Manisan Manisan Poto anu Diputerkeun Willy Wonka

"Teu aya Cara Ngenalkeun Bumi, Pitunjuk Anu Kami Kejueun"

by Trey Hilburn III
724 pintonan
wonka

Timothee Chalame bahkan teu acan dileupaskeun pasir keusik resmina acan na, anjeunna parantos pencét kami ku ngagoda gambar na salajengna, Wonka.

Dina poto debonair, Chalamet digugahkeun dina topi luhur sareng jas warnaan. Telepon deui kana tampilan Gene Wilder's Willy Wonka. Pilem anyar, Wonka mangrupakeun prequel ka Pabrik Charlie sareng Coklat sareng bakal ningali tokohna sareng carita asal na sadayana.

Dina incarnations sateuacanna, kami parantos gaduh Gene Wilder sareng Johnny Depp maénkeun raja manisan. Panulis sareng sutradara Paul King nyatakeun, "éta bakal fokus kana Willy Wonka ngora sareng petualanganna sateuacan muka pabrik coklat anu kawéntar di dunya."

King mangrupikeun sutradara anu pikaresepeun sareng luar biasa Paddington. Janten, kuring yakin pilem na bakal menawan pisan.

Chalamet muragkeun gambar teaser na via Insta na sareng tulisan anu aya tulisan, "Kasangetanana matak pikareueuseun, kuring ngarepkeun éta moal lepas."

Salaku tambahan kana pengulangan Wonka ieu, Taika Watiti ogé damel dina a Charlie sareng Faktor Chocloate pikeun Netflix.

Wonka disetél pikeun bagian mimiti 2023.

Naha anjeun bungah Timothee Chalamet maénkeun Willy Wonka énggal? Hayu urang terang dina komentar Facebook atanapi Twitter kami.

Wonka

Translate »