imah Berita Hiburan Pikasediheun Sieun tukang sihir Deranged dina Trailer pikeun Scott Derrickson's 'The Black Phone'

Sieun tukang sihir Deranged dina Trailer pikeun Scott Derrickson's 'The Black Phone'

Joe Hill sareng Scott Derrickson

by Trey Hilburn III
3,100 pintonan
Telepon Hideung

Fitur badag Blumhouse salajengna Telepon Hideung didasarkeun kana caritaan Joe Hill sareng diadaptasi ku C. Robert Cargill sareng Scott Derrickson. Fitur anu pikasieuneun anu nyandak urang balik kana takwa anu diculik taun 70an sareng 80an. Teror ageung anu nyarios yén murangkalih anjeun tiasa salajengna dicandak.

Kami cukup untung ningali Telepon Hideung di Fantastic Fest sareng kami leres-leres resepna. Pastikeun pikeun parios ulasan urang. Éta pasti hal anu bakal dipirig ku pemirsa ieu. Éta pikasieuneun sareng poék pisan.

Sinopsis resmi pikeun Telepon Hideung sapertos kieu:

Finney Shaw, budak anu isin tapi palinter umur 13 taun, diculik ku pembunuh sadis sareng kajebak di kolong kedap sora dimana jerit henteu aya gunana. Nalika telepon anu dipegatkeun dina témbok mimiti disada, Finney mendakan yén anjeunna tiasa ngupingkeun sora korban ti tukang maéhan. Sareng aranjeunna parantos siap pikeun mastikeun yén anu kajantenan ka aranjeunna henteu kajantenan ka Finney.

Ethan Hawke maénkeun pesulap anu kuciwa dina van hideung dina mobil ieu sareng anjeunna ngalakukeun pikasieuneun pikeun saurang lalaki anu henteu biasana maénkeun penjahat. Nyatana pamaén lengkep pikeun anu ieu rongkah.

Siap-siap pikeun Telepon Hideung badarat di bioskop tanggal 4 Pébruari ieu.

Translate »