Connect with kami

wartos

'Hotel Transylvania: Transformia' Nampi Trailer Tanggal Release Perdana Amazon

dimuat

on

hotel

Hotél Tranyslvania: Transformia nuju ka layar Amazon Prime caket anjeun. Anjeun baris geura-giru bisa ngarasakeun bab panganyarna dina Hotél Transylvania franchise ti kanyamanan asal anjeun sorangan. Sony sareng Amazon Prime ngarilis trailer énggal anu ngumumkeun tanggal resmi sareng dicap ku logo Amazon Prime supados ngahindarkeun kabingungan anu bakal datang.

Pelepasan pilem ieu mangrupikeun rilis anu liar. Éta ngagaduhan sagala rupa masalah kalebet sékrési dina Amazon Prime anu katingalina dilewatan awal taun ieu. Tangtosna, éta janten masalah ngeunaan studio anu sepi ngarobih tanggal sareng sanés studio anu leungit tanggal sékrési. Ieu nyababkeun seueur jalma kesel pisan. Waktos ieu pengumuman pelepasan Amazon Sony saé. Éta tungtungna sumping sacara éksklusif pikeun Perdana. Hadé telat ti pernah kuring nyangka.

Sinopsis pikeun Hotél Transylvania: Transformia sapertos kieu:

Drac and the Pack balik deui, sapertos anjeun teu acan kantos ningali di Hotel Transylvania: Transformania. Ngahijikeun deui sareng monster karesep anjeun pikeun petualangan énggal anu nampilkeun Drac (Brian Hull) kalayan tugas anu paling pikasieuneun. Nalika penemuan misterius Van Helsing (Jim Gaffigan), 'Monsterification Ray,' janten kacau, Drac sareng babaturan monsterna sadayana dirobih janten manusa, sareng Johnny (Andy Samberg) janten monster! Dina awakna anu anyar anu teu cocog, Drac, dicabut kakawasaanna, sareng Johnny anu galak, anu mikacinta kahirupan salaku monster, kedah tim sareng balapan di sakumna dunya pikeun milari ubar sateuacan telat, sareng sateuacan aranjeunna silih pikasieuneun. Kalayan bantosan ti Mavis (Selena Gomez) sareng Drac Pack anu lucu-lucuan manusa, panas nuju milarian jalan pikeun ngalihkeun diri sateuacan transformasina janten permanén. Film ieu ogé nampilkeun sora Kathryn Hahn (Ericka), Steve Buscemi (Wayne), Molly Shannon (Wanda), David Spade (Griffin the Invisible Man), Keegan-Michael Key (Murray), Fran Drescher (Eunice), Brad Abrell (Frank), jeung Asher Blinkoff (Dennis). 

Hotél Transyvania: Transformia sumping di Amazon Prime dimimitian 14 Januari 2022.

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

wartos

Trailer 'Living For The Dead' Nyingsieunan Kareueus Paranormal Queer

dimuat

on

Kalayan sadaya kontén realitas moro hantu anu sayogi ti Discovery +, Hulu naékkeun genre kalayan disebutna Hirup pikeun Dead dimana hiji tim lima penyidik ​​paranormal queer ngarambat ka lokasi haunted béda pikeun ngangkat arwah duanana hirup jeung maot.

Acara éta mimitina katingalina mangrupikeun prosedur moro hantu, tapi pulasna nyaéta panaliti ieu ogé ngabantosan jalma-jalma anu hirup ngabéréskeun hauntingna. Jenis lagu éta sabab acara ieu ti produser anu sami sareng Netflix Queer Panon, acara kanyataanana sejen dimana sarwa mantuan jalma manggihan karapihan sarta ditampa.

Tapi naon acara ieu boga éta Queer Panon teu mangrupa "A" daptar produser selebritis. Kristen Stewart muterkeun showrunner dieu, sarta manéhna nyebutkeun konsep asalna dimaksudkeun salaku bodo a.

"Éta saé sareng meriah yén kuring sareng réréncangan kuring CJ Romero ngagaduhan ide lucu ieu sareng ayeuna éta acara," saur Stewart dina siaran pers. "Éta dimimitian salaku sakedik impian pipa konyol hypothetical sareng ayeuna kuring reueus pisan ngagungkeun hiji hal anu ngagerakkeun sareng bermakna sabab éta leres-leres jaman gay. Cast kami ngajadikeun kuring seuri sareng ceurik sareng aranjeunna gaduh kawani sareng haté pikeun nyandak kami ka tempat anu kuring moal angkat nyalira. Sareng éta mangrupikeun perjalanan maiden anu saé pikeun perusahaan anu kuring ngamimitian sareng mitra kuring Dylan Meyer sareng Maggie McLean. Ieu ngan awal pikeun urang jeung pikeun 'Hirup pikeun Dead.' Urang wanna hiji poé geus traipsed sakuliah nagara spooky burit. Meureun dunya!”

Living for the Dead, "dokumentasi asli Huluween, perdana sadayana dalapan épisode di Hulu Rebo, 18 Oktober. 

Continue Reading

wartos

'Saw X' Puncak Waralaba sareng Peunteun Tomat Rotten Pangluhurna

dimuat

on

ragaji

ratings ieu mindeng robah, tapi sakumaha eta nangtung ayeuna Saw X geus ngamankeun skor Rotten Tomat pangluhurna dina sajarah franchise urang. The installment 10th, ayeuna di bioskop, geus narima hiji 84 persén "seger" rating, garnering eupan balik positif ti kritik sarta audiences sapuk.

nu ragaji runtuyan, dipikawanoh pikeun sarap intricate sarta horor psikologis, geus katempo rupa-rupa panarimaan kritis leuwih taun. Pilem perdana 2004, anu netepkeun panggung pikeun waralaba, saacanna nyepeng rekor kalayan rating kesegaran 50 persen. Pilem aslina ieu, sering dipuji salaku thriller perintis, penting pisan pikeun ngaluncurkeun karir tokoh-tokoh kasohor sapertos sutradara. James Wan jeung ko-panulis Leigh Whannell.

Klip Resmi Saw X

Sanajan kitu, teu kabeh film dina séri geus jadi untung. Saw: Bab Pamungkas, dirilis dina 2010, languished di handap kalawan mere rating 9 persen. Malah dibéntang-béntang Jampi: Tina Kitab Saw, featuring heavyweights Hollywood Chris Rock jeung Samuel L. Jackson, junun ukur 37 persen.

Naon anu ditétélakeun Saw X papisah? Seueur anu ngahubungkeun kasuksésanna pikeun uih deui ka akar waralaba bari nawiskeun sudut pandang anu seger. Pilem ieu janten prequel, ngeusian celah naratif antara dua pilem munggaran. Tobin Bell, nembalan peranna salaku Jigsaw menacing (atanapi John Kramer), parantos dipuji pikeun pagelaranana. Kritikus geus dicatet yén portrayal Bell di Saw X utamana riveting, jeung Nu Hollywood wartawan muji-Na "sora serak sareng gravitas anu ngancem".

Ningali Tobin Bell
Tobin Loncél

Diréktur Kevin Greutert, anu saméméhna dikeureuyeuh Ningali VI jeung Saw 3D, Sigana geus struck nu chord katuhu jeung audiences waktos sabudeureun. Pranata mangsa disorot pamahaman Greutert ngeunaan fanbase franchise urang, nyatakeun yén anjeunna delivers "Persis naon anu aranjeunna hoyongkeun".

ulasan séjén geus sarua nguntungkeun:

  • katurunan disgusting"Saw X delivers a franchise tinggi, tur éta henteu leutik feat sapuluh installments jero. Aya rasa kasadaran anu nyaman sareng humor anu aya dina sekuel anu ngagunakeun kesederhanaan pared-back na pikeun nunjukkeun karakter sareng gore.
  • DigitalSpySaw X geus dikirimkeun paling éféktif ragaji lanjutan deui… Saw X masih bisa nganteurkeun gore Anjeun kukituna nyangka ti a ragaji outing, tapi dina usaha pikeun ngalakukeun hal anu anyar sareng henteu ngan ukur anu lami, éta berpotensi nyuntik séri kalayan getih seger.
  • IndieWire: "Jalma-jalma kedah ngeureunkeun bobo sareng John Kramer. … Sanggeus dasawarsa salaku release taunan Lebaran paling hyped-up di aughts, ragaji tungtungna deui Oktober ieu pikeun nyarios ka Taylor Swift yén anjeunna sanés ngan ukur ngalakukeun vigilante shit. Wilujeng, Tobin. Anjeun pantes hiji ieu. ... Paling agonizing, suspenseful ragaji sequelna acan.”

Saw X geus nyetel patokan anyar pikeun installments hareup. Naha anjeun resep pisan atanapi pendatang dina séri ieu, pilem ieu ngajanjikeun perjalanan anu pikaresepeun.

Continue Reading

Harita pilem

[Fest Fantastic] 'Infested' Dijamin Bikin Audiens Ngageter, Luncat sareng Ngajerit

dimuat

on

Kaserang

Geus sababaraha waktu saprak spiders éféktif dina nyieun folks leungit pikiran maranéhanana jeung sieun di bioskop. Panungtungan waktu kuring ngelingan eta keur leungit pikiran suspenseful anjeun kalawan Arachnophobia. Panganyarna ti sutradara, Sébastien Vaniček nyiptakeun bioskop acara anu sami Arachnophobia tuh nalika eta mimitina dirilis.

Kaserang dimimitian ku sababaraha individu kaluar di tengah gurun pilari spiders aheng handapeun batu. Sanggeus ayana, lancah teh dicokot dina wadah pikeun dijual ka kolektor.

Flash ka Kaleb hiji individu kacida obsessed jeung pets aheng. Nyatana, anjeunna gaduh koleksi mini ilegal di apartemenna. Tangtu, Kaleb ngajadikeun lancah gurun imah saeutik nice dina kotak sapatu kumplit jeung bit cozy pikeun lancah bersantai. Pikeun heran na, lancah junun kabur tina kotak. Teu butuh lila pikeun manggihan yén lancah ieu deadly sarta baranahan dina ongkos alarming. Moal lami deui, wangunan pinuh dipak kalawan aranjeunna.

Kaserang

Anjeun terang eta moments saeutik urang sadaya geus ngalaman jeung serangga unwelcome nu datang ka imah urang. Anjeun terang éta instan sateuacan urang pencét éta kalayan sapu atanapi sateuacan urang nempatkeun gelas. Momen-momen alit dimana aranjeunna ujug-ujug ngaluncurkeun ka urang atanapi mutuskeun pikeun ngajalankeun laju cahaya nyaéta naon Kaserang teu flawlessly. Aya seueur waktos dimana aya anu nyobian maéhan aranjeunna nganggo sapu, ngan ukur kaget yén lancah éta langsung naék panangan sareng kana beungeut atanapi beuheungna. ngageter

Warga gedong ogé dikarantina ku pulisi anu mimitina yakin aya wabah virus di gedong éta. Janten, warga anu malang ieu nyangkut di jero kalayan seueur labah-labah anu gerak bebas dina liang hawa, juru sareng dimana waé anu anjeun pikirkeun. Aya pamandangan dimana anjeun tiasa ningali batur di kamar mandi ngumbah raray/leungeunna sareng ogé kajantenan ningali seueur lancah anu ngorondang kaluar tina liang hawa di tukangeunana. Pilem ieu ngeusi seueur momen-momen anu nyegerkeun sapertos kitu anu henteu ngantep.

Ensemble tina karakter sadayana cemerlang. Tiap di antarana sampurna ngagambar tina drama, komedi, sareng teror sareng ngajantenkeun karya éta dina unggal ketukan pilem.

Pilem ieu ogé maén dina tegangan ayeuna di dunya antara nagara pulisi sareng jalma-jalma anu nyobian nyarios nalika peryogi bantosan nyata. Batu jeung arsitéktur tempat teuas film mangrupa kontras sampurna.

Kanyataanna, sakali Kaleb jeung tatanggana mutuskeun aranjeunna dikonci di jero, nu chills sarta jumlah awak mimiti naek nalika spiders mimiti tumuwuh sarta baranahan.

Kaserang is Arachnophobia meets pilem Safdie Brothers kayaning Inten Uncut. Nambahkeun moments sengit Safdie Brothers ngeusi karakter saling ngobrol jeung shouting dina gancang-ngawangkong, paguneman-inducing kahariwang ka lingkungan chilling ngeusi lancah deadly Crawling sakuliah jalma jeung anjeun boga Kaserang.

Kaserang nyaeta unnerving na seethes kalawan teror kadua-ka-detik kuku-biting. Ieu mangrupikeun waktos anu paling pikasieuneun anjeun tiasa di bioskop pikeun waktos anu lami. Upami anjeun henteu ngagaduhan arachnophobia sateuacan nonton Infested, anjeun bakalan.

Continue Reading