imah Berita Hiburan Pikasediheun Thomas Dekker Nyerang Emas Pikasieuneun Psikologis ku "Jack Balik Ka Bumi"

Thomas Dekker Nyerang Emas Pikasieuneun Psikologis ku "Jack Balik Ka Bumi"

by Waylon Yordania
591 pintonan

Jack Balik Bumi hurung sapertos judul komedi romantis atanapi drama anu raoseun ngeunaan perjalanan saurang lalaki balik deui kana akar na pikeun mendakan dirina. Nalika anjeunna dugi ka dinya, anjeunna bakal mendakan sakumpulan jalma anu mikanyaah ka anjeunna sareng hoyong ngamumule impianana sareng ngabantosan anjeunna janten vérsi anu pangsaéna pikeun dirina. Éta mangrupikeun salah sahiji pilem anu nyayogikeun anjeun ngaraos bagja sareng kaeusi nalika kiridit digulung.

Maksudna NOT pilem anu parantos didamel Thomas Dekker. Sabalikna, sapertos sésana tina karya psikologis anu ngarusak ieu, judulna nyaéta muslihat.

Nalika pilemna dibuka, Jack Thurlowe (Rory Culkin) nuju hirup sapopoéna nalika anjeunna nampi telepon. Kolotna ngalaman kacilakaan mobil. Bapana ditelasan, tapi indungna (dimaénkeun ku Lin Shaye anu teu tiasa dibandingkeun), sanaos nabrak sareng lebam, parantos salamet. Anjeunna geuwat di jalan ka bumi pikeun ngurus indungna sareng ngatur panguburan bapakna. Éta waktos nalika masalahna leres-leres dimimitian.

Jack Balik Bumi

Anu nuturkeun nyaéta perjalanan ngaduruk lalaunan nalika jaman baheula sakumaha Jack nyanghareupan kajadian ti jaman budak anjeunna parantos lami diteken. Nalika mimpi ngimpi na mimiti nyerang réalitasna, dunya na muterkeun liar teu kadali.

Culkin masihan pagelaran anu hadé dilapis salaku Jack, atah sareng rentan sabab psyche na diteundeun kosong. Unggal wahyu anu datang ngarobih anjeunna sareng aktor ngadaptar yén parobihan dina saluruh awakna. Kuring henteu yakin kuring kantos ningali Culkin masihan pagelaran anu langkung saé. Anu kuring yakin saatos nonton pilem ieu nyaéta urang tiasa ngarepkeun anjeunna bakal nyandak kalungguhan langkung sering di payun. Henteu ngan ukur anjeunna ngagaduhan bakat, tapi anjeunna ngagaduhan kamampuan bawaan pikeun memikat penontonna pikeun nuturkeun unggal gerakan na dina layar.

Jack Balik Bumi

Terus, aya Lin Shaye. Shaye mangrupikeun Meryl Streep tina dunya horor sareng anjeunna ngabuktoskeun, tapi deui, yén anjeunna mangrupikeun kakuatan pikeun diperhatoskeun dina peran Teresa, indung Jack. Hiji waktos anjeunna mangrupikeun indung anu rentan sareng asih sareng salajengna anjeunna ngagolak ku amarah sareng kekerasan. Kumaha carana anjeunna dipercaya yén kalayan gampang sapertos katingalina sapertos misterius sapertos awéwé anu anjeunna maénkeun.

Jack Balik Bumi

Dekker ngabéréskeun pamaén anu ngagaduhan seueur aktor sareng aktris anu berbakat. Daveigh Chase (aka Samara di The Ring) bersinar dina peran sahabatna Jack, sareng Louis Hunter smolders salaku Jack tatangga seksi hareup anu mungkin atanapi henteu ngagaduhan motif jahat. Tingali caket sareng anjeun ogé bakal ningali Nikki Reed tina reueuk waralaba sareng tugas anyarna salaku Betsy Ross dina Fox's tunduh usik.

Tapi sadayana bakat éta bakal ilang tanpa karya anu luar biasa di tukangeun layar. Naskah sareng arah Dekker ngajantenkeun penonton nebak, henteu kantos nawiskeun yayasan anu mantep pikeun nangtung. Anjeunna sacara defte mindahkeun kami tina kanyataan ka delusion sareng balik deui sapertos potongan dina papan catur. Teror dina pilem éta nyata, sareng anu paling parah, éta moal bisa dihindari.

Ditambahkeun sareng skor angker Ceiri Torjussen sareng sinématografi gaya Austin F. Schmidt, ieu mangrupikeun pilem anu anjeun teu kersa sono.

Jack Balik Bumi Kaluaran di bioskop sareng dina VOD 14 Oktober 2016 ti Momentum Pictures. Pariksa daptar lokal anjeun sareng tingali pilem ieu gancang-gancang! Pilem ieu mangrupikeun salah sahiji roller coaster émosional anu pastina pantes dijalankeun.

jack-goes-home-5

Translate »