Connect with kami

wartos

Serial Killer Ted Bundy Nyiptakeun Judul ti Kuburan

dimuat

on

Ayeuna parantos ampir tilu dasawarsa saprak dijalankeunnana Ted Bundy di Florida State Prison, sareng anjeunna masih janten berita utama dugi ka ayeuna. Nanging, pangwangunan anu anyar ieu teu aya hubunganana sareng pembunuhanana, langkung ti éta bumi budakna di Tacoma, Washington anu nyebarkeun berita.

Nalika kontraktor Casey Clopton, anu skeptis anu nyatakeun nyalira, mimitina nguping pikeun flip di bumi Tacoma anjeunna henteu terang sejarahna anu aya hubunganana sareng pembunuh sérial anu terkenal anu parantos nyambungkeun sahenteuna tilu puluh genep rajapati.

Bundy parantos ngalih ka bumi di 1955 nalika anjeunna yuswa salapan taun sareng indungna, tapi calo perumahan Real James Pitts henteu aslina nyebarkeun inpormasi ieu ka kontraktor nalika anjeunna nampi padamelan éta. Pitts nyatakeun yén anjeunna ngahaja milih henteu nyebatkeun padumuk anu kapengker kusabab "… kami henteu yakin kumaha jalma bakal réaksi terang sénapati anu cicing di ditu." Anjeunna salajengna ngaku yén anjeunna sadar pisan kana kagiatan anu teu biasa di bumi, nyatakeun "Éta bener-bener matak pikasieuneun, tapi leres-leres rapih."

Clopton munggaran janten curiga ka bumi nalika nyandak budak awéwé na sabelas taun ka lokasi proyék pangénggalna. Budak awéwé ujug-ujug janten kewalahan sareng histeris nangis, nyarios ka bapakna yén imahna asa "anéh."

Nalika bumi ngalaman angkat alat-alat konstruksi na telepon sél bakal kaleungitan listrik, pareum, atanapi bahkan janten dicabut sacara fisik sadayana. Kaleungitan listrik dumadakan kana alat listrik mangrupikeun tanda dongéng anu terkenal ayana sareng sakuduna manifestasi entitas paranormal. Éta ogé parantos didokumentasikeun dina seueur panyilidikan hantu yén parobihan struktural dina bumi condong ningkatkeun kagiatan sapertos kitu.

Nalika padamelan teraskeun dina acara bumi janten langkung anéh. Pimpinan kru pembongkaran janten kabebeng ku panik sareng émosina, sami sareng cara putri anu janten kontraktor, Clopton janten saatos sumping di bumi. Kecap sapertos "Ninggalkeun" sareng "Bantosan kuring" mimiti ngampar di lantai dasar taneuh dina lebu lambar sareng digoréng dina jandéla kamar. Lawang sareng lomari nembongan dibuka nyalira.

Pikeun méréskeun pikiran dulur, kaasup pikiran na anu gancang janten teu skeptis ku siang, Clopton nyerat ayat-ayat Alkitab dina témbok bumi. Anjeunna bahkan ngiringan pendeta pikeun ngaberkahan unggal rohangan bumi sareng maca tulisan suci kalayan nyaring.

Naha kagiatan di bumi lirén teu acan dilaporkeun, tapi bumi parantos dijual ka anu teu dikenal anu artos 335,000 dina sataun katukang. Naha pamilik énggal sadar kana kagiatan sateuacanna atanapi pamilik kapungkur dina émutan taun 1950-an sareng 1960an ogé tetep tiasa dipanggihan.

Naon anu anjeun pikirkeun? Naha bumi biru alit di Tacoma, Washington angker? Atanapi ieu ngan ukur usaha pikeun narik perhatian ka properti? Wartoskeun ka kami dina komentar di handap!

Bacaan salajengna ngeunaan Ted Bundy salami taun na tumuh di Tacoma, Washington;

Ted Bundy henteu cicing di bumi Tacoma, Washington salami taun-taun pembunuh sérial déwasa na. Nanging, ti saprak ngora, Bundy mimiti nunjukkeun tanda-tanda psyche kaganggu. Ieu mangrupikeun taun-taun formatif nalika anjeunna mimiti ningali kana jandéla telat wengi ngantosan awéwé pikeun nyabut baju, ogé milarian gambar seksual anu telenges.

Éta parantos diramalkeun ku para ahli Bundy parantos ngalakukeun rajapati kahijina di 1961 dina yuswa opat belas taun nalika Ann Marie Burr dalapan taun leungit ti lingkungan na. Éta ogé parantos dianggap Bundy sareng Ann Marie parantos silih kenal. Hirup ngan ukur silih blok sareng silih ngalirkeun imahna unggal énjing dina rute kertas isuk-isuk na pasti nyingkahan kamungkinan perkenalan aranjeunna.

Isukna Burr leungit panto panto hareup kabuka lega, sapertos jandéla payun, tapi teu aya tanda perjoangan di bumi. Kurangna kakuatan asupna ogé henteu barang leungit nyimpulkeun ka penyidik ​​yén budak awéwé leutik diculik sareng ogé terang anu nyulik na. Malah nepi ka ayeuna teu aya anu terang naon anu kajantenan Burr, sareng jenazahna henteu acan kantos kapendak.

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

Harita pilem

[Fest Fantastic] 'Infested' Dijamin Bikin Audiens Ngageter, Luncat sareng Ngajerit

dimuat

on

Kaserang

Geus sababaraha waktu saprak spiders éféktif dina nyieun folks leungit pikiran maranéhanana jeung sieun di bioskop. Panungtungan waktu kuring ngelingan eta keur leungit pikiran suspenseful anjeun kalawan Arachnophobia. Panganyarna ti sutradara, Sébastien Vaniček nyiptakeun bioskop acara anu sami Arachnophobia tuh nalika eta mimitina dirilis.

Kaserang dimimitian ku sababaraha individu kaluar di tengah gurun pilari spiders aheng handapeun batu. Sanggeus ayana, lancah teh dicokot dina wadah pikeun dijual ka kolektor.

Flash ka Kaleb hiji individu kacida obsessed jeung pets aheng. Nyatana, anjeunna gaduh koleksi mini ilegal di apartemenna. Tangtu, Kaleb ngajadikeun lancah gurun imah saeutik nice dina kotak sapatu kumplit jeung bit cozy pikeun lancah bersantai. Pikeun heran na, lancah junun kabur tina kotak. Teu butuh lila pikeun manggihan yén lancah ieu deadly sarta baranahan dina ongkos alarming. Moal lami deui, wangunan pinuh dipak kalawan aranjeunna.

Kaserang

Anjeun terang eta moments saeutik urang sadaya geus ngalaman jeung serangga unwelcome nu datang ka imah urang. Anjeun terang éta instan sateuacan urang pencét éta kalayan sapu atanapi sateuacan urang nempatkeun gelas. Momen-momen alit dimana aranjeunna ujug-ujug ngaluncurkeun ka urang atanapi mutuskeun pikeun ngajalankeun laju cahaya nyaéta naon Kaserang teu flawlessly. Aya seueur waktos dimana aya anu nyobian maéhan aranjeunna nganggo sapu, ngan ukur kaget yén lancah éta langsung naék panangan sareng kana beungeut atanapi beuheungna. ngageter

Warga gedong ogé dikarantina ku pulisi anu mimitina yakin aya wabah virus di gedong éta. Janten, warga anu malang ieu nyangkut di jero kalayan seueur labah-labah anu gerak bebas dina liang hawa, juru sareng dimana waé anu anjeun pikirkeun. Aya pamandangan dimana anjeun tiasa ningali batur di kamar mandi ngumbah raray/leungeunna sareng ogé kajantenan ningali seueur lancah anu ngorondang kaluar tina liang hawa di tukangeunana. Pilem ieu ngeusi seueur momen-momen anu nyegerkeun sapertos kitu anu henteu ngantep.

Ensemble tina karakter sadayana cemerlang. Tiap di antarana sampurna ngagambar tina drama, komedi, sareng teror sareng ngajantenkeun karya éta dina unggal ketukan pilem.

Pilem ieu ogé maén dina tegangan ayeuna di dunya antara nagara pulisi sareng jalma-jalma anu nyobian nyarios nalika peryogi bantosan nyata. Batu jeung arsitéktur tempat teuas film mangrupa kontras sampurna.

Kanyataanna, sakali Kaleb jeung tatanggana mutuskeun aranjeunna dikonci di jero, nu chills sarta jumlah awak mimiti naek nalika spiders mimiti tumuwuh sarta baranahan.

Kaserang is Arachnophobia meets pilem Safdie Brothers kayaning Inten Uncut. Nambahkeun moments sengit Safdie Brothers ngeusi karakter saling ngobrol jeung shouting dina gancang-ngawangkong, paguneman-inducing kahariwang ka lingkungan chilling ngeusi lancah deadly Crawling sakuliah jalma jeung anjeun boga Kaserang.

Kaserang nyaeta unnerving na seethes kalawan teror kadua-ka-detik kuku-biting. Ieu mangrupikeun waktos anu paling pikasieuneun anjeun tiasa di bioskop pikeun waktos anu lami. Upami anjeun henteu ngagaduhan arachnophobia sateuacan nonton Infested, anjeun bakalan.

Continue Reading

wartos

Katerangan urban: A ulang 25th Retrospective

dimuat

on

Pikeun Silvio.

Taun 90-an éta sinonim jeung rénaisans pilem slasher, kalawan loba datang panas kaluar ti heels of ngajeritkasuksésan genre-ngarobah 's. Legenda Perkotaan éta salah sahiji pilem sapertos anu lumbered dina kategori 'Scream rip-off', tapi gancang naek kana status legendaris sorangan, gaining popularitas badag alatan maéhan surem sarta undeniably haunting atmosfir na. Ayeuna, 25 taun ti release aslina, Legenda Perkotaan masih karasaeun jadi chilling jeung thrilling sakumaha eta lumangsung deui.

Miluan kuring dina ngahirupkeun deui sababaraha hal konci anu ngajantenkeun éta istimewa: tina pambukaan anu hebat sareng karakterna dugi ka maotna unik sareng legenda anu diideuan ku aranjeunna. Hayu urang ngagungkeun 25 taun pilem tercinta anu pasti aya dina daptar nonton biasa horor mana wae.

Blanks on set kalawan Leto na Rosenbaum

1998 slasher Palasik diarahkeun ku ngora, up na datang sutradara Jamie Blanks, ngan 26 taun dina waktos éta. Naon anu kuring lakukeun dina umur 26? Masih hirup jeung kolot! Blanks asalna boga panon na on Abdi terang naon anu anjeun lakukeun usum panas kamari komo diarahkeun hiji bohongan-trailer pondok tapi pamustunganana Jim Gillespie geus kungsi hired pikeun pakasaban.

Pikeun seueur, kalebet sutradara, éta kedah dirasakeun sapertos nasib sapertos Wes Craven sareng ngajerit Abdi henteu tiasa ngabayangkeun thrill sareng nada Legenda Perkotaan keur 'direbut' dina cara anu sarua lamun éta sutradara sejen. Blanks milih gaya kirang visceral sarta pendekatan langkung muted nu nyandak telat Silvio Horta's gagasan jeung ditarjamahkeun dina cara nu nyorong panongton ngagunakeun imajinasi maranéhanana, nu digawé tremendously ogé sarta, dina cara, ngagambarkeun kateupastian jeung kanyahoan tina sagala legenda urban nyata.

Nu maéhan neunggeul

Pilem mimitina disetél dina usum tiis, ku kituna kostum parka anu nyaman, tapi parobahan produksi ngarobih setting musiman. Pamustunganana, kostum éta dijaga sareng sanaos saderhana pisan dina desain, aya anu pikaresepeun sareng tiasa diaksés dina penampilanna. Slasher: Partéi kaliru, Pasti geus pasti dicokot inspirasi ti ieu, sakumaha killer na ngagem gaya parka sarua. Sanajan kitu, éta soaking baseuh jeung slick kalawan unggal getih korban ... touch ditambahkeun nice.

Naskah Horta ogé rada béda. Utamana, tungtung ieu rada dirobah: eta diulas maot sejen tur euweuh penampilan ti Brenda. Sabalikna, grup murid 'aneh' anyar diantar ku Reese. Sakali salah sahijina, Jenny, keur nyalira, sungut nya muffled ku leungeun gloved. Hiji kampak diangkat kana hawa lajeng struck handap, motong ka hideung.

Nkk
Michelle Mancini (Natasha Gregson Wagner)

Urban Legenda dimimitian ku cara visually keuna tur unsettling na, kawas ngajerit, Runtuyan bubuka na penting dina netepkeun nada sarta dibawa teror nepi deukeut jeung pribadi, maén kalawan pamanggih carita folklore awéwé terasing jeung claustrophobia. Tapi, tibatan budak awéwé nyalira waé siap-siap nonton pilem, éta awéwé nyetir nyalira dina kaayaan anu pas pikeun horor naon waé.

Skor haunting Christopher Young netepkeun urang kana naon anu bakal janten pilem atmosfir sareng poék, anu matak pikasieuneun sareng kaagungan. Urang gancang-gancang diwanohkeun ka Michelle Mancini, budak awéwé riang nyetir mobil SUV na dina wengi baseuh nyanyi sareng Bonnie Tyler… Anjeunna enggal-enggal mendakan yén anjeunna kakurangan bénsin sareng kapaksa lirén di pom bénsin anu sepi, sareng patugas anu pikasieuneun. Nalika ngeusian mobilna, patugas ningali aya anu ganjil sareng tiasa ngabujuk anjeunna asup ka jero, nganggo alesan yén kartu kiriditna henteu jalan. Jelas Michelle waspada sareng nalika sadar yén patugas ngabohong, anjeunna lumpat, sieun pikeun hirupna. Ironi lumpat tina kasalametan kana cakar bahaya memang pikasieuneun.

Brad Dourif sakumaha Michael McDonnell

Hayu urang hilap kecap-kecap anu pikasieuneun ngajerit tina jero beuteung patugas nalika anjeunna tungtungna tiasa ngabébaskeun aranjeunna tina gagapna… "aya batur di jok tukang!", Frasa anu ikonis sapertos dialog Dourif anu teu émut sareng ngirimkeun hawa tiis anu leres. handap tulang tonggong. Nalika Michelle kabur dina mobilna di jalan anu sepi dina banjir cimata, hujan pelting turun ka dirina, guludug keprok, sosok katingal naék di tukangeunna dina gelap sareng kilat kilat. Dina hiji jurus gancang tina kampak, Michelle dipegatkeun, ngirim sabeulah nabrak jandela, daging, getih jeung bulu dina ujung na. Gambarna luntur, kampak ngaleungit tina tetempoan sareng anu tinggaleun nyaéta jandela anu rusak. Runtuyan bubuka maénkeun kalayan rasa anu teu dipikanyaho dimana anjeun henteu terang iraha pembunuhna bakal nyerang sareng ku cara naon… Ieu saréat pikeun fans Sinématografi jeung ujung korsi gorehounds ogé. Bubuka aslina Horta éta saeutik leuwih macabre sanajan sarta aub sirah Michelle urang rolling arah kaméra dugi sungut nya ngeusi layar tur pamandangan lajeng transitioned ka Natalie yawning, narik kaluar tina sungut nya.

Natalie (Alicia Witt) jeung Paul (Jared Leto)

Disetél di Pendleton, Universitas New England anu hébat anu mangrupikeun karakter anu luar biasa dina dirina sorangan, caritana nuturkeun 'gadis pamungkas' Alicia Witt Natalie Simon, anu mendakan dirina neuleumkeun dina pembunuhan bertema folklore sadis… hiji sigana yakin nya. Natalie diiluan ku wartawan enigmatic Paul, dicoo ku Jared Leto (anu sigana mungkir sagala pangaweruh ngeunaan pilem) pikeun nalungtik murders, nu coincide jeung ulang 25th tina pembantaian asrama Stanley Hall. Sapanjang pikeun numpak pikasieuneun aya babaturanana, grup anu dipilih sampurna anu ngagambarkeun stereotypes horor tangtu… Brenda, satia jeung bubbly bestie Natalie, Damon, nu prankster incessant jeung tips frosted, Sasha, nu slutty sex nasehat radio show host jeung Parker, nya. kabogoh frat-guy.

Danielle Harris sakumaha Tosh

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Hootie meunang microwaved

Dekan universitas aya di gigireun pendak sareng pembunuhna, dina legenda anu ngaréplikasi 'The Ankle Slicing Car Thief' atanapi 'The Man Under The Car'. Anjeunna tangtu boga tendons ankle na sliced ​​kabuka sarta ragrag kana halangan spike ban. Geus waktuna pikeun frat-guy loudmouth maot na Parker pasti meunang eta dina cara metot nu mixs 3 atawa 4 legenda kana hiji. Dina pésta persaudaraan, Parker nampi telepon sareng dina tungtung telepon aya sora misterius anu nyarioskeun anjeunna badé maot… akrab? Sorana nyindiran anjeunna, sanaos Parker yakin éta ngan Damon nyobian nyingsieunan anjeunna nganggo legenda 'The Babysitter And The Man Upstairs', tapi pembunuhna leres-leres ngagunakeun legenda 'The Microwaved Pet' sareng parantos ngagoreng anjing Parker Hootie dina gelombang mikro, anu hasilna. dina katurunan, ngabeledug dinner uncooked daging anjing.

Pupusna pamungkas Parker sanajan asalna dina bentuk legenda 'Pop Rocks And Coke' sareng pembunuh éta ngaleungitkeun éta kalayan bantosan Draino anu ageung pikeun ngabéréskeun anjeunna. Sasha maot pas saatosna dina pulas dina legenda 'Love Rollercoaster Scream', nalika serangan sareng jeritan maotna disiarkeun langsung dina hawa, anu sadayana nganggap mangrupikeun prank pembantaian ulang taun Stanley Hall. Sateuacan pupusna anjeunna nuju di pésta dimana saurang lalaki nyarioskeun ka anjeunna ngeunaan lagu 'Love Rollercoaster', anu disebatkeun ngajerit nyata ti korban rajapati.

Reese (Loretta Devine) kalayan lambang Pendleton

Salaku ogé ngabogaan fun, maot kreatif kalayan saeutik nuansa ka aranjeunna, Urban Legend nampilkeun tumpukan béntang horor, rujukan jeung endog Easter. Professor Wexler dicoo ku legenda horor Robert Englund. Ngaran kulawarga Michelle nyaéta Mancini, tangtosna pikeun ngarujuk kana panyipta Child's Play Don Mancini. The rencang SPBU, Michael McDonnell, dicoo ku Chucky dirina Brad Dourif. Duanana Joshua Jackson sareng Rebecca Gayheart aya dina kasurupan 2 sareng karakter Gayheart namina Brenda nyaéta Bates, saatos Norman Bates.

Tosh dimaénkeun ku ratu jeritan Danielle Harris, dipikanyaho maén Jamie Lloyd dina Lebaran 4 sareng 5 bahkan tukang jaga anu pikasieuneun teras maénkeun Three Finger dina pilem Wrong Turn munggaran… berbunyi 'Amicum Optimum Factum', nu ditarjamahkeun jadi 'sobat pangalusna ngalakukeunana'. Ngomongkeun éta…

Budak awéwé nganggo pita

Killer nembongkeun salah sahiji karesep kuring dina sagala pilem slasher. Tempatna di Aula Stanley anu ditinggalkeun, ayeuna mangrupikeun bumi horor dimana mayit para korban parantos ditampilkeun, Natalie enggal mendakan awak Brenda ngagolér dina ranjang. Nalika anjeunna ngajauhan kabingungan, Brenda naék di tukangeunana, nyéépkeun hiji dina rahang sareng seuri sapertos psikopat anu teu aya. Nalika Natalie hudang, pembunuhna muncul dina visi kaburna, nyentak tiung sareng Brenda nyarios, "Gotcha!".

Pamungkasna dimaénkeun sacara maniak sapertos anu anjeun ngarepkeun sareng Brenda anu gila anu ngungkabkeun yén sababaraha waktos sateuacan Natalie sareng Michelle nyababkeun pupusna kabogoh SMA sareng tunangan nalika aranjeunna mutuskeun nyetir tanpa lampu payun sareng nyobian 'High. Legenda Beam Gang Initiation, nyaéta nalika mobil anu hurungkeun deui diburu sareng dibunuh. Ngan hartina pikeun prank bodo, Natalie jeung Michelle ngahaja maéhan anjeunna, shattering Brenda na sanity dirina kana bit.

Pilem éta klimaks bunderan pinuh ku Brenda muncul dina tonggong mobil Paul nganggo kampak sareng saatos scuffle sakedap, rokét kaluar tina jandela sareng ka walungan, teu pernah katingali deui… tapi, tangtosna anjeunna katingali deui, sareng dina pamandangan tungtung éndah nu ningali Brenda hirup tur ogé, manehna mucunghul jeung grup anyar murid ngagem pita sabudeureun beuheung na. Penampilan anyar anu menarik ieu diilhami ku dongéng/legenda 'The Girl With The Green Ribbon', dasarna carita budak awéwé anu sirahna disimpen dina awakna ku pita. Anjeun tiasa ningali ieu salaku Brenda anu rada dirobih sareng pita anu ngalambangkeun dirina tetep babarengan… atanapi anjeunna zombie tanpa sirah. Naon waé cara, éta saleresna mangrupikeun kacindekan anu unik sareng nyugemakeun sareng sareng kagilaan asli na, ngajantenkeun Brenda salah sahiji pembunuh awéwé karesep kuring.

Robert Englund salaku Professor Wexler

Nu matak stellar, kalawan loba Kujang jeung béntang hareup diulas tur salaku surat wasiat kana naskah Silvio Horta urang well-ditulis tur ketat anjeun meunang ngan cukup naon unggal karakter ngeunaan saméméh maranéhna keur ditelasan kaluar. Englund nyéépkeun kajahatan sareng nyisir unggal pamandangan kalayan glint anu sombong dina panonna. Joshua Jackson muterkeun fool sampurna sarta méré pilem relief komik na, hususna, anjeunna shines dina pamandangan batu pop kawentar dimana eta Sigana mah manehna kungsi waktos hébat convulsing di lantai. Gayheart panginten janten bintang dina acara éta salaku réréncangan anu bakti sareng pembunuh gila, khususna nalika monolog ahirna dimana anjeunna tiasa nyapek pamandangan sareng nempatkeun kakuatan tambahan kana karakterna.

Éta dina momen-momen dimana Brenda malik tina maniacal ka husk anu disiksa ditimbang ku duka dimana anjeun leres-leres tiasa percanten yén anjeunna salaku awéwé anu jiwana dicabut sareng diganti ku amarah. Sarta ulah poho Loretta Devine incomparable sakumaha Reese Wilson, toting bedil emas, maot-hard kipas tina Blaxpoitation pilem Coffy. Anjeun tiasa ningali anjeunna salaku Urban Legend's Dewey, ngan pikaresepeun sareng rada kagok, tapi sikep seuneuna leres-leres ngajantenkeun Reese janten karakter anu kuat.

Brenda (Rebecca Gayheart) jeung Natalie (Alicia Witt)

Pilem ieu pikasieuneun sareng pikasieuneun sareng leres-leres ngagaduhan suasana anu paling poék dina slasher mana waé, tapi ogé karasaeun pisan ku nostalgia 90an murni. Malahan arsitéktur neo-Gothic sareng set-pieces ngajadikeun anjeun ngarasa hoyong ngorondang kana layar, tapi éta ngan ukur kuring sabab kuring resep kana TV sareng pilem anu ngagaduhan paguron luhur bahkan ngan ukur setting universitas. Aya hal enchanting acan spooky ngeunaan aranjeunna, nu di Legenda PerkotaanKasus 's leres-leres nambihan misteri sareng aura umum. Anjeun ngarasa kawas lauk leutik di laut lega, tapi lamun killer datang, eta tembok nutup jeung anjeun trapped. Aya dimana-mana pikeun lumpat tapi teu aya anu nyumput sareng ieu pasti pilihan anu sampurna pikeun pilem slasher kalayan modus operandi anu ageung. Pramuka lokasi pencét emas sareng milih setting anu pas, anu ngajantenkeun premis saderhana janten anu langkung ageung…

siga ngajerit, Legenda Perkotaan dibayar reverence ka horor ku cara sorangan sarta mangrupa surat cinta ka genre anu. Sabenerna film horor dijieun pikeun fans horor hardcore. Éta pikeun kamungkinan misterius anu teu dipikanyaho sareng pangperangan tina legenda kota sapertos Scream pikeun pilem sareng fandom. Duanana subjék anu rooted dina inspirasi, kanyahoan jeung naon bisa jadi kanyataan pikasieuneun lamun dibawa ka hirup. Dina waktos éta seger pisan sareng gaduh jenius maén dina kasieunan anu urang sadayana gaduh di nonoman urang. Sarerea terang hiji urban legend sareng unggal kota ngagaduhan anu jero dina sajarahna. Anjeun ngarasa langsung nyambung kana témana sareng ditarik kana caritana, anu ngajantenkeun Urban Legenda langkung seueur tibatan 'ngan hiji clone Scream'. Cai mibanda warisan langgeng sorangan, nu, jujur ​​kuring miharep urang meunang nganjang deui dina mangsa nu bakal datang.

Sigana gélo mikir yén pilem ieu 25 taun heubeul, tapi éta. Dina 25 taun deui urang masih bakal ningali deui ieu kalayan resep. Sakumaha ceuk paribasa… aranjeunna henteu ngajantenkeun aranjeunna sapertos biasa.

Continue Reading

wartos

Trailer 'House of Dolls' Ngawanohkeun Masked-Slasher Anyar Deadly

dimuat

on

boneka

Slasher anu sanés nuju jalan sareng sapertos sadayana slashers kami di iHorror parantos dipikaresep. Imah Bonéka fitur slasher anu ngagem topéng lengkep sareng studs kaluar sakuliah. Tangtu, gambar brings up Hellraiser urang Pinhead, tapi dina skenario anu béda.

Sinopsis pikeun Imah Bonéka sapertos kieu:

Reuni kulawarga janten maot nalika tilu sadulur estranged balik ka bumi pikeun minuhan kahayang terakhir ramana sareng ngumpulkeun warisan. Nu nyekel éta maranéhanana kudu gawé bareng pikeun ngajawab teka nu bakal ngakibatkeun rejeki disumputkeun jero hiji dollhouse buta. Tapi geura-giru maranéhanana jadi mangsa péso wielding-maniac kalawan rencana sorangan.

boneka

Pilem ieu dibéntangan Dee Wallace, Meeko Gattuso sareng Stephanie Troyak dina pilem anu disutradarai ku Juan Salas.

Imah Bonéka datang ka VOD dina 3 Oktober.

Continue Reading