imah Berita Hiburan Pikasediheun 'Labyrinth' Balik ka Bioskop pikeun Milangkala 35th na!

'Labyrinth' Balik ka Bioskop pikeun Milangkala 35th na!

by Waylon Yordania
36,248 pintonan
Labyrinth

Pilem fantasi ciri khas Jim Henson Labyrinth bakal balik deui ka bioskop ragrag ieu dina perayaan ulang taun 35 na berkat Fathom Acara.

Dibéntangan ku Jennifer Connelly sareng David Bowie, pilem ieu nyaritakeun ngeunaan mojang rumaja anu galeuh ngarana Sarah anu ngahaja miharep lanceuk orokna kana panangan Jareth, Raja Goblin anu puri na aya di tengah-tengah bengkok, ngajadi labirin. Nalika anjeunna badé nyalametkeun budak, anjeunna diajar pelajaran ngeunaan silaturahim, kapercayaan, sareng kakuatan pribadi sareng kakuatan nyalira sapanjang jalan.

Dongeng anu poek gampang mangrupikeun salah sahiji pilem anu paling katingali sacara visual sapertos taun 1980an, panginten ngan ukur dibanding ku Henson's The Dark Kristal.

Connelly sareng Bowie salaku Sarah sareng Jareth, Raja Goblin.

"Salah sahiji judul kami anu paling sering dipénta, Labyrinth mikaresep basis kipas anu ageung sareng bakti, "saur Tom Lucas, Wakil Présidén Fathom Kajadian Studio Hubungan. "Kami resep nyandak kipas-favorit ieu ti The Jim Henson Company ka bioskop nasional, sareng khususna kanggo ulang taun ka-35 na."

Labyrinth diarahkeun ku Jim Henson ku naskah ku Terry Jones tina Monty Python kamashuran. Brian Froud dilayanan salaku desainer konsép dina proyék kalayan George Lucas salaku produser eksekutif. Trevor Jones nyusun skor sareng Bowie nyayogikeun lagu-lagu pilem kaasup anu sering dikutip "Magic Dance."

Tikét pikeun Labyrinth bakal diical isukan, Jumaah, 6 Agustus 2021, dina jaba resmi Fathom Kajadian. Pilemna bakal ditayangkeun 12, 13 Séptémber, sareng 15, 2021.

Translate »