imah Berita Hiburan Pikasediheun 'Jeritan' Ngan Unload Sababaraha Poto Killer Anyar Nalika Urang Ngantosan Teaser

'Jeritan' Ngan Unload Sababaraha Poto Killer Anyar Nalika Urang Ngantosan Teaser

Abdi Badé Deui ...

by Trey Hilburn III
11,320 pintonan

Anu kalima ngajerit dina waralaba beuki caket ngaleupaskeun. Sareng, kami bahkan langkung caket kana trailer teaser kanggo pilem anu badé lungsur sababaraha minggu ayeuna. Nya, pikeun nahan lapar sareng ngahudangkeun napsu horor urang, urang gaduh sababaraha poto ti jalma anu saé EW.

Poto ngenalkeun urang kana karakter klasik ogé kelas karakter anyar. Tangtosna ogé aya tembakan keren tina Ghostface anu ngariung di lorong. Abdi resep pisan ka budak goréng, Kyle Gallner nganggo rod panas na. Éta leres-leres dimaksudkeun pikeun malédogkeun saha urang anu barometer pembunuh. Anjeunna ngagaduhan katingal Skeet Ulrich pisan ka anjeunna, janten anjeunna kedah janten Herring beureum. Abdi henteu ragrag pikeun éta.

Sareng poto sareng poster énggal, nyaéta logline énggal, "Éta sok saha waé anu anjeun kenal". Garis anu leres-leres menyeramkeun kusabab éta pisan anu ceuk pulisi ka korban nalika kajahatan parantos dilakukeun. Kusabab, jalma-jalma anu urang kenal nyaéta anu nganyenyeri urang. Orang asing henteu masihan épék.

Karakter klasikna tangtu langkung lami ayeuna, tapi sadayana katingali saé pisan. David Arquette ngagaduhan rubah kulawu, getaran zaddy lumangsung kalayan tampilan anyarna.

Kumaha saur anjeun ngeunaan poto anyar ti Scream? Hayu urang terang dina halaman Facebook atanapi Twitter kami.

Jeritan dibantingkeun kana bioskop dina 14 Januari 2022.

ngajerit

Kiridit: Kahadean tina Gambar Paramount

ngajerit

Kiridit: Kahadean tina Gambar Paramount

ngajerit

Kiridit: Kahadean tina Gambar Paramount

Kiridit: Kahadean tina Gambar Paramount

ngajerit

Kiridit: Kahadean tina Gambar Paramount

Kiridit: Kahadean tina Gambar Paramount

Kiridit: Brownie Harris / Gambar Paramount

Kiridit: Brownie Harris / Gambar Paramount

Kiridit: Brownie Harris / Gambar Paramount

Kiridit: Brownie Harris / Gambar Paramount

Kiridit: Brownie Harris / Gambar Paramount

Kiridit: Brownie Harris / Gambar Paramount

Kiridit: Brownie Harris / Gambar Paramount

Kiridit: Brownie Harris / Gambar Paramount

Translate »