imah Berita Hiburan Pikasediheun Betty White masihan Kami Salah sahiji Penjahat Anu Paling Dipikacinta di 'Lake Placid'

Betty White masihan Kami Salah sahiji Penjahat Anu Paling Dipikacinta di 'Lake Placid'

Henteu aya anu langkung saé.

by Trey Hilburn III
17,686 pintonan
bodas

Betty White mangrupikeun harta karun. Karyana dina Golden Girls nyalira éta badag sarta titik caang blaring. Ngalawak kungsi salawasna junun mawa levity sarta lampu pikeun tiap kalungguhan nya. Anjeunna mangrupikeun salah sahiji aktris anu ngajantenkeun pilem atanapi séri TV langkung saé ngan ku tambihanana. Diréktur, sato Steve Miner nyerang outing horor, Lake Placid éta hiji hit pisan di 1999. Bari, ieu ngeusi béntang kawas Oliver Platt, Bill Pullman na Bridget Fonda, béntang bersinar nyata sakabeh pilem pasti chracter innocuous Bodas urang.

Upami anjeun émut, Lake Placid éta ngeunaan buaya pembunuh rogue anu ngajantenkeun jalma-jalma ngaleungit di sabudeureun Hideung Lake. Sagalana ngeunaan gator sareng ngaleungit henteu kantos kantos. Bari nalungtik cobaan salah sahiji warga danau urang diwanohkeun - hiji baheula, nona amis heubeul, Ny Delores Bickerman.

Tangtosna, Bickerman ngan ukur akting kuno sareng manis. Anjeunna gaduh rusiah anu ageung dina bentuk raksasa buaya pembunuh. Tétéla éta Ny Bickerman heubeul Lil geus ngajaga gator fed ku blindfolding moo-sapi goréng jeung ngarah ka arah sato galak lapar buta. Kusabab, gator geus fed bener ogé sapanjang hirupna, éta geus tumuwuh pikeun catetan ukuran jeung napsu badag.

bodas

Bickerman engké diungkabkeun janten rajapati sakedik. Panginten kusabab turunna sarang kosong, anjeunna parantos sakedik. Tétéla Bickerman teu ngan fed sapi ka gators. Hint-hint, manehna geus fed gator bit leuwih lalaki-ukuran.

Bodas bersinar dina peranna salaku Bickerman. Unggal bagian tina kapribadian dirina hadir. Sisi amis, kalayan sisi biang sareng bangor anu anjeunna kasohor dina komedi awalna. Manehna maok acara. Teu hiji tugas gampang tempo pilem ieu ngeusi béntang sarta gator buta boot. Bodas ogé leres-leres ngajantenkeun pamirsa seuri sareng seuri nalika karakter anu leres diungkabkeun sareng anjeunna ngabebaskeun kecap-kecap kutukan. Hal ngeunaan ningali awéwé heubeul kutukan kawas pelaut a geus salawasna geus hilarious tur saluareun entertaining.

bodas

Karakter White malah kaluar dina catetan anu ageung. Anjeunna ahirna didahar ku gator anu anjeunna tuang salami mangtaun-taun. Ieu tungtung bittersweet ka karakter nu fans dipikacinta pati.

Lake Placid nyaéta pilem anu junun tahan nepi. Aya seueur pilem taun 90an anu henteu tahan, tapi anu kieu. Utamana, karakter White nahan sareng ampir harta anu langkung ageung tibatan nalika dileupaskeun. White's Bickerman parantos sepuh sapertos anggur. Anggur anu kutukan sapertos pelaut sareng tuangeun barang-barang.

Awak White karya éta sagemblengna entertaining sarta terus hilarious. Hiji awak karya anu ngangkat bar dina sagalana manehna laksana. Lake Placid éta pilem hadé alatan Delores Bickerman. Abdi leres-leres percanten sapertos seueur pilem sanés anu Bodas dipuji ku ayana anjeunna, nangtung sareng janten langkung seueur tina jumlah bagianna ngan saukur kusabab anjeunna sareng seuri.

Betty Bodas bisa jadi Isro, tapi pilem luar biasa nya jeung karya TV masih di dieu pikeun urang seuri jeung ceurik. Kuring nyarankeun ku dimimitian ku Lake Placid sadayana anu dilakukeun ku Bodas dina usaha kana gore sareng horor ageung. Hirup Nyonya Delores Bickerman.

Ieu mangrupikeun waktos anu pas pikeun ngadatangan Lake Placid. Mesen salinan anjeun di dieu.