Connect with kami

wartos

Pangénggalna Rob Zombie 'The Munsters' Ngadatangkeun deui Zombo!

dimuat

on

The panganyarna nembongkeun ti Rob Zombie urang munsters camp brings deui favorit kipas dina bentuk Zombo. pintonan barudak di jero Munsters sarta salah sahiji Eddie Munster urang sadaya waktos faves bakal nyieun comeback na ka realm of Rob Zombie urang Munsters.

Naon ngajadikeun pos ieu sagala beuki Heboh éta aktor Eddie Munster, Butch Patrick sabenerna dipasang gambar sorangan kalawan Zombo ti jalan deui nalika. Momen anu saé pisan anu dipiguraan dina sajarah sareng kami nganuhunkeun pisan ka Patrick pikeun ngabagikeun ieu ka sadayana.

Sajauh ieu, Zombie henteu acan ngumumkeun aktor anu leres-leres bakal maénkeun bagian tina Zombo, tapi para peminat nuju ngaduga sareng aya sababaraha anu saé pisan di dinya.

Munsters asalna dibéntangan Fred Gwynne salaku monster Frankenstein sarta sirah-of-nu-rumah tangga Herman Munster; Yvonne De Carlo salaku pamajikanana Lily Munster; Al Lewis salaku bapana Lily urang, Embah, nu rada over-the-bukit vampir Count Dracula anu longs pikeun "poé heubeul alus" di Transylvania; Beverley Owen (engké diganti ku Pat Priest) salaku kaponakan awewe rumaja maranéhanana Marilyn Munster, anu pikaresepeun ku standar konvensional tapi "duckling awon" kulawarga; sarta Butch Patrick salaku putra werewolfish maranéhna Eddie Munster.

munsters

Kami masih ngantosan ningali trailer pikeun Munsters, Tapi hal ngabejaan urang yen sanggeus matak monumental Eddie Munster nembongkeun, urang mudahan bakal ningali trailer sooner ti engké.

munsters

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

wartos

Minuhan Carmella Creeper the Cousin of Franken Berry and Newest General Mills Monster

dimuat

on

Carmella

Umum Mills Monster Cereals boga anggota kulawarga anyar. Carmella Creeper datang ka pésta sereal sareng urang parantos maot tina pikagumbiraeun. Geus lila saprak aya anggota anyar resmi kulawarga tapi sagala rupa nu rék robah.

Geus lila pisan saprak monster General Mills nampi sagala jinis tambahan daptar. Tangtosna, anu klasik nyaéta Boo Berry, Franken Berry sareng Count Chocula. Salila sababaraha taun kami parantos ningali Fruit Brute sareng Yummy Mummy ngiringan lineup sareng angkat sababaraha kali. Nya, geng éta kéngingkeun anggota énggal sareng kami bungah pikeun nambihanana kana tradisi Lebaran urang.

Katerangan resmi Carmella Creeper ngarecah sapertos kieu:

Carmella Creeper mangrupikeun misan anu lami-lami leungit tina Franken Berry ogé salaku DJ zombie kalayan sora edgy anu sok kahirupan pésta. Lengkep sareng sikep anu galak sareng katingalina cocog, Carmella siap ngoyagkeun hal-hal di agam angker Monsters kalayan sereal édisi terbatas na nampilkeun potongan karamel-apel sareng marshmallow Monster berwarna.  

Salian Carmella jeung geng urang ogé bakal ningali Umum Mills Monster mash Remix buckwheat: A campuran genep monsters cereals rasa (Carmella Creeper, Frute Brute, Count Chocula, Boo Berry, Franken Berry na Yummy mummy).  

Nya, urang henteu kedah ngantosan lami-lami dugi ka monster nikmat ieu balik! Duanana, $3.99 (biasa) jeung $4.93 (ukuran kulawarga) bakal sadia dina mangsa spooky. Tetep panon anjeun di dieu pikeun leuwih lengkep.

Continue Reading

wartos

Trailer 'Expend4bles' nempatkeun Dolph Lundgren dina Heavy Sniper sareng Megan Fox salaku Anggota Anyar

dimuat

on

Expendables

Tim geus balik kalawan sababaraha getih anyar. The Expend4bles mulih pikeun petualangan kaopat jeung béntang aksi badag. Sakali deui kami nampi grup béntang anyar pikeun nyangking getih anyar éta. Simkuring pernah bosen ningali Stalone na Statham boh. Tapi, kami saluareun siap ningali Megan Fox gabung geng jeung unleash pakarang sarta seni béladiri dina sababaraha dudes. Salah sahiji karesep kuring nyaéta Dolph Lundgren sareng sigana anjeunna balik deui nganggo spésifikasi sareng nuju posisi sniper.

Asupna kaopat kana The Expendables ngajadikeun eta kasampak saolah-olah ieu bakal mawa leuwih loba humor kana racikanana. Éntri anu kapungkur langkung difokuskeun kana aksi sareng langkung seueur dina karakter. Tapi, kuring ngarepkeun ku entri ieu urang tiasa ningali sisi anyar tina karakter sareng komedi anu langkung seueur.

The synopsis anyar pikeun Expend4bles sapertos kieu:

Béntang generasi anyar ngagabung sareng béntang aksi top dunya pikeun petualangan anu didorong adrenalin di Expend4bles. Reuniting salaku tim mercenaries elit, Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture, sarta Sylvester Stallone anu ngagabung pikeun kahiji kalina ku Curtis "50 Cent" Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Iko Uwais, Jacob Scipio, Levy Tran, jeung Andy Garcia. Angkatan kalawan unggal pakarang maranéhna bisa meunang leungeun maranéhna dina sarta kaahlian ngagunakeun éta, The Expendables garis panungtungan dunya pertahanan jeung tim anu bakal disebut nalika sagala pilihan séjén kaluar tabél. Tapi anggota tim anyar kalawan gaya anyar jeung taktik bade masihan "getih anyar" harti anyar sakabeh.

Béntang pilem anyar Jason Statham, Curtis "50 Cent" Jackson, Megan Fox, Dolph Lundgren, Tony Jaa, Iko Uwais, Randy Couture, Jacob Scipio, Levy Tran, kalawan Andy Garcia, sarta Sylvester Stallone.

Expend4ables anjog di bioskop dimimitian 22. September Anjeun gumbira ngeunaan leuwih adventures kalawan geng ieu? Atawa, anjeun geus cukup?

Continue Reading

Movies

DeMonaco nyimpulkeun Skrip Rending Heart pikeun Pilem Purge Anyar

dimuat

on

kosongna The séri dimimitian salaku hal anu ampir pikaseurieun, tapi parantos mekar janten anu langkung jero tibatan éta. Eta geus jadi cerminan tina wacana pulitik ayeuna di Amérika Serikat.

Runtuyan ieu bisa ditempo salaku lénsa dimana hatred jeung extremism bisa ngakibatkeun urang. DeMonaco parantos nganggo waralaba pikeun ngajalajah konsép sapertos gentrifikasi sareng rasisme di nagara éta dina film-film na sateuacana.

kosongna
Taun Pamilihan Pamurnian

Ngagunakeun horor pikeun masking realitas kasar nu urang nyanghareupan ti poé ka poé teu pendekatan anyar. horor pulitik geus sabudeureun pikeun ngeunaan salami horor sorangan, jeung Mary Shelly urang Frankenstein janten kritik ngeunaan naon anu anjeunna percanten bakal salah di dunya.

Ieu ieu dipercaya yén Anu Murni Salawasna éta jadi tungtung Franchise. Sakali Amérika geus ancur ku extremists, aya teu sigana jadi leuwih plot ngajajah. Untung keur urang, Demonaco ngantepkeun Collider dina rusiah yén manéhna robah pikiran ngeunaan sakabéh éta.

via Gambar Universal

Pamurnian 6 bakal nyandak katingal di kahirupan di Amérika sanggeus runtuhna sarta bakal ningali kumaha warga adapting kana realitas anyar maranéhna. Béntang andalan Frank Grillo (Ngabersihan: Dinten Pemilihan) bakal balik deui ka gagah wates anyar ieu.

Éta sadayana warta anu urang gaduh dina proyék ieu ayeuna. Sakumaha biasa, pastikeun parios deui ka dieu pikeun apdet sareng sadaya warta horor anjeun.

Continue Reading