Connect with kami

wartos

Batur ieu Ningali Naon anu Kajantenan Monolith Nalika "Ngaleungit"

dimuat

on

Biro Manajemén Bumi - Utah

Salah sahiji carita paling gélo pikeun dicandak dina taun 2020 nyaéta "Utah Monolith" anu dipanggihan ku juru ukur domba Nopémber katukang. Ngan sakitar 10 poé sanggeusna, struktur logam ngaleungit tanpa tilas.

Dinten Senén, 30 Nopémber, misteri éta panginten tiasa direngsekeun ku Ross Bernards, fotografer Colorado anu nyatakeun yén anjeunna mangrupikeun saksi mata nalika dihapus. Duka teuing sanés UFOs.

Bernards nyandak kana média sosial pikeun nyaritakeun naon anu saleresna kajantenan. Disangka.

Anjeunna nyerat éta dinten Jumaah, 27 Nopémber, anjeunna sareng tilu réréncangan angkat milarian kaanehan nyalira. Aranjeunna dugi di lokasi éta kira-kira jam 7 wengi, "saatos ngalangkungan lautan mobil dina jalan urang lebet."

Grup ieu ngagantung di sakuriling monumen misteri anu terkenal sakitar 40 menit nalika aranjeunna ujug-ujug ngadangu sora datang ka tebing.

Rebut layar tina Ross Richards Photography dina Instagram

"Kami ngémutan ngemas barang-barang nalika leumpang, ngarah tiasa ngaraosan sorangan sapertos urang," nyerat Bernard dina tulisan Facebook. "Dina titik ieu kuring ningali ka jam kuring sareng jam 8:40."

Dina waktos éta Bernard nyatakeun opat jelema ngabuleudkeun juru sareng ngadeukeutan obyék ngagurilep jangkungna 12 kaki.

"Aranjeunna masihan sababaraha push kana monolith sareng salah saurangna nyarios 'Anjeun langkung saé ngagaduhan gambar anjeun.' Anjeunna teras masihan push badag, sareng éta angkat, condong kana hiji sisi. Anjeunna ngagorowok deui ka babaturanana anu séjén yén aranjeunna henteu peryogi alatna. Batur anu sanésna sareng anjeunna di monolith teras nyarios 'ieu sababna anjeun henteu ngantepkeun sampah di gurun.' Teras sadayana kaopatna sumping sareng nyorong ampir kana taneuh dina hiji sisi, sateuacan aranjeunna mutuskeun nyorong deui ka anu sanésna saatos teras kaluar sareng badarat dina taneuh kalayan bantalan anu kuat. Aranjeunna gancang meupeuskeunana sareng nalika aranjeunna mawa kana gerobak roda anu aranjeunna bawa salah saurang ti aranjeunna katingali deui ka urang sadayana sareng nyarios 'Henteu aya tilas.' Éta jam 8:48. ”

Rebut layar tina Ross Richards Photography dina Instagram: Michael James Newlands

Rebut layar tina Ross Richards Photography dina Instagram: Michael James Newlands

Bernard mikir dua kali ngeunaan nyandak gambar bandit sareng mutuskeun henteu. Nanging, sobatna James Newlands, nyandak telepon sélulérna. Anjeun tiasa ningali hiji IEUH.

Jalma-jalma panginten patarosan naha Bernards henteu nyobian ngeureunkeun bajak laut ti saprak éta. Anjeunna nyarios éta kusabab anjeunna ngarasa yén leres aranjeunna ngaleungitkeunana.

"Kami cicing wengi sareng énjingna angkat ka puncak gunung anu ningali kana daérah anu urang tingali sahenteuna 70 mobil anu béda (sareng pesawat) lebet sareng kaluar," nyeratna. "Mobil parkir dimana-mana di bentang gurun anu hipu. Teu aya anu nuturkeun jalur atanapi silih. Kami sacara harfiah tiasa ningali jalma anu nyobian ngadeukeutan éta tina unggal arah pikeun nyobaan sareng ngahontal éta, sacara permanén ngarobah bentang anu teu kacekel. Ibu Alam mangrupikeun seniman, langkung saé kéngingkeun seni di alam liar ka anjeunna. ”

Kantor Sheriff County San Juan, kalayan basa anu pageuh dipelak dina pipi, masih milari tukang bajo sareng naros, "Upami anjeun kenal saha waé ti jajaran anu disayogikeun ayana di daérah anu anéh dina wengi 27 Nopémber, mangga kami terang! ”

Barisan anu aranjeunna pasihkeun sapertos kieu:

Gambar tiasa ngandung: 2 jalma

Kantor Sheriff County San Juan, NM

Poto lulugu: Biro Manajemén Lahan - Utah

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Klik pikeun mairan

Anjeun kedah asup pikeun masangkeun koméntar Lebet

Leave a Reply

redaksi

Dugaan urut Anggota Staf Museum Haunted Tattles on Zak Bagans

dimuat

on

zak bagans haunted museum ihorror

Zak Bagans geus meunang bum rap lately berkat sababaraha urut na Petualangan Hantu teammates. Tapi anjeunna ogé nuju dipanggang ku salah sahiji na disangka tilas Museum Angker pagawé di Las Vegas

Anggota tim semu nyandak kana reddit dina AMA (Ask Me Anything), ngondang palanggan pikeun naroskeun aranjeunna ngeunaan padamelan na kalebet detil juicy ngeunaan bos anu kasohor. Ieu ngakibatkeun windfall tina queries nu datang jeung sababaraha waleran héran. 

Bagans mangrupikeun salah sahiji anu munggaran nyandak kamampuan moro hantu na kana televisi nyiptakeun acara realitas anu suksés anu nampilkeun sababaraha tempat anu paling angker di dunya. Ditambah sareng penampilanna anu saé, histrionik réaktif sareng karesep pikeun ngawangun tegangan Petualangan Hantu janten fenomena budaya pop. 

Sapanjang perjalananna, Bagans mimiti ngumpulkeun barang-barang anu dilaknat cukup pikeun ngeusian imah vintage di Nevada anu ahirna anjeunna didamel deui. jeung ngaranna Museum Haunted. Sémah tiasa nganjang kempelan na pikeun fee a tur diarahkeun ngaliwatan loba kamar na ku pituduh wisata.

Saluran YouTube The SneezingMonyet nampilkeun utas AMA Reddit dina saluranna kalayan pembaruan anu bakal diturutan.

Kusabab urut pagawe teu bisa, atawa moal, diverifikasi, cukup disebutkeun yen euweuh wangsit dina sawala lengthy kudu dianggap kanyataan. Ieu tiasa janten mantan karyawan anu teu puas sareng teu aya anu langkung saé tibatan ngobrol ngeunaan ikon televisi anu parantos nampilkeun acara na dina hawa salami 16 taun. Atawa, sababaraha eta bisa jadi bener.

Tapi éta pikeun anjeun mutuskeun.

Monyét Bersin

Monyét Bersin

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading

Movies

Stephen King 'The Monkey' Sells to Neon, James Wan Co-Producing

dimuat

on

Lumayan wae sapotong tulisan ti Stephen King geus asak pikeun adaptasi pilem. Anu saterusna nyaéta carita pondok taun 1980 anu dimuat dina antologi taun 1985 Awak Rorongkong, husus Monyét. warta nu peupeus ku Bates waktos nyebutkeun Neon meunang perang Panawaran sarta film bakal dirilis dina 2025.

Distributor indit gaga nyoba ngamankeun hak jeung Neon nu meunangna dilaporkeun mayar tujuh inohong pikeun pilem horor.

Numutkeun Deadline: "Dina Monyét, Nalika sadulur kembar Hal sarta Bill manggihan kaulinan monyét heubeul bapana di loteng, runtuyan maot pikareueuseun mimiti lumangsung di sabudeureun éta. Dulur-dulur mutuskeun pikeun ngalungkeun monyét sareng teraskeun kahirupanna, teras-terasan salami mangtaun-taun. Tapi nalika maotna anu misterius dimimitian deui, sadulur-sadulur kedah ngahijikeun deui pikeun milari jalan pikeun ngancurkeun monyét pikeun hadé sateuacan nyandak nyawa sadayana anu caket sareng aranjeunna. Theo James muterkeun si kembar dina taun engké. [Christian] Convery maénkeun kembar ngora. ”

Pilem diarahkeun ku Osgood (Oz) Perkins anu proyek buzz-mabok ayeuna, Suku panjang dileupaskeun dina Juli 12.

Pilem ieu ogé dibintanginya, Tatiana Maslany (Manéhna–Hulk: Pangacara di Hukum), Elijah Wood (Lord Of The Cingcin), Colin O'Brien (wonka), Rohan Campbell (The Hardy Boys) jeung Sarah Levy (Schitt's Creek).

James Wan jeung Michael Clear urang banner Robot atom gaduh kiridit produksi.

Dina 2023 film pondok diarahkeun ku Spencer Sherry ieu diadaptasi tina raja carita. Éta pilem ayeuna nuju touring pasar festival pilem tapi anjeun tiasa ningali trailer di handap.

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading

daptar

Yay atanapi Nay: Naon Anu Alus sareng Buruk dina Horor Minggu Ieu: 5/13 dugi ka 5/17

dimuat

on

wéw

labuh teu meunang hiji tapi dua urut. Ieu warta hébat sabab ayeuna urang terang CGI goréng bisa sadar dipaliré lamun sagalana sejenna jadi hébat. 

wéw

Hiji lalaki dilabélan a waktos ngumbara saatos disangka asup taman héd dina 30s sarta exiting poé saterusna dina 60s na. Upami sihirna leres, urang tungtungna tiasa uih deui sareng ngobrol Jason blum pas saatos Kagiatan paranormal sarta nyieun anjeunna janji moal noél an Exorcist film. 

Entong

Méja Kopi. Ieu meureun nu kahiji waktos kami geus ngusulkeun spoiling film saméméh sabenerna ningali eta. Antosan. Meureun urang manja Old ku suggesting anjeun teu balik ningali eta. 

Entong

Prolific B moviemaker Sadér Corman maot di 98. Anjeunna masihan loba aktor sarta sutradara kasempetan di Hollywood, sababaraha bakal nuluykeun meunang panghargaan utama. Pilem-pilemna ngerakeun, sering sesah tapi sok ngeusi haté. 

wéw

Badut Motel janten trilogi. Filmmakers horor Indy mirah teu micromanaged ku eksekutif studio euyeub tur kuat ambéh maranéhanana bisa senang jeung bahan maranéhanana, sarta naon tempat hadé pikeun laksana kabebasan éta ti di motel gurun creepy di Nevada lorded leuwih ku ratusan badut. 

Entong

A Jason Semesta diumumkeun nu ngajangjikeun loba gurat "aktivasina" dina Jumaah nu 13th jagat raya. Sanaos definisi tina "aktivasina" henteu pernah dijelaskeun sacara lengkep, éta nyababkeun urang percaya yén éta mangrupikeun salah ketik pikeun "transaksi" sahingga pamaén Fortnite nyeken ku kulit Jason anu ngagem topéng hoki régulasi non-IP. 

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading