imah Berita Hiburan Pikasediheun Seri 'Gugur DPR Usher' Dumasar Carita Edgar Allan Poe's Coming To Netflix

Seri 'Gugur DPR Usher' Dumasar Carita Edgar Allan Poe's Coming To Netflix

by Anthony Pernicka
10,198 pintonan

Nunggang luhur tina kasuksésan tina Massa tengah wengi, Mike flanagan sareng tim nyiapkeun usaha anyarna sareng streaming buta Netflix. Séri kawates anyar Ragragna Bumi Usher bakal janten séri dumasar kana sababaraha karya Edgar Allan Poe.

Detil anu pasti tina naon anu tiasa urang ngarepkeun tina séri anu tetep tiiseun kanggo ayeuna. Kami terang yén Netflix parantos mesen 8 épisode produksi Mike Flanagan énggal.

Mike Flanagan (katuhu) sareng pasangan Gambar Intrepid Trevor Macy (kénca) ngahadiran saringan séri Netflix panganyarna Flanagan, Midnight Mass. Poto: Rachel Murray (Getty Images)

Flanagan nyiptakeun séri sareng berperan salaku produser eksekutif barengan Trevor Macy dina spanduk Gambar Intrepid. Flanagan ogé bakal ngarahkeun opat episode tina séri. Emmy Grinwis sareng Michael Fimognari ogé bakal ngahasilkeun produksi, kalayan Fimognari ogé ngarahkeun opat episode. Gambar Intrepid 'Melinda Nishioka bakalan janten co-executive.  - Ragam.com

Ieu tiasa janten hit anu sanés dina séri suksés Flanagan sareng Gambar Intrepid parantos dibawa ka Netflix. Karesep kipas saméméhna kaasup The Haunting of Hill House, Anu Haunting tina Bly Manor, sareng anu nembé dileupaskeun Massa tengah wengi.
macem dilaporkeun sacara éksklusif yén Intrepid ogé nyiapkeun adaptasi séri Klub tengah wengi novel salaku séri Netflix. Per hiji jalma anu gaduh kanyaho ngeunaan proyék éta, Ragragna Bumi Usher bakal janten séri mandiri sareng moal ngagaduhan sambungan kana séri Intrepid sateuacana. - Ragam.com
Translate »