Connect with kami

wartos

Kasuksésan 'Dahmer' Ngarah Jalan pikeun Murphy Anthology Series of Other Real Killers

dimuat

on

Netflix ngumumkeun kiwari yén kasuksésan Ryan Murphy urang damer geus mere ilham anjeunna nyieun runtuyan antologi fokus kana Killers real-hirup lianna.

Dahmer: Monster nu Jeffrey Dahmer Story parantos janten acara anu paling sering ditonton kadua dina Netflix, ngan ukur mundur Kaulinan Cumi. Tonggak éta paling dipikaresep anu nyababkeun lampu héjo tina surah anu sanés dina séri éta. Sareng parantos ngamankeun Ryan Murphy anu produktif pisan salaku muse na, streamer tiasa ngan ukur ngamankeun hit anu sanés.

Tapi sababaraha anu ngritik Murphy sareng Netflix pikeun neraskeun ngamangpaatkeun pembunuh massal dina kaayaan kajahatan anu leres. damer éta teu persis grafis, tapi éta disturbing, sarta pikeun korban salamet sarta anggota kulawarga killer Wisconsin, revisiting kajahatan teu persis tampi.

Saatos séri kawates dirilis, hiji isbell anggota kulawarga tweeted yén korban éta teu senang ngeunaan eta.

"Kuring henteu nyarioskeun ka saha waé anu kedah ditingali, kuring terang média kajahatan leres ayeuna ageung, tapi upami anjeun leres-leres panasaran ngeunaan para korban, kulawarga kuring (Isbells) ambek ngeunaan acara ieu. Ieu retraumatizing sakali deui, sarta pikeun naon?"

L: DaShawn Barnes sakumaha Rita Isbell, Urang Sunda: The Rita Isbell nyata

Rita Isbell, adina ka salah sahiji korban Dahmer urang, éta awéwé ngora anu famously confronted anjeunna di rohang pangadilan, nelepon anjeunna Iblis. Isbell diajak ngobrol Insider ngeunaan séri, sareng parasaan anjeunna ngeunaan éta:

"Nalika kuring ningali sababaraha acara, éta ngaganggu kuring, khususna nalika kuring ningali sorangan - nalika kuring ningali nami kuring muncul dina layar sareng awéwé ieu nyarioskeun naon anu kuring nyarioskeun. 

Upami kuring henteu terang anu langkung saé, kuring bakal panginten éta kuring. Rambutna siga kuring, dina baju anu sami. Éta pisan sababna naha éta ngarasa kawas reliving deui sadayana. Éta ngabalikeun deui sadaya émosi anu kuring karasaeun harita.

Kuring teu pernah ngahubungi ngeunaan acara. Kuring ngarasa Netflix kedah naroskeun naha urang kapikiran atanapi kumaha perasaan urang ngeunaan ngadamelana. Aranjeunna henteu naroskeun nanaon ka kuring. Aranjeunna ngan ukur ngalakukeunana. ”

Murphy geus ngomong yén timna nyobian ngahubungi anggota kulawarga sateuacan syuting, tapi henteu ngadangu deui ti saha waé.

Henteu aya kecap ngeunaan pembunuh anu kasohor anu bakal aranjeunna tampilkeun salajengna. Panginten pangsaéna pikeun Murphy pikeun museurkeun pembunuh dimana cukup waktos anu kasebat korban sareng anggota kulawarga henteu hirup deui atanapi traumana henteu seger.

Barina ogé, éta Sigana mah Murphy/Netflix mesin mangrupa kakuatan pikeun diitung. Marengan pengumuman maranéhanana dina monster antologi, dina napas anu sami, aranjeunna mastikeun usum kadua séri hit Murphy anu sanés: Nu lalajo.

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Klik pikeun mairan

Anjeun kedah asup pikeun masangkeun koméntar Lebet

Leave a Reply

redaksi

Dugaan urut Anggota Staf Museum Haunted Tattles on Zak Bagans

dimuat

on

zak bagans haunted museum ihorror

Zak Bagans geus meunang bum rap lately berkat sababaraha urut na Petualangan Hantu teammates. Tapi anjeunna ogé nuju dipanggang ku salah sahiji na disangka tilas Museum Angker pagawé di Las Vegas

Anggota tim semu nyandak kana reddit dina AMA (Ask Me Anything), ngondang palanggan pikeun naroskeun aranjeunna ngeunaan padamelan na kalebet detil juicy ngeunaan bos anu kasohor. Ieu ngakibatkeun windfall tina queries nu datang jeung sababaraha waleran héran. 

Bagans mangrupikeun salah sahiji anu munggaran nyandak kamampuan moro hantu na kana televisi nyiptakeun acara realitas anu suksés anu nampilkeun sababaraha tempat anu paling angker di dunya. Ditambah sareng penampilanna anu saé, histrionik réaktif sareng karesep pikeun ngawangun tegangan Petualangan Hantu janten fenomena budaya pop. 

Sapanjang perjalananna, Bagans mimiti ngumpulkeun barang-barang anu dilaknat cukup pikeun ngeusian imah vintage di Nevada anu ahirna anjeunna didamel deui. jeung ngaranna Museum Haunted. Sémah tiasa nganjang kempelan na pikeun fee a tur diarahkeun ngaliwatan loba kamar na ku pituduh wisata.

Saluran YouTube The SneezingMonyet nampilkeun utas AMA Reddit dina saluranna kalayan pembaruan anu bakal diturutan.

Kusabab urut pagawe teu bisa, atawa moal, diverifikasi, cukup disebutkeun yen euweuh wangsit dina sawala lengthy kudu dianggap kanyataan. Ieu tiasa janten mantan karyawan anu teu puas sareng teu aya anu langkung saé tibatan ngobrol ngeunaan ikon televisi anu parantos nampilkeun acara na dina hawa salami 16 taun. Atawa, sababaraha eta bisa jadi bener.

Tapi éta pikeun anjeun mutuskeun.

Monyét Bersin

Monyét Bersin

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading

Movies

Stephen King 'The Monkey' Sells to Neon, James Wan Co-Producing

dimuat

on

Lumayan wae sapotong tulisan ti Stephen King geus asak pikeun adaptasi pilem. Anu saterusna nyaéta carita pondok taun 1980 anu dimuat dina antologi taun 1985 Awak Rorongkong, husus Monyét. warta nu peupeus ku Bates waktos nyebutkeun Neon meunang perang Panawaran sarta film bakal dirilis dina 2025.

Distributor indit gaga nyoba ngamankeun hak jeung Neon nu meunangna dilaporkeun mayar tujuh inohong pikeun pilem horor.

Numutkeun Deadline: "Dina Monyét, Nalika sadulur kembar Hal sarta Bill manggihan kaulinan monyét heubeul bapana di loteng, runtuyan maot pikareueuseun mimiti lumangsung di sabudeureun éta. Dulur-dulur mutuskeun pikeun ngalungkeun monyét sareng teraskeun kahirupanna, teras-terasan salami mangtaun-taun. Tapi nalika maotna anu misterius dimimitian deui, sadulur-sadulur kedah ngahijikeun deui pikeun milari jalan pikeun ngancurkeun monyét pikeun hadé sateuacan nyandak nyawa sadayana anu caket sareng aranjeunna. Theo James muterkeun si kembar dina taun engké. [Christian] Convery maénkeun kembar ngora. ”

Pilem diarahkeun ku Osgood (Oz) Perkins anu proyek buzz-mabok ayeuna, Suku panjang dileupaskeun dina Juli 12.

Pilem ieu ogé dibintanginya, Tatiana Maslany (Manéhna–Hulk: Pangacara di Hukum), Elijah Wood (Lord Of The Cingcin), Colin O'Brien (wonka), Rohan Campbell (The Hardy Boys) jeung Sarah Levy (Schitt's Creek).

James Wan jeung Michael Clear urang banner Robot atom gaduh kiridit produksi.

Dina 2023 film pondok diarahkeun ku Spencer Sherry ieu diadaptasi tina raja carita. Éta pilem ayeuna nuju touring pasar festival pilem tapi anjeun tiasa ningali trailer di handap.

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading

daptar

Yay atanapi Nay: Naon Anu Alus sareng Buruk dina Horor Minggu Ieu: 5/13 dugi ka 5/17

dimuat

on

wéw

labuh teu meunang hiji tapi dua urut. Ieu warta hébat sabab ayeuna urang terang CGI goréng bisa sadar dipaliré lamun sagalana sejenna jadi hébat. 

wéw

Hiji lalaki dilabélan a waktos ngumbara saatos disangka asup taman héd dina 30s sarta exiting poé saterusna dina 60s na. Upami sihirna leres, urang tungtungna tiasa uih deui sareng ngobrol Jason blum pas saatos Kagiatan paranormal sarta nyieun anjeunna janji moal noél an Exorcist film. 

Entong

Méja Kopi. Ieu meureun nu kahiji waktos kami geus ngusulkeun spoiling film saméméh sabenerna ningali eta. Antosan. Meureun urang manja Old ku suggesting anjeun teu balik ningali eta. 

Entong

Prolific B moviemaker Sadér Corman maot di 98. Anjeunna masihan loba aktor sarta sutradara kasempetan di Hollywood, sababaraha bakal nuluykeun meunang panghargaan utama. Pilem-pilemna ngerakeun, sering sesah tapi sok ngeusi haté. 

wéw

Badut Motel janten trilogi. Filmmakers horor Indy mirah teu micromanaged ku eksekutif studio euyeub tur kuat ambéh maranéhanana bisa senang jeung bahan maranéhanana, sarta naon tempat hadé pikeun laksana kabebasan éta ti di motel gurun creepy di Nevada lorded leuwih ku ratusan badut. 

Entong

A Jason Semesta diumumkeun nu ngajangjikeun loba gurat "aktivasina" dina Jumaah nu 13th jagat raya. Sanaos definisi tina "aktivasina" henteu pernah dijelaskeun sacara lengkep, éta nyababkeun urang percaya yén éta mangrupikeun salah ketik pikeun "transaksi" sahingga pamaén Fortnite nyeken ku kulit Jason anu ngagem topéng hoki régulasi non-IP. 

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading