imah Games Video Game 'Scream' Méré Anjeun Kasempetan pikeun Salamet di Imah 'Scream'

Video Game 'Scream' Méré Anjeun Kasempetan pikeun Salamet di Imah 'Scream'

Naha anjeun tiasa salamet?

by Trey Hilburn III
4,739 pintonan
ngajerit

ngajerit tungtungna didieu! Anjeun tiasa angkat ka bioskop énjing wengi sareng sacara resmi ningali meta horor anu ngiringan deui dina layar ageung. Entong nyerah dina layar leutik sanaos, éta henteu slouch ogé! Nyatana layar komputer anjeun mangrupikeun tempat anu saé pikeun gaduh ngajerit dumasar petualangan spooky via anyar ngajerit game.

Kaulinan bisa dicoo dina panyungsi anjeun ku pos leuwih kana survivescreamhouse.com. Pangalaman masihan anjeun kasempetan pikeun ngajalajah bumi anu biasa pikeun mendakan petunjuk. Sapanjang jalan, anjeun bakal manggihan sababaraha endog Easter rad jeung clues naon nyangka dina film. Oh, sareng anjeun kedah salamet Ghostface. Anjeunna aya di bumi sareng nyobian moro anjeun.

nu ngajerit kaulinan ngarecah kawas kieu:

Naha anjeun hoyong maén kaulinan? Ieu interaktif, milih-anjeun-sorangan-petualangan 360 kaulinan ngamungkinkeun pamaén ngajajah imah Scream aslina bari nyobian teu meunang ditelasan ku Ghostface. Pangalaman basis wéb anu immersive kalebet endog Easter disumputkeun sareng patarosan trivia waralaba.

Sinopsis pikeun ngajerit sapertos kieu:

Dua puluh lima taun saatos pembunuhan brutal ngajempolan kota Woodsboro anu sepi, pembunuh énggal parantos ngagem topéng Ghostface sareng mimiti nargétkeun sakelompok rumaja pikeun ngahirupkeun deui rahasia ti jaman baheula anu maot di kota.

Naha anjeun bungah ningali anu anyar ngajerit?