imah Berita Hiburan Pikasediheun 'Carita Ngeunaan Amérika' Usum 10 Bagikeun Saksian Mantelna Panjang Nganggo Monster

'Carita Ngeunaan Amérika' Usum 10 Bagikeun Saksian Mantelna Panjang Nganggo Monster

by Trey Hilburn III
22,143 pintonan
Carita Ngerakeun

Amérika Blora Story berita usum 10 mimiti panas. Urang nembé ngabagi berita anu diulas Macaulay Culkin urang peran anu diulas dina Instagram Ryan Murphy. Ayeuna, urang kéngingkeun tampilan awak lengkep dina sababaraha mahluk anu seukeut sapertos anu urang tingali ngagoda dina géner gaya taun ayeuna.

Dudes ageung pisan ieu nangtung jangkung nganggo jas panjang gaya pikeun dipasangkeun sareng huntu anu seukeut. Makhluk vampir botak ieu katingali dalit pisan? Upami anjeun parantos ningali Agul 2, éta panginten janten alesan yén jalma-jalma sapertos kieu kenal pisan.

Vampir asup Agul 2 dibagikeun katingal anu sami pisan. Sirah botak, waos seukeut sareng jas panjang. Yap. Pariksa, parios sareng parios. Patarosan ageung ayeuna nyaéta, naha vamp ieu?

Latar usum panganyarna tina Amérika Blora Story nyaéta Massachusetts. Naha ieu tiasa ditembak Ryan Murphy Salem urang Lot? Lingkungan sareng siluet botak éta sigana bakal cocog sareng dunya King. Ayeuna aya anu sanés Salem urang Lot di jalan ayeuna, janten ieu bakal janten waktos anu anéh pikeun anu sanés pikeun dunya éta. Tapi, upami anjeun parantos ningali AHS anjeun parantos terang yén Murphy luncat kana téma sapertos gélo. Maksad abdi, pikirkeun ngeunaan AHS Suaka. Anu diurus sareng pembunuh sérial, monster, freaks, kagungan biarawati, sareng éta ngan ukur awal. Janten, panginten vamp ieu, upami éta vamp, panginten mangrupikeun bagian leutik tina carita anu langkung ageung.

Teu siga Murphy pikeun malikan téma na Amérika Blora Story parantos parantos ngalakukeun vampir kapungkur. Janten, aranjeunna ningali deui? Nya, urang henteu terang tapi urang tiasa ngaduga sareng ayeuna éta pasti katingalina sapertos kitu.

Naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan anu pang anyarna Amérika Blora Story? Pikir ieu panginten Murphy's Salem urang Lot? Hayu urang terang dina bagian koméntar.

Carita Ngerakeun

Pariksa poto tina Dexter's Revival di dieu.

Dexter

Translate »