imah Berita Hiburan Pikasediheun Jamie Clayton Maén Pinhead dina Clive Barker Dihasilkeun 'Hellraiser' Reboot

Jamie Clayton Maén Pinhead dina Clive Barker Dihasilkeun 'Hellraiser' Reboot

Kami Boga Pamandangan sapertos Tembongkeun Anjeun

by Trey Hilburn III
9,265 pintonan
Hellraiser

Spyglass Media Group sareng Hulu urang David Bruckner anu diarahkeun Hellraiser reboot parantos mendakan Hell Hell na alias Pinhead. Éta leres, bagian anu dilakukeun Doug Bradley kasohor di Clive Barker's Hellraiser sareng sekuelna ayeuna bakal diputer ku Jamie Clayton.

rasa 8 béntang ngagabung kana Clive Barker dihasilkeun Hellraiser produksi, nyandak nyandak anyar pikeun Pinhead. Peranna sok janten ayana legendaris dina pikasieuneun. Nalika anjeun ngémutan Hororor horor, Freddy, Jason, Michael, sareng Pinhead daptar daptar téror tiang tenda.

Ogé ngiringan pemeran Hellraiser nyaéta Brandon Flynn, Goran Visnjic, Drew Starkey, Adam Faison, Aoife Hinds, Selina Lo sareng Hiam Abbass.

"Saatos ningali sababaraha desain ti David Bruckner anyar Hellraiser pilem, aranjeunna ngajénan kana pilem anu mimiti diciptakeun, tapi teras angkat ka tempat-tempat anu henteu pernah aya sateuacanna. Ieu mangrupa Hellraiser dina skala anu kuring henteu ngarep-ngarep. David sareng timnya kajantenan dina mitologi carita, tapi anu ngagumbirakeun kuring nyaéta kahoyongna pikeun ngahargaan aslina bahkan nalika aranjeunna révolusi pikeun generasi anyar. " Barker ngawartoskeun Deadline.

Kumaha saur anjeun ngeunaan pemeran Pandita Naraka? Hayu urang terang dina bagian koméntar Facebook sareng Twitter.

Translate »