Connect with kami

Ngareklameukeun

Mitra sareng urang!

Berita Horor Paling Gancang # 1, Ulasan sareng Platform Media kalayan Langkung tina 43.5 Juta Kesan Bulanan

iHorror mangrupikeun salah sahiji merek anu paling gancang sareng paling dikenal dina genre horor. iHorror diposisikan sacara unik salaku hiji-hijina platform média anu didedikasikeun pikeun ngiringan kipas hard-core sareng panongton pilem pikasieuneun kasual. Kalayan jangkauan anu ageung sareng pangakuan merek, iHorror idéal pikeun merek-merek mainstream pikeun berinteraksi sareng basis konsumen anu sangat aktipitas sareng satia ieu kalayan kaaslian sareng ujung tanpa usaha jauh teuing.

Kami revolutionizing kumaha bisnis hiburan engages panongton na. Ngirimkeun atribusi multi-saluran sareng alat anu ngagunakeun titik data, wawasan, sareng transparansi dina platform iHorror.

 

Warta Pilem Horor

 

BISNIS HOROR

  • Genre horor langkung seueur tina $ 1 Milyar di box office.
  • Fans pikasieuneun angkat ka bioskop sareng nyéépkeun langkung seueur artos tibatan jinis pilem anu sanés.
  • Ampir 50% sadaya fans horor hadir pilem leuwih ti 12 kali sataun.
  • Panongton horor langkung seueur tibatan pemirsa blockbuster rata-rata.

Taros Kami

surélék: 

[email dijaga]

Alamat Pangiriman:

iHorror

3889 21st Ave Kalér

Petersburg, Florida 33713

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar