Connect with kami

wartos

Jumaah Hideung sareng Pupusna Jeffrey Dahmer

dimuat

on

Jeffrey Dahmer

Jeffrey Dahmer

Nov 28th nandaan ulang tina pupusna Jeffrey Lionel Dahmer, saurang lalaki anu mamingan pamuda ka imahna sarta bludgeoned, mutilated sarta dina sababaraha kasus ate aranjeunna. Jumlah awak pikeun killer serial ieu ngahontal 17 nalika anjeunna rengse.

Netflix nawiskeun sababaraha pilem streaming ngeunaan kahirupan Dahmer, "Raising Jeffrey Dahmer" sareng pseudo-dokumenter unggulan "The Jeffrey Dahmer Files". Urut dumasar kana akun bapana Dahmer ngeunaan acara, sedengkeun dimungkinkeun mangrupakeun campuran Moody na charismatic tina dokumenter jeung live action filmmaking.

Lionel Dahmer, bapana Jeffrey urang, geus ngomong yén salaku murangkalih putrana ieu fascinated kalawan sato maot, manggihan aranjeunna dina crawlspace handapeun imahna, Jeffrey bakal ngumpulkeun tulang blanched sato sarta nempatkeun eta dina ember pikeun fondle leuwih engké.

Gumantung kana jurnal psikologis anu anjeun baca, Dahmer tétéla ngalaman gangguan Asperger, gangguan perkembangan pervasive anu tiasa ngahalangan kamampuan penderita pikeun sosialisasi atanapi berinteraksi sareng batur. Naha ieu leres atanapi henteu, Jeffrey Dahmer pasti teu gaduh niat pikeun nyieun babaturan sareng tetep dina hiji sapotong.

Jeffrey Dahmer

Dina Juni of 1978, ngan kaluar ti SMA, Dahmer ngajemput korban kahijina; Steve Hicks. Dahmer dibawa Hicks balik ka imah indungna urang. Aya, sanggeus nginum jeung sanggama, Dahmer ditumbuk tangkorak nonoman urang kalawan barbell a, detached sagala appendages sarta dikubur Hicks di leuweung tukangeun imah. Tapi éta sanés waktos terakhir Dahmer bakal berinteraksi sareng Hicks.

Sababaraha taun ti harita, Dahmer nginum alkohol sareng anjeunna dikaluarkeun tina Angkatan Darat. Sakali imah, anjeunna exhumed sésa-sésa Hick urang, taneuh aranjeunna nepi, sarta replanted aranjeunna di tempat séjén.

Pikeun 13 taun Dahmer terus maéhan, ampir meunang bray dina bulan Méi 1991. Tapi ngan sababaraha bulan engké dina bulan Juli, pulisi manggihan poto pikasieuneun korban na nyandak kana kandangan.

Ieu kapanggih yén Dahmer drugged, diperkosa sarta quartered tanda na, anjeunna disimpen aurat jeung tangkorak salaku barang collector urang. Dahmer ogé motret kajahatan na, nyimpen snapshots korban na pikeun nempo engké.

Sakali bray-hiji korban untung lolos sarta ngarah otoritas ka padumukan Dahmer urang- pulisi manggihan yén Dahmer diteundeun kumpulan huluna dina freezer jeung stew tina sirit jeung leungeun dina ketel dina lomari. Obsesina sareng alat kelamin lalaki dibuktikeun sakali deui nalika panilitian ngungkabkeun langkung seueur bagian lalaki anu direndam dina formaldehida dina toples.

Jeffrey Dahmer

Kasur Jeffrey Dahmer dibawa kaluar ti apartemen na sanggeus ditahan

Mun anjeun cukup macul pikeun milarian basement internét, sababaraha poto TKP sadia pikeun nempoan, tapi jadi warned, aranjeunna dina pinuh warna. Nepi ka tungtun taun kakuasaan na rajapati, Dahmer geus indicted on 17 diitung tina rajapati sarta maréntahkeun ngawula 15 istilah hirup.

Dina 28 Nopémber 1994, nalika Dahmer ngalaksanakeun hukuman di Lembaga Pemasyarakatan Columbia, sasama narapidana, Christopher Scarver, nyerang sareng maéhan anjeunna. Ironisna, sanajan teu kungsi kabuktian, pakarang Scarver disebut dipaké nyaéta bar logam dicokot tina gim panjara, kawas hiji Dahmer kungsi dipaké pikeun maéhan korban kahijina Steve Hicks.

Naha anjeunna gering mental, panasaran morbidly atawa jahat murni sorangan, Jeffrey Dahmer mangrupa ikon tina sajarah horor real-hirup.

Janten taun ieu, dina Jumaah Hideung, nalika anjeun balanja kanggo tawaran pikeun ngagungkeun liburan, émut ogé yén éta mangrupikeun dinten dina carita horor anu leres-leres yén Iblis maot.

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

wartos

Trailer 'Living For The Dead' Nyingsieunan Kareueus Paranormal Queer

dimuat

on

Kalayan sadaya kontén realitas moro hantu anu sayogi ti Discovery +, Hulu naékkeun genre kalayan disebutna Hirup pikeun Dead dimana hiji tim lima penyidik ​​paranormal queer ngarambat ka lokasi haunted béda pikeun ngangkat arwah duanana hirup jeung maot.

Acara éta mimitina katingalina mangrupikeun prosedur moro hantu, tapi pulasna nyaéta panaliti ieu ogé ngabantosan jalma-jalma anu hirup ngabéréskeun hauntingna. Jenis lagu éta sabab acara ieu ti produser anu sami sareng Netflix Queer Panon, acara kanyataanana sejen dimana sarwa mantuan jalma manggihan karapihan sarta ditampa.

Tapi naon acara ieu boga éta Queer Panon teu mangrupa "A" daptar produser selebritis. Kristen Stewart muterkeun showrunner dieu, sarta manéhna nyebutkeun konsep asalna dimaksudkeun salaku bodo a.

"Éta saé sareng meriah yén kuring sareng réréncangan kuring CJ Romero ngagaduhan ide lucu ieu sareng ayeuna éta acara," saur Stewart dina siaran pers. "Éta dimimitian salaku sakedik impian pipa konyol hypothetical sareng ayeuna kuring reueus pisan ngagungkeun hiji hal anu ngagerakkeun sareng bermakna sabab éta leres-leres jaman gay. Cast kami ngajadikeun kuring seuri sareng ceurik sareng aranjeunna gaduh kawani sareng haté pikeun nyandak kami ka tempat anu kuring moal angkat nyalira. Sareng éta mangrupikeun perjalanan maiden anu saé pikeun perusahaan anu kuring ngamimitian sareng mitra kuring Dylan Meyer sareng Maggie McLean. Ieu ngan awal pikeun urang jeung pikeun 'Hirup pikeun Dead.' Urang wanna hiji poé geus traipsed sakuliah nagara spooky burit. Meureun dunya!”

Living for the Dead, "dokumentasi asli Huluween, perdana sadayana dalapan épisode di Hulu Rebo, 18 Oktober. 

Continue Reading

wartos

'Saw X' Puncak Waralaba sareng Peunteun Tomat Rotten Pangluhurna

dimuat

on

ragaji

ratings ieu mindeng robah, tapi sakumaha eta nangtung ayeuna Saw X geus ngamankeun skor Rotten Tomat pangluhurna dina sajarah franchise urang. The installment 10th, ayeuna di bioskop, geus narima hiji 84 persén "seger" rating, garnering eupan balik positif ti kritik sarta audiences sapuk.

nu ragaji runtuyan, dipikawanoh pikeun sarap intricate sarta horor psikologis, geus katempo rupa-rupa panarimaan kritis leuwih taun. Pilem perdana 2004, anu netepkeun panggung pikeun waralaba, saacanna nyepeng rekor kalayan rating kesegaran 50 persen. Pilem aslina ieu, sering dipuji salaku thriller perintis, penting pisan pikeun ngaluncurkeun karir tokoh-tokoh kasohor sapertos sutradara. James Wan jeung ko-panulis Leigh Whannell.

Klip Resmi Saw X

Sanajan kitu, teu kabeh film dina séri geus jadi untung. Saw: Bab Pamungkas, dirilis dina 2010, languished di handap kalawan mere rating 9 persen. Malah dibéntang-béntang Jampi: Tina Kitab Saw, featuring heavyweights Hollywood Chris Rock jeung Samuel L. Jackson, junun ukur 37 persen.

Naon anu ditétélakeun Saw X papisah? Seueur anu ngahubungkeun kasuksésanna pikeun uih deui ka akar waralaba bari nawiskeun sudut pandang anu seger. Pilem ieu janten prequel, ngeusian celah naratif antara dua pilem munggaran. Tobin Bell, nembalan peranna salaku Jigsaw menacing (atanapi John Kramer), parantos dipuji pikeun pagelaranana. Kritikus geus dicatet yén portrayal Bell di Saw X utamana riveting, jeung Nu Hollywood wartawan muji-Na "sora serak sareng gravitas anu ngancem".

Ningali Tobin Bell
Tobin Loncél

Diréktur Kevin Greutert, anu saméméhna dikeureuyeuh Ningali VI jeung Saw 3D, Sigana geus struck nu chord katuhu jeung audiences waktos sabudeureun. Pranata mangsa disorot pamahaman Greutert ngeunaan fanbase franchise urang, nyatakeun yén anjeunna delivers "Persis naon anu aranjeunna hoyongkeun".

ulasan séjén geus sarua nguntungkeun:

  • katurunan disgusting"Saw X delivers a franchise tinggi, tur éta henteu leutik feat sapuluh installments jero. Aya rasa kasadaran anu nyaman sareng humor anu aya dina sekuel anu ngagunakeun kesederhanaan pared-back na pikeun nunjukkeun karakter sareng gore.
  • DigitalSpySaw X geus dikirimkeun paling éféktif ragaji lanjutan deui… Saw X masih bisa nganteurkeun gore Anjeun kukituna nyangka ti a ragaji outing, tapi dina usaha pikeun ngalakukeun hal anu anyar sareng henteu ngan ukur anu lami, éta berpotensi nyuntik séri kalayan getih seger.
  • IndieWire: "Jalma-jalma kedah ngeureunkeun bobo sareng John Kramer. … Sanggeus dasawarsa salaku release taunan Lebaran paling hyped-up di aughts, ragaji tungtungna deui Oktober ieu pikeun nyarios ka Taylor Swift yén anjeunna sanés ngan ukur ngalakukeun vigilante shit. Wilujeng, Tobin. Anjeun pantes hiji ieu. ... Paling agonizing, suspenseful ragaji sequelna acan.”

Saw X geus nyetel patokan anyar pikeun installments hareup. Naha anjeun resep pisan atanapi pendatang dina séri ieu, pilem ieu ngajanjikeun perjalanan anu pikaresepeun.

Continue Reading

Harita pilem

[Fest Fantastic] 'Infested' Dijamin Bikin Audiens Ngageter, Luncat sareng Ngajerit

dimuat

on

Kaserang

Geus sababaraha waktu saprak spiders éféktif dina nyieun folks leungit pikiran maranéhanana jeung sieun di bioskop. Panungtungan waktu kuring ngelingan eta keur leungit pikiran suspenseful anjeun kalawan Arachnophobia. Panganyarna ti sutradara, Sébastien Vaniček nyiptakeun bioskop acara anu sami Arachnophobia tuh nalika eta mimitina dirilis.

Kaserang dimimitian ku sababaraha individu kaluar di tengah gurun pilari spiders aheng handapeun batu. Sanggeus ayana, lancah teh dicokot dina wadah pikeun dijual ka kolektor.

Flash ka Kaleb hiji individu kacida obsessed jeung pets aheng. Nyatana, anjeunna gaduh koleksi mini ilegal di apartemenna. Tangtu, Kaleb ngajadikeun lancah gurun imah saeutik nice dina kotak sapatu kumplit jeung bit cozy pikeun lancah bersantai. Pikeun heran na, lancah junun kabur tina kotak. Teu butuh lila pikeun manggihan yén lancah ieu deadly sarta baranahan dina ongkos alarming. Moal lami deui, wangunan pinuh dipak kalawan aranjeunna.

Kaserang

Anjeun terang eta moments saeutik urang sadaya geus ngalaman jeung serangga unwelcome nu datang ka imah urang. Anjeun terang éta instan sateuacan urang pencét éta kalayan sapu atanapi sateuacan urang nempatkeun gelas. Momen-momen alit dimana aranjeunna ujug-ujug ngaluncurkeun ka urang atanapi mutuskeun pikeun ngajalankeun laju cahaya nyaéta naon Kaserang teu flawlessly. Aya seueur waktos dimana aya anu nyobian maéhan aranjeunna nganggo sapu, ngan ukur kaget yén lancah éta langsung naék panangan sareng kana beungeut atanapi beuheungna. ngageter

Warga gedong ogé dikarantina ku pulisi anu mimitina yakin aya wabah virus di gedong éta. Janten, warga anu malang ieu nyangkut di jero kalayan seueur labah-labah anu gerak bebas dina liang hawa, juru sareng dimana waé anu anjeun pikirkeun. Aya pamandangan dimana anjeun tiasa ningali batur di kamar mandi ngumbah raray/leungeunna sareng ogé kajantenan ningali seueur lancah anu ngorondang kaluar tina liang hawa di tukangeunana. Pilem ieu ngeusi seueur momen-momen anu nyegerkeun sapertos kitu anu henteu ngantep.

Ensemble tina karakter sadayana cemerlang. Tiap di antarana sampurna ngagambar tina drama, komedi, sareng teror sareng ngajantenkeun karya éta dina unggal ketukan pilem.

Pilem ieu ogé maén dina tegangan ayeuna di dunya antara nagara pulisi sareng jalma-jalma anu nyobian nyarios nalika peryogi bantosan nyata. Batu jeung arsitéktur tempat teuas film mangrupa kontras sampurna.

Kanyataanna, sakali Kaleb jeung tatanggana mutuskeun aranjeunna dikonci di jero, nu chills sarta jumlah awak mimiti naek nalika spiders mimiti tumuwuh sarta baranahan.

Kaserang is Arachnophobia meets pilem Safdie Brothers kayaning Inten Uncut. Nambahkeun moments sengit Safdie Brothers ngeusi karakter saling ngobrol jeung shouting dina gancang-ngawangkong, paguneman-inducing kahariwang ka lingkungan chilling ngeusi lancah deadly Crawling sakuliah jalma jeung anjeun boga Kaserang.

Kaserang nyaeta unnerving na seethes kalawan teror kadua-ka-detik kuku-biting. Ieu mangrupikeun waktos anu paling pikasieuneun anjeun tiasa di bioskop pikeun waktos anu lami. Upami anjeun henteu ngagaduhan arachnophobia sateuacan nonton Infested, anjeun bakalan.

Continue Reading