by Jon Pharr

Mitra sareng urang!

Berita Horor Paling Gancang # 1, Ulasan sareng Platform Media kalayan Langkung tina 43.5 Juta Kesan Bulanan

iHorror mangrupikeun salah sahiji anu panggancangna ngembang sareng paling dikenal  mérek dina jinis horor. iHorror diposisikan sacara unik salaku hiji-hijina platform média khusus pikeun ngalibetkeun kipas inti-inti sareng pemirsa pilem pikasieuneun kasual. Kalayan jangkauan masif sareng pangenal merekna, iHorror cocog pikeun mérek mainstream pikeun berinteraksi sareng basis konsumen anu aktipitas sareng satia ieu kalayan kaaslian sareng ujungna tanpa usaha jauh teuing.

Kami ngarévolusi kumaha bisnis hiburan ngalibatkeun pemirsa. Nganteurkeun atribusi multi-kanal kalayan alat anu ngamanpaatkeun titik data, wawasan, sareng transparansi dina platform iHorror.

32.6 M Pidéo Video

4.2 Juta Pengikut

24.2 K Pengikut

123 K Pengikut

604 K Pengikut

BISNIS HOROR

  • Genre horor langkung seueur tina $ 1 Milyar di box office.

  • Fans pikasieuneun angkat ka bioskop sareng nyéépkeun langkung seueur artos tibatan jinis pilem anu sanés.

  • Ampir 50% sadaya penggemar horor ngiringan pilem langkung 12 kali dina sataun.

  • Panongton horor langkung seueur tibatan pemirsa blockbuster rata-rata.

Translate »