imah Berita Hiburan Pikasediheun Henteu Sésa Henteu Janten Impénan, Impian Dua Ramo dina 'Milarian'

Henteu Sésa Henteu Janten Impénan, Impian Dua Ramo dina 'Milarian'

Peureup reureuh Anu Pikasieuneun

by Trey Hilburn III
11,318 pintonan
neangan

Sutradara sareng panulis sanés Aaron Morgan sareng sasama ko-panulis Eric Vespe kaluar ngayun teror di panjuru tempat dang kalayan nightmarish panganyarna, tawaran pilem pondok, neangan.

neangan nuturkeun dua sadulur anu gaduh gelut anu mutuskeun lirén di istirahat di jalan jauh. Upami anjeun émut, pamandangan di Trainspotting anu nampilkeun "WC paling parah di Skotlandia," neangan gampang pamer wc paling parah di Amérika Serikat. Tangtosna, henteu lami sateuacan salah saurang sadulur mendakan yén jamban anu sanés mangrupikeun hal anu pikasieuneun anu ngangon di tempat sésana.

Petunjuk kalaksanakeun leres-leres saé, sareng ngatur nyiptakeun seueur ketegangan dina jangka waktu lima menit na. Ieu ogé ngahutang kana sababaraha éditan terstruktur anu saé pisan ku Greg MacLennan tina Electric Owl Creative.

neangan mangrupikeun acara pikasieuneun sakedik anu sampurna pikeun usum anu pikasieuneun. Saran kuring pikeun mareuman lampu sareng ngahurungkeun polumeu dugi ka 11 terasrasakeun permata anu saé ieu pondok.

Bintang pondok Allisyn Snyder, Clare Grant, sareng Steve Agee. Éta ogé ngagaduhan épék praktis anu leres-leres rad ku dua-waktos Academy Award-nominee Arjen Tuiten (anu damel di Pans Labyrinth sareng Ghostbusters: Akherat).

Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan Seek, pokus IEUH.

Translate »