imah Berita Hiburan Pikasediheun 'Angkatan Darat Anu Paéh' Cuplikan Netflix naékkeun Zombie Apocalypse Stakes

'Angkatan Darat Anu Paéh' Cuplikan Netflix naékkeun Zombie Apocalypse Stakes

by Waylon Yordania

Tentara ti Paéh disetél pikeun debut dina Netflix dina 21 Méi 2021, sareng trailerna sacara resmi ditiup pipikiran urang.

nu Zack Snyder (Liga kaadilan) pilem nuturkeun grup ragtag of tentara bayaran anu nyandak judi pamungkas: venturing ka tengah wabah zombie di Las Vegas. Bayaran anu séhat ngantosan aranjeunna upami aranjeunna suksés, tapi pastina aya patarosan, "Naon anu anjeun lakukeun pikeun $ 50 juta?"

Dave Bautista (Wali of Galaxy nu) ngarah matak killer di Tentara ti Paéh kalebet Ana de la Reguera (Narcos), Hiroyuki Sanada (fana Kombat), Garret Dillahunt (Sieun Leumpang Dead), Ella Purnell (Sweetbitter), Michael Cassidy (Asing alien), Samantha Win (heran Woman), Theo Rossi (Lukas Cage), Tig Notaro (Star Trek: Papanggihan), Omari Hardwick (kakuatan), sareng Matthias Schweighofer (Paréntah).

Anu teu kami ngarepkeun nalika trailer murag turun nyaéta kiamat zombie anu katingalina langkung mirip saeutik mad Max pilem! Sadaya zombie éta ngaluncatan hawa sareng… naha éta dua zombie badé kaluar? Sigana mah éta dua zombie badé kaluar! Sareng éta sateuacan urang bahkan lebet kana macan zombie.

Sacara serius, aksi sareng humorna tinggi, zombie kuat-kuat, sareng remix tina "The Gambler" ku Kenny Rogers nyaéta rockin '. Naha anjeun siap pikeun sadaya éta kusabab urang sadayana aya di iHorror.

Pariksa trailer éta pikeun Tentara ti Paéh, sareng ngantepkeun kami terang naha anjeun bakal nonton dina 21 Méi 2021 dina Netflix dina koméntar di handap!

Posts Related

Translate »