Connect with kami

Movies

Rob Zombie Méh Diarahkeun 'The Punisher' Sequel Salila Thomas Jane urang Run

dimuat

on

Punisher

Thomas Jane dibéntangan salaku Frank Castle alias nu Punisher deui 2004. The vigilante badass, nyandak John Travolta dina film. Anjeunna oge nyandak kawentar Punisher baddie, The Rusia dina tawuran bulistir. Film éta oke dina box office. Euweuh nu nulis ngeunaan imah tapi teu ngabandungan boh badarat di $54 juta kalawan anggaran $33 juta. Nalika sequel a ieu dibahas, Rob Zombie dibawa kana salaku sutradara poténsial pikeun nurutan-up.

Hanjakal, Zombie urang Punisher henteu kantos dugi ka layar, tapi ideu aya dina tempatna sareng Thomas Jane pisan onboard kalayan arah anu gnarly yén Zombie hoyong nyandak hal-hal. studio nampik gagasan sagemblengna. Aranjeunna malah ngantunkeun Jane sareng angkat sareng Ray Stevenson Punisher: Warzone. Éntri éta goréng kalayan ngan ukur $ 10 juta di box office.

Bari ngobrol di Fanboy Expo Knoxville, Jane spilled kacang on Zombie poténsi nyokot on nu Punisher. Sedih, sakumaha anu disebatkeun di luhur éta dibakar sareng peran Jane.

"Aya sababaraha iterations of Punisher 2. Salah sahijina éta kalayan Rob Zombie ngarahkeun, nu Teu sangka bakal geus metot. ceuk Jane. "Tapi éta hiji iterasi. Kami batting sabudeureun gagasan naskah sarta nyobian pikeun manggihan sutradara anyar. Jalma-jalma Marvel hoyong angkat sareng sutradara anu béda, sareng éta pilihanna, janten sapertos kieu, 'Saha jalma éta bakal janten?' ”

Ironisna, Zombie ditungtungan ku lagu dina Punisher: Perang Zona soundtrack jeung lagu ekslusif "War Zone."

Sinopsis pikeun nu Punisher indit sapertos kieu:

Pilem aksi poék ieu, dumasar kana séri buku komik, nuturkeun agén FBI Frank Castle (Thomas Jane) nalika anjeunna janten Punisher anu dendam saatos penjahat rajapati kulawargana, kalebet garwa sareng putrana. Castle ieu gravely tatu dina serangan jeung dipercaya jadi maot ku Howard Saint (John Travolta), lord kajahatan anu maréntahkeun hit. Saatos pulihna, Castle janten vigilante anu bersenjata beurat anu moal eureun pikeun ngabales dendam ka Saint sareng ngabongkar kakaisaran dunya bawahanana.

Abdi resep ningali versi Zombie tina nu Punisher. Maksad abdi, gore pasti. gelut brutal pasti, karakter pitch hideung-hearted pasti, sarta neons psychedelic sarta gels cahayana sakabéh pilem pasti. Naon bisa geus?

Punisher

Pariksa hal pangdeukeutna kami ngagaduhan ka Thomas Jane dibintanginya Punisher sequel handap. Pilem pondok ieu diarahkeun ku Phil Joanou sareng diproduksi ku Adi Shankar. Hasilna luar biasa sareng ngajantenkeun kuring hoyong pisan yén Jane parantos ngadamel trilogi Punisher. Anu jahat salajengna nyaéta Wilson Fisk nyalira, The Kingpin.

Dupi anjeun resep geus katempo Zombie langsung Jane dina Punisher sekuelna?

Pssst. Lalajo ka Punisher pilem pondok, anjeun moal kuciwa! Hayu urang nyaho naon pikir ngeunaan eta.

Sumber: (Web Pilem)

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Klik pikeun mairan

Anjeun kedah asup pikeun masangkeun koméntar Lebet

Leave a Reply

Movies

'The Strangers: Bab 1' Muka Ngalangkungan 'Prey at Night'

dimuat

on

Malah ku ulasan biasa na The Strangers: Bab 1 geus sieun nepi cukup pembunuhan di box office, sahingga film horor pangbadagna dibuka dina 2024 jadi jauh. Pembeli karcis ngaléos $ 11.8 juta domestically pikeun Thriller invasi imah leuwih sabtu minggu teh, surpassing pilem panungtungan dina séri Strangers: Prey at Peuting (2018) nu nyeepkeun ampir $ 10.5 juta kana bubuka na.

Taun dimimitian kaluar promisingly kalawan fans antisipasi pilem studio badag kayaning Wengi Ngojay, Imajinasi, sarta Tarot dina batu tulis. Tapi éta murag datar duanana kritis tur komersil, casting a pall leuwih box office, sanajan Peuting ngojay urang bubuka ampir sarua jeung The Strangers bab 1.

Teu dugi Maret yén hal dimimitian pikeun ngaronjatkeun kritis jeung sékrési tina Suci beresih lajeng dina April, Omen Kahiji. Masih, ulasan anu saé tiasa narik salah sahiji film éta kana klub sabtu minggu pambukaan $ 10 juta.

Nanging, anjeunna parantos janten taun streamer pikeun pilem horor, kalayan seueur genre asli anu dileupaskeun dina jasa langganan anu mayar sapertos. Shudder. Pamirsa sigana ngahargaan kana genah cicing di bumi pikeun lalajo Ahir Peuting Jeung Iblis, Kaserang, jeung upcoming Di Alam Lodaya. Malah hit breakout taun ieu Abigail hasil pindah ti bioskop ka imah digital ngan tilu minggu sanggeus release téater na.

Kalayan satengah taun, masih aya seueur pilem horor anu nuju jalan. Pikeun sababaraha ngaran, aya Suku panjang, Cuckoo, MaXXXine, jeung senteng masih dimuat dina kamar pikeun 2024.

The Strangers: Bab 1, sakumaha judulna nunjukkeun, nyaeta kahiji di sutradara Renny Harlin urang trilogi dina jagat raya ieu. Naha atanapi henteu dua sésana bakal nguntungkeun dina sabtu minggu pambukaan najan ulasan tepid tetep ditingali.

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading

Movies

Stephen King 'The Monkey' Sells to Neon, James Wan Co-Producing

dimuat

on

Lumayan wae sapotong tulisan ti Stephen King geus asak pikeun adaptasi pilem. Anu saterusna nyaéta carita pondok taun 1980 anu dimuat dina antologi taun 1985 Awak Rorongkong, husus Monyét. warta nu peupeus ku Bates waktos nyebutkeun Neon meunang perang Panawaran sarta film bakal dirilis dina 2025.

Distributor indit gaga nyoba ngamankeun hak jeung Neon nu meunangna dilaporkeun mayar tujuh inohong pikeun pilem horor.

Numutkeun Deadline: "Dina Monyét, Nalika sadulur kembar Hal sarta Bill manggihan kaulinan monyét heubeul bapana di loteng, runtuyan maot pikareueuseun mimiti lumangsung di sabudeureun éta. Dulur-dulur mutuskeun pikeun ngalungkeun monyét sareng teraskeun kahirupanna, teras-terasan salami mangtaun-taun. Tapi nalika maotna anu misterius dimimitian deui, sadulur-sadulur kedah ngahijikeun deui pikeun milari jalan pikeun ngancurkeun monyét pikeun hadé sateuacan nyandak nyawa sadayana anu caket sareng aranjeunna. Theo James muterkeun si kembar dina taun engké. [Christian] Convery maénkeun kembar ngora. ”

Pilem diarahkeun ku Osgood (Oz) Perkins anu proyek buzz-mabok ayeuna, Suku panjang dileupaskeun dina Juli 12.

Pilem ieu ogé dibintanginya, Tatiana Maslany (Manéhna–Hulk: Pangacara di Hukum), Elijah Wood (Lord Of The Cingcin), Colin O'Brien (wonka), Rohan Campbell (The Hardy Boys) jeung Sarah Levy (Schitt's Creek).

James Wan jeung Michael Clear urang banner Robot atom gaduh kiridit produksi.

Dina 2023 film pondok diarahkeun ku Spencer Sherry ieu diadaptasi tina raja carita. Éta pilem ayeuna nuju touring pasar festival pilem tapi anjeun tiasa ningali trailer di handap.

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading

Movies

Cillian Murphy Resmi Balik Dina '28 Taun Teras'

dimuat

on

Ieu tiasa janten kejutan pikeun peminat waralaba. Dina wawancara sareng Deadline, Pupuhu Sony Tony Rothman nyatakeun yén anjeunna bakal uih deui "dina cara anu héran". Karakterna terakhir ditingali dina film munggaran, 28 Poé Saterusna, sarta teu katempo deui dina sequel, 28 Minggu engké. Aktor séjén anu dibéntangan dina pilem nyaéta Aaron Taylor-Johnson, Jodie Comer, sareng seueur deui. Pariksa deui naon cenah jeung nu langkung lengkep ihwal film 28 Taun Teras di handap.

Adegan Pilem ti 28 Days Saterusna (2002)

Rothman nyatakeun, "Leres, tapi dina cara anu héran sareng dina cara anu tumbuh, hayu atuh nempatkeun éta cara éta. Ieu Danny anu pangsaéna, digabungkeun sareng genre komersil pisan, sapertos anu urang kantos sareng Edgar Wright sareng Baby Driver.

Adegan Pilem ti 28 Days Saterusna (2002)

Nalika plotna dijaga, urang terang yén ieu bakal janten trilogi pilem sareng Danny Boyle (28 Dinten Teras) bakal ngarahkeun pilem munggaran 28 Taun Teras. Alex Garland nyerat naskah pikeun sadaya 3 film. Peran Danny Boyle dina dua film salajengna teu dipikanyaho sabab Nia DaCosta (Candyman 2021) disetél pikeun ngarahkeun pilem kadua. Taya sutradara geus napel film final dina trilogy nu. Cillian Murphy bakal janten produser eksekutif sareng aktor pikeun pilem munggaran. Pilem ogé bakal dibéntangan Aaron Taylor Johnson (Bullet Train), Jodie Comer (The Last Duel), Ralph Fiennes (Schindler's List), jeung Jack O'Connell (Eden Lake).

Adegan Pilem ti 28 Days Saterusna (2002)

28 Poé Saterusna dirilis dina 2002 sarta nuturkeun carita Jim (Cillian Murphy) anu hudang dina koma ngan pikeun manggihan yén kota anjeunna di deserted. Anjeunna engké datang pikeun manggihan yén virus agresi-inducing misterius geus disapu ngaliwatan Britania Raya sarta geus robah dulur jadi zombies dahar daging. Pilem kahiji éta kasuksésan finansial, nyieun $84.6M dina Anggaran $8M. 

Poster Pilem Resmi pikeun 28 Dinten Teras (2002)

Ieu mangrupikeun warta anu pikaresepeun pikeun peminat waralaba sareng kejutan ogé. Naha anjeun bungah yén Cillian Murphy bakal muncul dina pilem éta? Hayu urang terang dina komentar di handap. Ogé, pariksa kaluar trailer pikeun pilem aslina handap.

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading