imah Berita Hiburan Pikasediheun Adam Savage Ngawangun Proton Pack 'Ghostbusters'

Adam Savage Ngawangun Proton Pack 'Ghostbusters'

Kami Hoyong Salah sahiji Ieu

by Trey Hilburn III
335 pintonan
biadab

Mythbusters 'Adam Savage nyaéta sakedik genius sareng sakedik kipas pilem. Janten, tangtosna anjeunna téh Ghostbusters fanatik. Dina épisode pangénggalna diuji, Savage angkat sareng ngawangun bungkus proton pikeun nyéépkeun sésa Ghostbusters dunya timburu.

Tangtosna, urang parantos peryogi pisan bungkus diwangun ku Savage. Aya seueur bungkus proton di luar sana kanggo dipeser sareng anjeun bahkan tiasa ngawangun nyalira, tapi anu didamel ku Savage ngasongkeun patarosan naha éta leres-leres jalan?

Episode ieu tina dites digambarkan salaku:

Ngantosan Ghostbusters: Akherat, Adam ngadamel replika Proton Pack anu diideuan ku pilem, kumplit sareng lampu interaktif lengkep, épék haseup, sareng greeblies tambahan pikeun ngajantenkeun vérsi pribados nyalira tina prop iconic. Sareng langkung saé na, Adam dipasihan aksés kana salah sahiji alat peraga pilem Proton Pack ti Ghostbusters: Akherat anu anjeunna anggo salaku rujukan pikeun detailing sareng pagawean na. Kieu kumaha adat Proton Pack Adam kaluar!

As Ghostbusters: Saatosna ngadeukeutan, antisipasi sareng pamasaran naék. Kami 1000 persén henteu kunanaon kusabab ieu, éta hartosna yén kami kéngingkeun langkung seueur acara, cocooan sareng junk food anu mérek mérek GB!

Kumaha saur anjeun ngeunaan Savage's proton pack build. Hayu urang terang dina halaman Facebook sareng Twitter kami.

Translate »