Connect with kami

wartos

Adam Savage Ngawangun Proton Pack 'Ghostbusters'

dimuat

on

biadab

Mythbusters 'Adam Savage nyaéta sakedik genius sareng sakedik kipas pilem. Janten, tangtosna anjeunna téh Ghostbusters fanatik. Dina épisode pangénggalna diuji, Savage angkat sareng ngawangun bungkus proton pikeun nyéépkeun sésa Ghostbusters dunya timburu.

Tangtosna, urang parantos peryogi pisan bungkus diwangun ku Savage. Aya seueur bungkus proton di luar sana kanggo dipeser sareng anjeun bahkan tiasa ngawangun nyalira, tapi anu didamel ku Savage ngasongkeun patarosan naha éta leres-leres jalan?

Episode ieu tina dites digambarkan salaku:

Ngantosan Ghostbusters: Akherat, Adam ngadamel replika Proton Pack anu diideuan ku pilem, kumplit sareng lampu interaktif lengkep, épék haseup, sareng greeblies tambahan pikeun ngajantenkeun vérsi pribados nyalira tina prop iconic. Sareng langkung saé na, Adam dipasihan aksés kana salah sahiji alat peraga pilem Proton Pack ti Ghostbusters: Akherat anu anjeunna anggo salaku rujukan pikeun detailing sareng pagawean na. Kieu kumaha adat Proton Pack Adam kaluar!

As Ghostbusters: Saatosna ngadeukeutan, antisipasi sareng pamasaran naék. Kami 1000 persén henteu kunanaon kusabab ieu, éta hartosna yén kami kéngingkeun langkung seueur acara, cocooan sareng junk food anu mérek mérek GB!

Kumaha saur anjeun ngeunaan Savage's proton pack build. Hayu urang terang dina halaman Facebook sareng Twitter kami.

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

wartos

Drew Barrymore Ngabagéakeun Allison Williams Ku Dangdanan Kawas 'M3GAN'

dimuat

on

M3GAN

Allison Williams béntang hit breakout, M3GAN. Film geus mawa dina jumlah badag tur teu kaduga duit jeung terus nanjak. Ayeuna éta calik dina $ 125 juta sareng cacah. Dina raraga ngabagéakeun Williams, Barrymore ngagaduhan gear M3GAN lengkep sareng ngalayanan sababaraha gerakan tarian, sareng ngalaksanakeun kualitas sanésna anu dibawa ku boneka ka bumina.

Barrymore hilariously mimiti ngalaman kasusah teknis jeung lénsa kontak nya ngarah ka momen anu saingan malfungsi lénsa kontak dina Michael Jackson urang. Thriller, jeung nu nyebutkeun loba.

Sinopsis pikeun M3GAN sapertos kieu:

"M3GAN mangrupikeun kaajaiban intelijen buatan, boneka sapertos hirup anu diprogram pikeun janten pendamping anu paling hébat sareng babaturan anu pangageungna pikeun indungna. Dirancang ku Gemma, roboticist anu cemerlang, M3GAN tiasa ngadangukeun, nonton sareng diajar nalika maénkeun peran réréncangan sareng guru, ulin sareng pelindung. Nalika Gemma janten caretaker anu teu kaduga tina kaponakan awewe anu umurna 8 taun, anjeunna mutuskeun pikeun masihan gadis éta prototipe M3GAN, kaputusan anu nyababkeun akibat anu teu kabayang."

M3GAN ayeuna diputer di bioskop dimana-mana.

Continue Reading

wartos

Wes Craven's 'Beureum Panon' Meunangkeun Kaluaran 4K UHD

dimuat

on

Kacamata Beureum

Wes Craven mangrupikeun master horor anu leres. Anjeunna masihan kami A ngimpina dina elm Street jeung sababaraha klasik timeless séjén. Katuhu kira-kira waktos anjeunna japati ka Scream anjeunna ogé nyandak penerbangan kalayan thriller ageung anu nyetak saé kalayan pamirsa anu sadayana aya dina korsi. Craven urang Kacamata Beureum ngalakukeun ogé di box-office sarta miboga éta kecap tina sungut nu diteundeun di bioskop pikeun minggu. Kacamata Beureum ayeuna datang ka 4K UHD sarta datang kalawan sababaraha fitur husus rad.

Sinopsis pikeun Kacamata Beureum sapertos kieu:

"Sanggeus pamakaman ninina, manajer hotél Lisa Reisert (Rachel McAdams) ngantosan ngapung deui ka bumi nalika anjeunna pendak sareng Jackson Rippner (Cillian Murphy) anu menawan nalika dipariksa. Anjeunna nyangka éta untung yén aranjeunna calik babarengan dina pesawat, tapi enggal diajar sanés. Jackson ngaharepkeun pikeun maéhan kapala Kaamanan NKRI, tapi pikeun ngalakukeunana, anjeunna peryogi Lisa pikeun ngarobih deui nomer kamar pejabat di hotélna. Salaku asuransi, Jackson geus diculik bapana Lisa urang (Brian Cox)."

Fitur-fitur khusus kanggo Kacamata Beureum ngarecah sapertos kieu:

Fitur khusus pikeun Panon Beureum sapertos kieu:

Pamulihan 4K anyar pilem

Dolby Visi / Presentasi HDR pilem

NEW Audio commentary ku redaktur Patrick Lussier

Fokus Filmmaker NEW - Wes Craven sareng Panon Beureum

NEW Wes Craven: Dina Kecap-Na sorangan - Featurette

Koméntar audio ku Wes Craven, Produser Marianne Maddalena, sareng Editor Patrick Lussier

Nyiptakeun Panon Beureum - Featurette

Wes Craven: Jenis Thriller Anyar - Featurette

Reel Geuleuyeung

Pilihan basa Inggris SDH, Inggris, Spanyol, jeung terjemahan Perancis pikeun fitur utama

Bungkusan koleksi nampilkeun gambar lipatan tina poster téater pilem sareng panyebaran interior kalayan momen pilem konci

Naha anjeun bungah Kacamata Beureum datang ka 4K UHD? Distribusi Media Paramount Home ngarilis klasik Craven dina 21 Maret.

Continue Reading

wartos

Jamie Lee Curtis Dinominasikeun pikeun Penghargaan Akademi

dimuat

on

Curtis

Jamie Lee Curtis mangrupakeun legenda sagalana ti Lebaran ka Hiji Lauk Disebut Wanda ka Lies leres sareng saluareun anjeunna pahlawan urang. Anu pangsaéna anjeunna gaduh éta sareng terang yén anjeunna pahlawan urang sareng henteu isin ngaku. Ayeuna, Curtis parantos nampi Nominasi Penghargaan Akademi anu pantes pikeun peranna dina Sagalana Dimana-mana Sadayana sakaligus.

Curtis parantos dicalonkeun dina kategori "Kinerja Terbaik ku Aktris dina Peran Pendukung". Anjeunna mangrupikeun perusahaan anu serius pisan. Maksad abdi peran Angela Basset di Wakanda Salawasna teu aya wewengkon slouch boh.

Sinopsis pikeun Sagalana Dimana-mana Sadayana sakaligus sapertos kieu:

"Nalika hiji beubeulahan interdimensional unravels kanyataanana, pahlawan saperti teu mirip kudu nyalurkeun kakuatan anyar nya pikeun ngalawan bahaya aneh tur bewildering ti multiverse salaku nasib dunya hang dina kasaimbangan."

  • JAMIE LEE CURTIS - Sagalana Dimana-mana Sadayana sakaligus
  • ANGELA BASSETT – Panther Hideung: Wakanda Salawasna
  • HONG CHAU - Paus
  • KERRY CONDON – Banshees of Inisherin
  • STEPHANIE HSU – Sagalana Dimana-mana Sadayana sakaligus

Naon daptar, y'all! Kami henteu tiasa ngantosan ningali upami Curtis nyandak Penghargaan Akademi! Utamana kusabab pidato panampina sigana bakal keren pisan.

Continue Reading