imah Berita Hiburan Pikasediheun Christina Ricci sareng Juliette Lewis janten Cannibals pikeun Salamet di 'Yellowjackets'

Christina Ricci sareng Juliette Lewis janten Cannibals pikeun Salamet di 'Yellowjackets'

Naon anu anjeun lakukeun pikeun salamet?

by Trey Hilburn III
54,132 pintonan
Konéng

Showtime gaduh acara anu kadéngéna pikaresepeun pisan dina jalan judulna, Konéng. Séri ieu dibéntangan pisan hebat pisan Christina Ricci sareng Juliette Lewis. Plot ieu museurkeun kana tim maén bal anu kedah salamet saatos nabrak pesawat naon waé anu diperyogikeun sareng milah jalan Lord of the Flies dina prosés. Teras difokuskeun kana naon anu kedah salamet hirup sareng tetep dirasiahkeun pikeun hirup normal. Hasilna mangrupikeun séri genre-bending anu sami bagianna horor psikologis sareng carita umur ... tapi ku kanibalisme.

Sinopsis pikeun Showtime Konéng sapertos kieu:

Tim pamaén sepakbola SMA berbakat liar anu janten salamet (un) anu salamet tina kacilakaan pesawat di jero gurun Ontario. Séri ieu bakal nyaritakeun katurunan maranéhanana ti tim rumit tapi mekar pikeun perang, marga kanibalistik, bari ogé nyukcruk kahirupan aranjeunna nyobian pikeun ngahijikeun deui ampir 25 taun engké, ngabuktikeun yén jaman baheula pernah bener-bener kaliwat sareng naon anu dimimitian di padang jauh ti bérés.

Séri ieu hurung hebat sareng ngagoda pondok anu urang peroleh tina dua nyanghareupan masihan kami rasa yén Ricci bakal maénkeun penjahat sareng Lewis mangrupikeun protagonis anu kedah hirup sareng kotoran gélo anu dipaksa pikeun aranjeunna salamet.

Séri ieu ogé dibéntangan ku Melanie Lynskey, Tawny Cypress, Ella Purnell, Sammi Hanratty, Sophie Thatcher, Sophie Nelisse, sareng Jasmin Savoy Brown. Episode pilot diarahkeun ku Karyn Kusama (Nu Ujang, Ngancurkeun)

Kumaha saur anjeun ngeunaan trailer pikeun Konéng? Hayu urang terang dina bagian koméntar.

Translate »