imah Berita Hiburan Pikasediheun Demonic Dave Grohl Mimiti Maéhan Sadayana Anggota The Foo Fighters dina Trailer Film 'Studio 666'

Demonic Dave Grohl Mimiti Maéhan Sadayana Anggota The Foo Fighters dina Trailer Film 'Studio 666'

Langgeng di Naraka

by Trey Hilburn III
4,738 pintonan
Grohl

Janten, Foo Fighter parantos ngiringan kaulinan horor. Leres pisan, anjeun sadaya lalaki anu paling dikenal pikeun ngasah chord gitar badé nampilkeun slashing dina film logam sétan, studio 666.

Rock n' roll téh teuas, anjeun guys. Industri dipotong tikoro sadayana ka naraka. Ieu hususna leres upami anjeun aya dina Foo Fighters sareng anjeun nyobian ngarékam album kasapuluh anjeun dina témbok studio anu pinuh ku gaib.

Sinopsis pikeun studio 666 sapertos kieu:

Dina STUDIO 666, band rock legendaris Foo Fighters pindah ka hiji agam Encino anu lebet dina sajarah rock and roll anu pikasieuneun pikeun ngarékam album ka-10 anu diantisipasi. Sakali di imah, Dave Grohl manggihan dirina grappling kalawan kakuatan gaib anu ngancem duanana parantosan albeum jeung nyawa band.

Studio 666 anjog di bioskop 25. Pebruari Anjeun tiasa mésér tikét anjeun di dieu.