imah Berita Hiburan Pikasediheun Will Arnett's New Netflix Whodunit Seires 'Murderville' Ampir Improvisasi Di Tempat

Will Arnett's New Netflix Whodunit Seires 'Murderville' Ampir Improvisasi Di Tempat

Ieu Sora Cool

by Trey Hilburn III
1,413 pintonan
Murderville

Bakal Arnett sareng Netflix janten kreatif pisan sareng sub-genre whodunit. Sakabeh gagasan pikeun séri ieu diwangun sabudeureun Arnett anu muterkeun hiji detektif ngaranna Terry Seattle. Murderville meta salaku runtuyan cop prosedural. Bagian anu pikaresepeun nyaéta detektif Arnett kedah ngumpulkeun inpormasi ti tamu selebriti anu henteu gaduh naskah. Maranéhanana kudu sagemblengna improvisasi kalungguhan maranéhanana. Aranjeunna henteu terang saha éta rajapati atanapi upami aranjeunna nyalira anu ngabunuh.

Ngarecahna resmi tina Murderville sapertos kieu:

Minuhan Detektif Senior Terry Seattle (Will Arnett), Divisi Pembunuhan. Pikeun Terry, unggal dinten hartosna kasus pembunuhan énggal sareng bintang tamu selebritis énggal salaku pasanganna. Tapi ieu nu nyekel: béntang tamu unggal episode urang teu dibere naskah. Aranjeunna teu terang naon anu bakal kajadian ka aranjeunna. Kalawan babarengan, béntang tamu jeung Terry Seattle kudu improvisasi jalan ngaliwatan kasus ... tapi bakal nepi ka unggal tamu selebritis nyalira pikeun ngaranan pembunuh.

Séri béntang tamu Annie Murphy, Conan O'Brien, Ken Jeong, Kumail Nanjiani, Marshawn Lynch, Sharon Stone jeung sajabana.

Anjeun tiasa nyekel Murderville urang whodunit genep episode nalika sumping di Netflix dimimitian 3 Pebruari.