imah Berita Hiburan Pikasediheun Trailer Netflix 'Against the Ice' ngungkabkeun Carita Nyata Kalaparan, Serangan Beruang Kutub sareng Madness

Trailer Netflix 'Against the Ice' ngungkabkeun Carita Nyata Kalaparan, Serangan Beruang Kutub sareng Madness

Carita Sajati ngeunaan Kasalametan dina Kaayaan Anu Teu Bisa Dihirupkeun

by Trey Hilburn III
1,046 pintonan
es

Ngalawan És ngabejaan carita sabenerna survival sengit di Greenland. Ekspedisi lumangsung pikeun ngabantah téori yén Greenland sabenerna dua lembar lahan. Tangtosna, kajadian-kajadian anu nuturkeun bagian penting tina sajarah géografis éta maot. Perjalanan deui ka kapal anu dimaksudkeun pikeun nyandak lalaki kaluar ti daérah éta langkung lami tibatan anu disangka-sangka sareng patepang sareng sababaraha setbacks. Ieu ngakibatkeun perang anu pikasieuneun pikeun salamet sareng biruang kutub anu lapar sapertos ekspedisi.

Sinopsis pikeun Ngalawan És sapertos kieu:

Dina 1909, ekspedisi Arktik Denmark dipingpin ku Kaptén Ejnar Mikkelsen (Nikolaj Coster-Waldau) nyobian ngabantah klaim Amérika Serikat ka Northeast Greenland. Klaim ieu dumasar kana anggapan yén Greenland dipecah jadi dua lahan anu béda. Ninggalkeun awak na balik kalawan kapal, Mikkelsen embarks on lalampahan meuntas és kalawan anggota awak inexperienced na, Iver Iversen (Joe Cole). Dua lalaki éta suksés mendakan bukti yén Greenland mangrupikeun hiji pulo, tapi uih deui ka kapal langkung lami sareng langkung hese tibatan anu disangka. Battling lapar ekstrim, kacapean sarta serangan biruang kutub, aranjeunna tungtungna anjog pikeun manggihan kapal maranéhanana ditumbuk dina és sarta camp ditinggalkeun. Mudah-mudahan disalametkeun, aranjeunna ayeuna kedah berjuang pikeun tetep hirup. Nalika dinten-dinten langkung lami, nahan mentalna kana realitas mimiti luntur, nyababkeun teu percaya sareng paranoia, cocktail bahaya dina tarung pikeun salamet. Ngalawan És nyaéta carita nyata silaturahim, cinta sareng kakuatan sosobatan anu pikasieuneun.

Ngalawan És badarat di Netflix mimiti 2 Maret.