imah Berita Hiburan Pikasediheun Killer Ngarobih Korban janten Burger

Killer Ngarobih Korban janten Burger

by Piper St. James

Pembunuh dendam Joe Metheny ngamimitian ambek anjeunna nalika pamajikanana nyandak budakna sareng kabur ti bumi di Baltimore, Maryland. Ieu mangrupikeun percikan anu ngamimitian sadayana.

Nalika Metheny ditahan di 2016 anjeunna ngaku kana kajahatanana, sareng nyalahkeun kabutuhan sadayana pikeun dendam ka pamajikanana sareng lalaki anu anjeunna tinggalkeun. Nanging, éta amarah ieu anu nyiptakeun sareng tuang hal anu langkung jero dina dirina.

Nalika amarah ngabakar misi na, Metheny mendakan pirang-pirang korban anu kabeneran mendakan jalan nyalira dina kahirupan. Salaku outlet pikeun agresi sareng ambek-ambekan anjeunna nembe ditingalkeun, salaki anu kantos bahagia peryogi toko pikeun ngamukna; sareng toko éta mangrupikeun rajapati, perkosaan, sareng kagorengan.

Kaseueuran lalaki sareng awéwé ieu anu kabeneran aya di tempat anu salah dina waktos anu salah nyaéta drifters, anu teu gaduh bumi, sareng PSK. Jalma-jalma moal aya anu perhatoskeun ical atanapi leungit.

Ieu disada mirip sareng carita anu anjeun kantos nguping, tapi anu misahkeun Metheny tina pembunuh "umum" anjeun nyaéta kumaha anjeunna miceun mayit korban na anu teu curiga.

Metheny ngabebaskeun awakna, ngumpulkeun daging sareng dagingna, sareng dicampurkeun kana daging babi sareng daging sapi anu biasa dianggo ku hamburger. Anjeunna teras bakal ngical hamburger ieu di sisi jalan na.

Anu maéhan nyatakeun yén mayitna ngagaduhan rasa anu sami sareng daging babi taneuh. Anjeunna nyatakeun "Upami anjeun campuran éta [sareng daging taneuh] moal aya anu tiasa bédana." Nyatana, henteu pernah ngagaduhan hiji nasabah, sareng konsumen tina kajahatanana, kantos humandeuar ngeunaan rasa tuangeunana.
Sedengkeun pikeun bagian awak anu henteu cocog pikeun pembantu hamburger, Metheny nguburkeunana dina tempat treuk.

Tétéla kajahatanana henteu dumasar dendam deui. Sabalikna, nalika beku Metheny lumpat low anjeunna bakal kaluar sareng milarian jiwa goréng sanés pikeun bahan khusus éta dina hamburgerna anjeunna ngajabat ka konsuménna. Anjeunna katingalina ngagaduhan rasa anu saé pikeun pembunuhan éta.

Dina waktos anjeunna ditahan anjeunna ngaku ngabunuh 10 urang. Anjeunna ngawartoskeun ka pihak berwenang "Hiji-hijina hal anu kuring raoseun ngeunaan salah sahiji ieu nyaéta kuring henteu meunang rajapati dua indung anu kuring leres-leres saatos, sareng éta nona urut awéwé sareng bangsat anu anjeunna kaitkeun."

Metheny nyéépkeun sahandapeun dasawarsa panjara saatos nampi dua kalimat hirup tanpa parol pikeun pembunuhan Kathy Spicer sareng Cathy Ann Magaziner.

Dina 2017 anjeunna maot dina sél na ku penjaga panjara. Umurna 62 taun.

Posts Related

Translate »