imah Berita Hiburan Pikasediheun Pat Mills, Alyson Richards Nyandak Urang Dina Héror / Thriller 'The Retreat'

Pat Mills, Alyson Richards Nyandak Urang Dina Héror / Thriller 'The Retreat'

by Waylon Yordania
951 pintonan
The mundur

The mundur pencét bioskop sareng video-on-demand tanggal 21 Méi 2021. Pilem ieu nyaritakeun sababaraha pasangan lesbi anu hubunganana aya di batu anu ngumbara ka kabin di leuweung pikeun mundur pra-kawinan ngan ukur tungtungna gelut sareng salamet nalika sakumpulan pembunuh militan ngamimitian moro aranjeunna.

iHorror ngagaduhan kasempetan pikeun linggih sareng panulis Alyson Richards sareng diréktur Pat Mills pikeun ngabahas pilem, sareng aranjeunna sadayana resep pisan nyandak kami balik layar tina fitur aranjeunna.

Pikeun Richards, sigana carita na The mundur tumuh sacara langsung kaluar tina kahirupan nyata ku sababaraha cara saatos anjeunna nyandak perjalanan sareng pamajikanana nyalira ka kabin di leuweung.

"Kami bangun di ditu sareng sadayana éndah," mimiti anjeunna. "Kami henteu kantos ningali host kami, tapi kami teras-terasan ngaraos diawaskeun. Urang badé milarian jalan sareng uih deui sareng bakal aya sét anduk sareng catetan alit sakitar tempat éta. Éta ngagaduhan jenis unnerving. Aya ideu ieu anu jelas aya batur didieu sareng ningali urang. Kami henteu ningali aranjeunna. Salaku awéwé sareng salaku awéwé anu anéh, kuring mimiti paranoid. Siga, saha jalma-jalma ieu? Naha aranjeunna resep urang? Naha aranjeunna henteu resep urang? Maka imajinasi kuring mimiti muter sareng di mana ideu mimiti dimimitian. ”

Richards sareng Mills parantos hoyong nyiptakeun pilem horor sasarengan salami lami pisan janten sutradara nalika anjeunna nyarioskeun ngeunaan ideu na. Aranjeunna mimiti ngorondang lokasi bahkan nalika panulis damel dina naskah sareng dianggo naon anu aranjeunna kapendak pikeun ngawartosan momen dina carita.

Sapertosna, aranjeunna mangrupikeun unsur rékayasa balik-carita, pendekatan anu sanés parantos dilakukeun sateuacana, tapi sigana tiasa dianggo pikeun pilem éta. Éta sanés hiji-hijina hal anu narik Mills kana carita, tapi.

"Salah sahiji hal anu kuring ngan ukur ngaréspon sareng ditarik nyaéta dua awéwé gay ieu henteu silih péngkolan sareng aranjeunna leres-leres silih bantosan," saur anjeunna. "Hanjakalna, dina genre horor, urang ningali seueur sabalikna. Ti naluri dasar ka Tegangan tinggi—Éta mangrupikeun rujukan anu langkung lami - tokohna silih péngkolan sareng kuring resep, 'Éta ayeuna kumaha jalma homo.' Kami lebet kana lingkungan anu pikasieuneun sareng urang kedah ngandelkeun sareng silih bantosan pikeun salamet éta. "

Pilem ieu mangrupikeun perjalanan anu sengit sareng pamaén berbakat kalebet Sarah Allen (Expanse nu) sareng Tommie-Amber Pirie (Pikiran Paralel) salaku pasangan tengah sareng Aaron Ashmore (Locke & Key) salaku mantu kelompok anu moro aranjeunna.

"Sadayana saé pisan dina pilem," saur Mills. "Alyson sareng kuring hoyong pagelaran dina pilem janten leres-leres landasan. Teu aya anu rumaos ageung teuing atanapi alit teuing. Éta ngan ukur raos leres ngeunaan leres dina tingkat anu leres. Utamana sareng Tommie sareng Sarah salaku hubungan pusat, kami leres-leres resep kana kimia na. Éta ngan ukur ngarasa nyata pasangan anu penting pikeun kami. ”

Kalayan pamaén hébat anu dikonci dina tempatna, awak ngan ukur kedah ngarésmikeun lokasina. Hanjakalna, éta henteu lancar sakumaha prosés anu aranjeunna pikahoyong. Mills parantos ngerjakeun shot-list na sareng sinematograferna ngagaduhan rencana pikeun kabinna, ngan ukur dugi langkung ti 24 jam sateuacan moto badé dimimitian. Éta maksa aranjeunna janten kreatif sareng aranjeunna tungtungna langkung pikaresepeun dimana dimana aranjeunna badarat tibatan anu aranjeunna pikir bakal aya sareng lokasi aslina.

Éta nalika cuaca di The mundur ogé mutuskeun nyandak péngkolan.

"Hal anu paling narik ati nyaéta anjeun nyandak sadaya kaputusan ieu nalika anjeun ngadamel pilem tapi pamustunganana, anjeun korban lingkungan," diréktur nunjukkeun. "Kami netepkeun cuaca gugur ieu sareng satengahna pilem éta salju. Urang ngaraos salju sareng teras nembak gambar caket ieu kusabab urang teu tiasa ningalikeun lingkungan sabab katingalina sapertos Bing Crosby bodas Natal kaayaan. Syukurlah, éta mangrupikeun jinis pikasieuneun sareng upami karaosna klaustrophobic panginten henteu kunanaon, tapi kuring parantos ngarencanakeun pikeun nembak anu lega ieu. "

Sareng ayeuna, saatos damelna, pilem ieu akhirna maju di payuneun pemirsa, momen anu pikabitaeun pikeun Mills sareng Richards sabab aranjeunna henteu tiasa ngalaksanakeun saringan sareng pamirsa kusabab larangan Covid-19.

"Pikaseurieun, aya anu naros ka kuring dina wawancara kamari, 'Kumaha anjeun terang yén éta hasil?'" Saur Richards bari seuri. "Abdi resep, ayeuna. Anjeun nyarios éta. Lian ti pamajikan kuring pikir éta hébat. Leres, kuring pikir éta mangrupikeun tantangan ayeuna. Kami ngamimitian ningali sababaraha ulasan anu hadé, janten pikaresepeun. "

The mundur sayogi pikeun nyéwa di Amazon Prime, Vudu, AppleTV +, sareng Fandango Now. Tingali gandengna, sareng hayu urang terang naha anjeun parantos ningal pilem éta dina koméntar di handap!

Translate »