Connect with kami

wartos

Killer Ngarobih Korban janten Hamburger anu Lezat

dimuat

on

Pembunuh dendam Joe Metheny ngamimitian ambek anjeunna nalika pamajikanana nyandak budakna sareng kabur ti bumi di Baltimore, Maryland. Ieu mangrupikeun percikan anu ngamimitian sadayana.

Nalika Metheny ditahan di 2016 anjeunna ngaku kana kajahatanana, sareng nyalahkeun kabutuhan sadayana pikeun dendam ka pamajikanana sareng lalaki anu anjeunna tinggalkeun. Nanging, éta amarah ieu anu nyiptakeun sareng tuang hal anu langkung jero dina dirina.

Nalika amarah ngabakar misi na, Metheny mendakan pirang-pirang korban anu kabeneran mendakan jalan nyalira dina kahirupan. Salaku outlet pikeun agresi sareng ambek-ambekan anjeunna nembe ditingalkeun, salaki anu kantos bahagia peryogi toko pikeun ngamukna; sareng toko éta mangrupikeun rajapati, perkosaan, sareng kagorengan.

Kaseueuran lalaki sareng awéwé ieu anu kabeneran aya di tempat anu salah dina waktos anu salah nyaéta drifters, anu teu gaduh bumi, sareng PSK. Jalma-jalma moal aya anu perhatoskeun ical atanapi leungit.

Ieu disada mirip sareng carita anu anjeun kantos nguping, tapi anu misahkeun Metheny tina pembunuh "umum" anjeun nyaéta kumaha anjeunna miceun mayit korban na anu teu curiga.

Metheny ngabebaskeun awakna, ngumpulkeun daging sareng dagingna, sareng dicampurkeun kana daging babi sareng daging sapi anu biasa dianggo ku hamburger. Anjeunna teras bakal ngical hamburger ieu di sisi jalan na.

Pembunuh ngaku yén awakna ngagaduhan rasa anu sami sareng daging babi taneuh. Anjeunna nyatakeun, "Upami anjeun nyampur éta [kalayan daging taneuh] moal aya anu tiasa ngabédakeunana." Kanyataanna, pernah ngalaman customer tunggal, sarta pamakéna kajahatan na kantos humandeuar ngeunaan rasa hidangan maranéhanana.
Sedengkeun pikeun bagian awak anu teu cocog pikeun Hamburger Helper, Metheny dikubur aranjeunna dina loba treuk.

Nembongan kajahatan na henteu deui dumasar dendam. Gantina, nalika freezer Metheny urang lumpat low anjeunna bakal kaluar sarta néangan jiwa goréng sejen pikeun bahan husus dina hamburger na anjeunna dilayanan ka konsumén na. Anjeunna katingalina gaduh rasa nyata pikeun pembunuhan éta.

Dina waktos anjeunna ditahan anjeunna ngaku ngabunuh 10 urang. Anjeunna ngawartoskeun ka pihak berwenang "Hiji-hijina hal anu kuring raoseun ngeunaan salah sahiji ieu nyaéta kuring henteu meunang rajapati dua indung anu kuring leres-leres saatos, sareng éta nona urut awéwé sareng bangsat anu anjeunna kaitkeun."

Metheny nyéépkeun sahandapeun dasawarsa panjara saatos nampi dua kalimat hirup tanpa parol pikeun pembunuhan Kathy Spicer sareng Cathy Ann Magaziner.

Dina 2017 anjeunna maot dina sél na ku penjaga panjara. Umurna 62 taun.

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

wartos

Minuhan Carmella Creeper the Cousin of Franken Berry and Newest General Mills Monster

dimuat

on

Carmella

Umum Mills Monster Cereals boga anggota kulawarga anyar. Carmella Creeper datang ka pésta sereal sareng urang parantos maot tina pikagumbiraeun. Geus lila saprak aya anggota anyar resmi kulawarga tapi sagala rupa nu rék robah.

Geus lila pisan saprak monster General Mills nampi sagala jinis tambahan daptar. Tangtosna, anu klasik nyaéta Boo Berry, Franken Berry sareng Count Chocula. Salila sababaraha taun kami parantos ningali Fruit Brute sareng Yummy Mummy ngiringan lineup sareng angkat sababaraha kali. Nya, geng éta kéngingkeun anggota énggal sareng kami bungah pikeun nambihanana kana tradisi Lebaran urang.

Katerangan resmi Carmella Creeper ngarecah sapertos kieu:

Carmella Creeper mangrupikeun misan anu lami-lami leungit tina Franken Berry ogé salaku DJ zombie kalayan sora edgy anu sok kahirupan pésta. Lengkep sareng sikep anu galak sareng katingalina cocog, Carmella siap ngoyagkeun hal-hal di agam angker Monsters kalayan sereal édisi terbatas na nampilkeun potongan karamel-apel sareng marshmallow Monster berwarna.  

Salian Carmella jeung geng urang ogé bakal ningali Umum Mills Monster mash Remix buckwheat: A campuran genep monsters cereals rasa (Carmella Creeper, Frute Brute, Count Chocula, Boo Berry, Franken Berry na Yummy mummy).  

Nya, urang henteu kedah ngantosan lami-lami dugi ka monster nikmat ieu balik! Duanana, $3.99 (biasa) jeung $4.93 (ukuran kulawarga) bakal sadia dina mangsa spooky. Tetep panon anjeun di dieu pikeun leuwih lengkep.

Continue Reading

wartos

Trailer 'Expend4bles' nempatkeun Dolph Lundgren dina Heavy Sniper sareng Megan Fox salaku Anggota Anyar

dimuat

on

Expendables

Tim geus balik kalawan sababaraha getih anyar. The Expend4bles mulih pikeun petualangan kaopat jeung béntang aksi badag. Sakali deui kami nampi grup béntang anyar pikeun nyangking getih anyar éta. Simkuring pernah bosen ningali Stalone na Statham boh. Tapi, kami saluareun siap ningali Megan Fox gabung geng jeung unleash pakarang sarta seni béladiri dina sababaraha dudes. Salah sahiji karesep kuring nyaéta Dolph Lundgren sareng sigana anjeunna balik deui nganggo spésifikasi sareng nuju posisi sniper.

Asupna kaopat kana The Expendables ngajadikeun eta kasampak saolah-olah ieu bakal mawa leuwih loba humor kana racikanana. Éntri anu kapungkur langkung difokuskeun kana aksi sareng langkung seueur dina karakter. Tapi, kuring ngarepkeun ku entri ieu urang tiasa ningali sisi anyar tina karakter sareng komedi anu langkung seueur.

The synopsis anyar pikeun Expend4bles sapertos kieu:

Béntang generasi anyar ngagabung sareng béntang aksi top dunya pikeun petualangan anu didorong adrenalin di Expend4bles. Reuniting salaku tim mercenaries elit, Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture, sarta Sylvester Stallone anu ngagabung pikeun kahiji kalina ku Curtis "50 Cent" Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Iko Uwais, Jacob Scipio, Levy Tran, jeung Andy Garcia. Angkatan kalawan unggal pakarang maranéhna bisa meunang leungeun maranéhna dina sarta kaahlian ngagunakeun éta, The Expendables garis panungtungan dunya pertahanan jeung tim anu bakal disebut nalika sagala pilihan séjén kaluar tabél. Tapi anggota tim anyar kalawan gaya anyar jeung taktik bade masihan "getih anyar" harti anyar sakabeh.

Béntang pilem anyar Jason Statham, Curtis "50 Cent" Jackson, Megan Fox, Dolph Lundgren, Tony Jaa, Iko Uwais, Randy Couture, Jacob Scipio, Levy Tran, kalawan Andy Garcia, sarta Sylvester Stallone.

Expend4ables anjog di bioskop dimimitian 22. September Anjeun gumbira ngeunaan leuwih adventures kalawan geng ieu? Atawa, anjeun geus cukup?

Continue Reading

Movies

DeMonaco nyimpulkeun Skrip Rending Heart pikeun Pilem Purge Anyar

dimuat

on

kosongna The séri dimimitian salaku hal anu ampir pikaseurieun, tapi parantos mekar janten anu langkung jero tibatan éta. Eta geus jadi cerminan tina wacana pulitik ayeuna di Amérika Serikat.

Runtuyan ieu bisa ditempo salaku lénsa dimana hatred jeung extremism bisa ngakibatkeun urang. DeMonaco parantos nganggo waralaba pikeun ngajalajah konsép sapertos gentrifikasi sareng rasisme di nagara éta dina film-film na sateuacana.

kosongna
Taun Pamilihan Pamurnian

Ngagunakeun horor pikeun masking realitas kasar nu urang nyanghareupan ti poé ka poé teu pendekatan anyar. horor pulitik geus sabudeureun pikeun ngeunaan salami horor sorangan, jeung Mary Shelly urang Frankenstein janten kritik ngeunaan naon anu anjeunna percanten bakal salah di dunya.

Ieu ieu dipercaya yén Anu Murni Salawasna éta jadi tungtung Franchise. Sakali Amérika geus ancur ku extremists, aya teu sigana jadi leuwih plot ngajajah. Untung keur urang, Demonaco ngantepkeun Collider dina rusiah yén manéhna robah pikiran ngeunaan sakabéh éta.

via Gambar Universal

Pamurnian 6 bakal nyandak katingal di kahirupan di Amérika sanggeus runtuhna sarta bakal ningali kumaha warga adapting kana realitas anyar maranéhna. Béntang andalan Frank Grillo (Ngabersihan: Dinten Pemilihan) bakal balik deui ka gagah wates anyar ieu.

Éta sadayana warta anu urang gaduh dina proyék ieu ayeuna. Sakumaha biasa, pastikeun parios deui ka dieu pikeun apdet sareng sadaya warta horor anjeun.

Continue Reading