imah Pikasieuneun SubgenresHoror Komedi Panic Fest 2021 Review: 'Duncan' Mangrupikeun Thriller Konspirasi Komedi Hideung

Panic Fest 2021 Review: 'Duncan' Mangrupikeun Thriller Konspirasi Komedi Hideung

by Jacob Davison

Amérika parantos ngalaman gelombang anu percanten kana konspirasi sareng sieun ngaganggu anu sapertos anu parantos teu katingali berkat internét. Kanggo sababaraha, éta bisnis ageung, pikeun anu sanés mangrupikeun filosofi sareng cara hirup. Tilasna nyaéta kasus pikeun Karen Hideung (Alexandria Payne) anu damel pikeun ahli berita sayap katuhu lokal Terri Lee (Lee Eddy) sakedap sateuacan dipecat pikeun musibah di tempat. Carita pangageungna Lee ngubaran tempat pizza Austin anu anjeunna posiskeun salaku anu payun pikeun kultus seksual setan anu mangsana budak kalayan henteu aya bukti atanapi dadasar tapi nyababkeun sagala rupa kaributan. Nalika méréskeun padamelanna, Karen nyaksian téoristis anu bertahan sareng konspirasi Duncan Plump (Tinus Seaux) ngabersihan seueur demonstran pikeun Lee bari dipasihan senapan. Milarian carita comeback ageung na, Karen ngayakinkeun Duncan pikeun sumping sareng anjeunna ngalaan tempat pizza sareng ancaman reptilia anu aranjeunna tutup, henteu sadar yén Duncan nyatana carita Karen sareng jalan karusakan anu aranjeunna badé dileupaskeun ...

Pilem komedi sareng jalan anu leres poék ti John Valley sareng éksékutip anu diproduksi ku Panto Pucuk jeung Paket Nyingsieunan's Aaron B. Koontz. Diideuan ku salah sahiji kasus anu paling terkenal tina téori konspirasi anu teu aya kendali sareng sindiran anu pikasieuneun pikeun jalma-jalma anu janten dibungkus ku aranjeunna. Tangtosna kalayan anjeunna janten titular Duncan sareng fokus carita, Duncan Plump kedah janten karakter anu langkung ageung tibatan hirup di dirina. Tinus Seaux damel padamelan anu hadé maén téori konspirasi sepi kalayan langkung seueur lapisan tibatan anu anjeun ngarepkeun.

Duncan brash, rawan ancaman, sareng kompas moral na langkung mirip roda roulette, tapi anjeunna sanés monster langsung sareng anjeunna langkung palinter tibatan anjeunna némbongan. Nyatana, anjeunna bahkan henteu leres-leres percanten kana hal pizzaria kultus setan Démokratik sareng terang yén aranjeunna henteu ngagaduhan ruang bawah tanah sapertos Lee disiarkeun… tapi anjeunna percanten kana bagian ngeunaan jalma kadal / réptil anu kalibet. Anjeunna ogé ngagaduhan backstory anu rada héran dihijikeun kana fanatisme konspiratorial dunya nyata salajengna, sareng a loba tina rorongkong ras dina lomari na. Husus dina bentuk pelat lisénsi Confederate sareng rajah rasial sacara masif. Tapi éta sanés anjeunna deui, jadi saurna. Anjeun tiasa empati sareng Duncan sakedik, tapi henteu kantos ngémutan yén anjeunna mangrupikeun panyerang anu parah.

Alexandria Payne ngalakukeun padamelan anu hadé dina peran Karen Hideung. Tokoh anu langkung nétral anu sigana langkung resep kana sisi kasuksésan jurnalistik konspirasi sareng nunjukkeun ambisi pikeun ngahontal cita-cita na sanés biaya. Lawanana nyaéta Phillip, dicoo ku panulis / sutradara John Valley. Saingan utama Duncan ti milisi anu bersenjata, aranjeunna mangrupikeun bagian tina sareng saatos ngahinakeun sateuacanna di payuneun grup, Phil hoyong lirén ka Duncan ku naon waé anu diperyogikeun.

Janten pilem jalanan, éta ngan ukur salah sahiji konflik sareng kaseueuran anu karandapan sapanjang jalan ka Austin sareng tempat pizza. Tanpa ngarusak, pilem ieu damel padamelan pikeun ngahubungkeun hal-hal bahkan salaku pangaruh domino tabrakan dina pamungkas anu bencana. Kanggo sabagéan ageung nada sareng karya naratif, sanaos sababaraha aspék konspirasi sareng tés pilem ngeunaan konspirasi, média sayap katuhu, sareng ahli téori konspirasi henteu cukup bolong dina tungtungna, asa rada kaganggu. Tapi sakumaha paribasa; éta sanés perkawis tujuan, éta perjalanan ... khususna anu pinuh ku kekerasan sareng koméntar sosial.

Gemblengna, Duncan sanés pamariksaan anu paling metode kumaha téori konspirasi sareng paranoia massal parantos ngakar diri ka masarakat Amérika sacara umum. Tapi ku karakter na, dialog lucu, sareng adegan pembunuhan anu saé, éta patut ditonton salami éta henteu nyerang caket pisan sareng bumi.

 

Posts Related

Translate »