Connect with kami

wartos

Paguneman Netflix sareng Killer: The Ted Bundy Tapes 'Graphic, Unfiltered, sareng Riveting.

dimuat

on

Sakumaha istilah "pembunuh sérial" nuju diciptakeun dina taun 1970an, lalaki mimiti muncul kénca sareng katuhu pikeun nyocogkeun definisi judul ieu: jalma anu ngalakukeun sérial rajapati, sering tanpa motif anu jelas sareng ilaharna nuturkeun ciri, pola tingkah laku anu bisa diprediksi . Acan teu saurang ogé lalaki ieu kasohor di antara jajaranana sapertos Ted Bundy.              

Paguneman sareng Killer: Kaset Ted Bundy mangrupikeun dokumenter asli Netflix anu opat jam anu nyaritakeun kahirupan, kajahatan, pangadilan, sareng pupusna pembunuh sérial Theodore Robert Bundy. Beda sareng film dokumenter sanés anu nyatakeun seueur kacindekan dasar tina kajahatan anu leres anu biasa, Kaset Ted Bundy mendingan langkung jero, ku inpormasi énggal énggal-énggal nembangkeun kanggo anu munggaran ku sungut lalaki nyalira. 



Bagian anu pikasieuneun tina dokumenter opat bagéan ieu nyaéta nalika wartawan Stephen Michaud ngajelaskeun Ted sacara fisik salami paguneman aranjeunna nalika Bundy ngajelaskeun kajahatanana. "Panonna (Bundy) bakal hideung" anjeunna émut nalika Bundy nyarioskeun jaman baheula.   

Bundy dipikaterang ngagaduhan panon biru pisan; hiji fitur anu ngajantenkeun anjeunna pikaresepeun pikeun korban na, ogé puluhan awéwé anu nyepetkeun saatos anjeunna ditahan. Henteu, Bundy henteu kasurupan setan atanapi éntitas jahat. Dijelaskeun sacara ilmiah, pupil soca ngalegaan nalika urang dirangsang sareng dihudangkeun. 




Gagasan Bundy dihurungkeun nalika nyarioskeun kajahatan anu kapungkur mangrupikeun pamikiran anu langkung pikasieuneun tibatan anjeunna dicandak ku kakuatan jahat anu anjeunna henteu tiasa ngendalikeun. Bisa dibantah, réaksi fisik ieu nunjukkeun henteu ngan ukur resepna kana kajahatan anu anjeunna dihukum, tapi ngahianat klaim polos na.

Ngiringan kaset audio kalebet video anu disusun tina berita anu nunjukkeun seueur sisi killer serial anu dihukum. Salah sahiji pidéo anu paling narik ati nyaéta nalika Bundy maca tuduhanana pikeun kajahatanana di Florida, pembunuhan dua mahasiswa Universitas Florida.

Ieu mangrupikeun potongan warta pangpanjangna Bundy di luar rohangan pangadilan, sareng ngungkabkeun sipat debonair anu anjeunna lakukeun pisan. Bahkan dina panegak penegak hukum, pembunuh sérial siga anu ngontrol sanés ngan dirina nyalira, tapi ogé kamar. Pernah aya pembunuh siri anu percaya diri, anu ngalobaan janten sombong.         

   



Ngadangu sora Bundy nyaritakeun carita jaman baheula ka wartawan Michaud, naha akurat atanapi henteu, matak pikasieuneun. Éta ninggali panempo sareng kasadaran yén pembunuh sérial henteu kedah menonjol dina riungan sacara fisik. Éta tiasa séhat sareng menawan, dididik kalayan hadé sareng ngucapkeunna, sareng panginten anu paling ngagalura katingalina normal. 

Pernah aya anu ngarepkeun naon anu nyumput di tukangeun panon Bundy dugi ka tungtungna. Kalayan ngaleupaskeun Kaset Ted Bundy urang ayeuna gaduh sora killer sareng nyaritakeun naon anu nyumput dina pikiran na anu poék.

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

wartos

[Fest Fantastic] 'Wake Up' Ngarobih Toko Perabot Imah janten Gory, Tempat Pamburu Aktivis Gen Z

dimuat

on

Gugah

Anjeun biasana henteu mikirkeun tempat-tempat hiasan bumi Swedia anu janten nol pikeun pilem horor. Tapi, panganyarna ti Budak Turbo sutradara, 1,2,3 mulang ka sakali deui embody 1980s jeung film urang dipikacinta ti jaman. Gugah nempatkeun urang dina cross-pembuahan slashers pangperangan tur pilem aksi set-sapotong badag.

Gugah nyaeta raja dina bringing on kaduga sarta ngalayanan eta up kalawan rentang nice of maéhan brutal tur kreatif. Kanggo sabagéan ageung, sakumna pilem diséépkeun di jero tempat hiasan bumi. Hiji wengi geng aktivis GenZ mutuskeun nyumput di gedong anu kapungkur ditutup pikeun ngarusak tempat pikeun ngabuktikeun panyababna dina saminggu. Saeutik maranéhna terang salah sahiji penjaga kaamanan kawas Jason Voorhees kalawan rambo kawas pangaweruh pakarang handmade jeung sarap. Teu butuh lila pikeun hal-hal mimiti kaluar tina leungeun.

Sakali hal take off Gugah teu ngantep nepi sadetik. Hal ieu ngeusi thrills pulsa-pounding jeung loba inventive jeung maéhan gory. Sadaya ieu kajantenan nalika jalma-jalma ngora ieu nyobian kaluar tina toko hirup-hirup, bari satpam Kevin anu teu aya anu ngeusi toko ku seueur sarap.

Hiji adegan, hususna, nyokot panghargaan kueh horor keur pisan gnarly tur pisan cool. Ieu lumangsung nalika grup kids stumbles kana bubu Kevin urang. Barudak disiram ku kebat cairan. Janten, énsiklopédi horor otak kuring panginten, éta tiasa gas sareng yén Kevin badé gaduh BBQ Gen Z. Tapi, Wake Up junun kaget sakali deui. Hal ieu diungkabkeun nalika lampu-lampu pareum sareng murangkalih nangtung dina warna hideung anu anjeun ngungkabkeun yén cairan éta cet glow-in-the-poek. Ieu lampu mangsa Kevin urang nepi ka anjeunna ningali nalika anjeunna ngalir dina kalangkang. Pangaruhna katingalina saé pisan sareng dilakukeun 100 persen sacara praktis ku tim pembuatan film anu saé.

Tim direksi balik Turbo Kid oge jawab lalampahan sejen deui ka 80s slashers kalawan Wake Up. Tim anu luar biasa diwangun ku Anouk Whissell, François Simard, sareng Yoann-Karl Whissell. Sadayana aya pageuh dina dunya pilem horor sareng aksi 80-an. Hiji tim anu fans pilem bisa nempatkeun kapercayaan maranéhanana di. Kusabab sakali deui, Gugah mangrupakeun blast lengkep ti slasher Palasik kaliwat.

Pilem horor sacara konsisten langkung saé nalika ditungtungan dina catetan handap. Pikeun alesan naon ningali lalaki alus meunang jeung nyimpen poé dina pilem horor teu katingal alus. Ayeuna, nalika jalma-jalma anu saé maot atanapi henteu tiasa ngahémat dinten atanapi mungkas tanpa suku atanapi hal sapertos kitu, éta janten langkung saé sareng langkung émut kana pilem. Abdi teu hoyong masihan nanaon tapi salila Q jeung A di Fantastic Fest pisan rad na energetic Yoann-Karl Whissell pencét dulur di panongton kalawan kanyataan pisan nyata yén dulur, madhab bakal maot tungtungna. Éta persis pola pikir anu anjeun pikahoyong dina pilem horor sareng tim mastikeun pikeun ngajaga hal-hal anu pikaresepeun sareng pinuh ku pati.

Gugah nampilkeun kami cita-cita GenZ sareng ngabebaskeunana ngalawan anu teu kaampeuh Getih kahiji kawas kakuatan alam. Lalajo Kevin ngagunakeun sarap handmade jeung pakarang pikeun ngancurkeun aktivis mangrupakeun pelesir kaliru jeung naraka loba senang. Maéhan inventif, gore, sareng Kevin haus getih ngajantenkeun pilem ieu mangrupikeun waktos anu saé ngabeledug. Oh, sareng kami ngajamin yén momen ahir dina pilem ieu bakal nempatkeun rahang anjeun di lantai.

Continue Reading

wartos

Michael Myers Bakal Balik deui - Miramax Shops 'Halloween' Hak Waralaba

dimuat

on

Michael myers

Dina éksklusif panganyarna ti katurunan disgusting, anu legendaris Lebaran franchise horor nangtung dina brink tina évolusi signifikan. Miramax, anu gaduh hak ayeuna, ngajalajah kolaborasi pikeun ngadorong séri kana bab salajengna.

nu Lebaran franchise nembe menyimpulkan trilogy panganyarna na. Diarahkeun ku David Gordon Green, Lebaran Akhir ditandaan bab ahir trilogy ieu, wrapping up perang sengit antara Laurie Strode sarta Michael Myers. Trilogi ieu mangrupikeun hasil tina usaha kolaborasi antara Universal Pictures, Blumhouse Productions, sareng Miramax.

Kalayan hak ayeuna teguh deui sareng Miramax, perusahaan narékahan pikeun jalan-jalan seger pikeun ngaremajakeun waralaba. Sumber wangsit ka katurunan disgusting yén aya hiji perang Panawaran lumangsung, kalawan sababaraha éntitas hayang pisan ngambekan kahirupan anyar kana séri. Kemungkinan anu lega, sareng Miramax kabuka pikeun adaptasi pilem sareng televisi. Katerbukaan ieu kana rupa-rupa format parantos nyababkeun naékna tawaran ti sagala rupa studio sareng raksasa streaming.

"Sagala aya dina méja dina waktos ayeuna, sareng tungtungna dugi ka Miramax ka lapangan lapangan sareng mutuskeun naon anu paling pikaresepeun pikeun aranjeunna saatos trilogi sekuel Gordon Green." – katurunan disgusting

Michael myers

Nalika arah masa depan waralaba tetep katutupan ku misteri, hiji hal anu jelas: Michael myers jauh ti rengse. Naha anjeunna uih deui ka layar urang dina séri TV atanapi reboot sinematik anu sanés, fans tiasa yakin yén warisan Lebaran bakal neruskeun.

Continue Reading

wartos

Indie Horror Spotlight: 'Hand of Hell' Ayeuna Streaming Di sakuliah dunya

dimuat

on

Daya tarik pilem horor indie perenahna dina kamampuanna pikeun usaha kana wilayah anu teu kapendak, ngadorong wates sareng sering ngalangkungan konvénsi bioskop mainstream. Dina sorotan horor indie panganyarna kami, urang tingali Leungeun Naraka.

Dina inti na, Leungeun Naraka nyaeta dongéng dua pencinta psychopathic. Tapi ieu sanés carita cinta biasa anjeun. Saatos kabur ti lembaga méntal, jiwa-jiwa anu gila ieu ngalaksanakeun pembunuhan anu teu lirén, nargétkeun mundur anu terpencil salaku tempat kaulinan anu macabre.

Leungeun Naraka Trailer resmi

Leungeun Naraka ayeuna ngalir sacara global:

  • Platform Digital:
    • iTunes
    • Amazon Perdana
    • Google Play
    • YouTube
    • Xbox
  • Platforms kabel:
    • iN Paménta
    • Vubiquity
    • asakan

Pikeun maranéhanana anu hayang tetep dina loop kalawan beja panganyarna, apdet, sarta balik layar sneak peeks tina Leungeun Naraka, anjeun tiasa mendakanana dina Facebook di dieu: https://www.facebook.com/HandsOfHell

Continue Reading