Connect with kami

wartos

Betty White masihan Kami Salah sahiji Penjahat Anu Paling Dipikacinta di 'Lake Placid'

dimuat

on

bodas

Betty White mangrupikeun harta karun. Karyana dina Golden Girls nyalira éta badag sarta titik caang blaring. Ngalawak kungsi salawasna junun mawa levity sarta lampu pikeun tiap kalungguhan nya. Anjeunna mangrupikeun salah sahiji aktris anu ngajantenkeun pilem atanapi séri TV langkung saé ngan ku tambihanana. Diréktur, sato Steve Miner nyerang outing horor, Lake Placid éta hiji hit pisan di 1999. Bari, ieu ngeusi béntang kawas Oliver Platt, Bill Pullman na Bridget Fonda, béntang bersinar nyata sakabeh pilem pasti chracter innocuous Bodas urang.

Upami anjeun émut, Lake Placid éta ngeunaan buaya pembunuh rogue anu ngajantenkeun jalma-jalma ngaleungit di sabudeureun Hideung Lake. Sagalana ngeunaan gator sareng ngaleungit henteu kantos kantos. Bari nalungtik cobaan salah sahiji warga danau urang diwanohkeun - hiji baheula, nona amis heubeul, Ny Delores Bickerman.

Tangtosna, Bickerman ngan ukur akting kuno sareng manis. Anjeunna gaduh rusiah anu ageung dina bentuk raksasa buaya pembunuh. Tétéla éta Ny Bickerman heubeul Lil geus ngajaga gator fed ku blindfolding moo-sapi goréng jeung ngarah ka arah sato galak lapar buta. Kusabab, gator geus fed bener ogé sapanjang hirupna, éta geus tumuwuh pikeun catetan ukuran jeung napsu badag.

bodas

Bickerman engké diungkabkeun janten rajapati sakedik. Panginten kusabab turunna sarang kosong, anjeunna parantos sakedik. Tétéla Bickerman teu ngan fed sapi ka gators. Hint-hint, manehna geus fed gator bit leuwih lalaki-ukuran.

Bodas bersinar dina peranna salaku Bickerman. Unggal bagian tina kapribadian dirina hadir. Sisi amis, kalayan sisi biang sareng bangor anu anjeunna kasohor dina komedi awalna. Manehna maok acara. Teu hiji tugas gampang tempo pilem ieu ngeusi béntang sarta gator buta boot. Bodas ogé leres-leres ngajantenkeun pamirsa seuri sareng seuri nalika karakter anu leres diungkabkeun sareng anjeunna ngabebaskeun kecap-kecap kutukan. Hal ngeunaan ningali awéwé heubeul kutukan kawas pelaut a geus salawasna geus hilarious tur saluareun entertaining.

bodas

Karakter White malah kaluar dina catetan anu ageung. Anjeunna ahirna didahar ku gator anu anjeunna tuang salami mangtaun-taun. Ieu tungtung bittersweet ka karakter nu fans dipikacinta pati.

Lake Placid nyaéta pilem anu junun tahan nepi. Aya seueur pilem taun 90an anu henteu tahan, tapi anu kieu. Utamana, karakter White nahan sareng ampir harta anu langkung ageung tibatan nalika dileupaskeun. White's Bickerman parantos sepuh sapertos anggur. Anggur anu kutukan sapertos pelaut sareng tuangeun barang-barang.

Awak White karya éta sagemblengna entertaining sarta terus hilarious. Hiji awak karya anu ngangkat bar dina sagalana manehna laksana. Lake Placid éta pilem hadé alatan Delores Bickerman. Abdi leres-leres percanten sapertos seueur pilem sanés anu Bodas dipuji ku ayana anjeunna, nangtung sareng janten langkung seueur tina jumlah bagianna ngan saukur kusabab anjeunna sareng seuri.

Betty Bodas bisa jadi Isro, tapi pilem luar biasa nya jeung karya TV masih di dieu pikeun urang seuri jeung ceurik. Kuring nyarankeun ku dimimitian ku Lake Placid sadayana anu dilakukeun ku Bodas dina usaha kana gore sareng horor ageung. Hirup Nyonya Delores Bickerman.

Ieu mangrupikeun waktos anu pas pikeun ngadatangan Lake Placid. Mesen salinan anjeun di dieu.

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

Movies

Adaptasi 'Anak Jagung' Ditujukeun ka Bioskop sareng Ngageter

dimuat

on

Ayeuna parantos ampir 40 taun Linda Hamilton jeung Peter horton ngagaduhan kana eta kalawan "Anjeunna anu walks tukangeun barisan,"Dina Fritz Kiersch urang Barudak jagong, dumasar kana carita ku Stephen King.

Kiwari, Bates waktos ngalaporkeun yén film sutradara Kurt Wimmer tungtungna bakal meunang release téater dina Maret 3, Jeung Shudder siaran release on Maret 21. Tapi entong bungah teuing, sabab ieu sanés remake atanapi reboot. Wimmer parantos nyarios yén versi ieu "ampir teu aya hubunganana" sareng carita pondok asli King atanapi pilem '84.

"Urang balik deui ka carita na bebas pakait ti dinya," ngawartoskeun sutradara macem.

Anjeun tiasa ogé perhatikeun tanggal produksina nyaéta 2020. Ieu mangrupikeun warta anu ageung nalika Wimmer badé syuting pilem na di Australia salami pandémik COVID. Ngaliwatan protokol kaamanan kaasup jarak sosial, aranjeunna junun meunang ngaliwatan éta.

nu ngasilkeun Lucas Foster ceuk dina waktos éta, "Anjeun tiasa téori sadayana anjeun resep ngeunaan protokol kaamanan, tapi dugi ka meunang on set, anjeun teu bener nyaho. Tapi kuring ayeuna tiasa nyarioskeun ka anjeun mustahil pikeun ngajaga awak kaméra jarak 1.5 méter.

Ieu diropéa nyandak carita pondok Raja teu némbongan ngalibetkeun pasangan nikah dina perjalanan jalan pisan. Sabalikna, éta mangrupikeun carita asal-usul ngeunaan kumaha sadayana sawawa di kota alit nyumponan tungtung pembunuhanana.

"Barudak jagong nuturkeun budak awéwé 12 taun di Nebraska anu kasurupan ku roh dina ladang jagung anu maot. Anjeunna ngarekrut murangkalih sanés di kota alitna pikeun ngamuk sareng maéhan sadaya déwasa sareng saha waé anu nentang anjeunna. Budak SMA anu terang anu henteu saluyu sareng rencana éta mangrupikeun hiji-hijina harepan kota pikeun salamet. — Bates waktos

Pastikeun tetep mariksa deui ka iHorror pikeun trailer sakali turun. Sareng hayu urang terang naha anjeun resep kana konsép ngajauhan tina carita aslina, atanapi upami anjeun resep nuturkeun carita pondok Raja anu langkung caket.

Continue Reading

wartos

Drew Barrymore Ngabagéakeun Allison Williams Ku Dangdanan Kawas 'M3GAN'

dimuat

on

M3GAN

Allison Williams béntang hit breakout, M3GAN. Film geus mawa dina jumlah badag tur teu kaduga duit jeung terus nanjak. Ayeuna éta calik dina $ 125 juta sareng cacah. Dina raraga ngabagéakeun Williams, Barrymore ngagaduhan gear M3GAN lengkep sareng ngalayanan sababaraha gerakan tarian, sareng ngalaksanakeun kualitas sanésna anu dibawa ku boneka ka bumina.

Barrymore hilariously mimiti ngalaman kasusah teknis jeung lénsa kontak nya ngarah ka momen anu saingan malfungsi lénsa kontak dina Michael Jackson urang. Thriller, jeung nu nyebutkeun loba.

Sinopsis pikeun M3GAN sapertos kieu:

"M3GAN mangrupikeun kaajaiban intelijen buatan, boneka sapertos hirup anu diprogram pikeun janten pendamping anu paling hébat sareng babaturan anu pangageungna pikeun indungna. Dirancang ku Gemma, roboticist anu cemerlang, M3GAN tiasa ngadangukeun, nonton sareng diajar nalika maénkeun peran réréncangan sareng guru, ulin sareng pelindung. Nalika Gemma janten caretaker anu teu kaduga tina kaponakan awewe anu umurna 8 taun, anjeunna mutuskeun pikeun masihan gadis éta prototipe M3GAN, kaputusan anu nyababkeun akibat anu teu kabayang."

M3GAN ayeuna diputer di bioskop dimana-mana.

Continue Reading

wartos

Wes Craven's 'Beureum Panon' Meunangkeun Kaluaran 4K UHD

dimuat

on

Kacamata Beureum

Wes Craven mangrupikeun master horor anu leres. Anjeunna masihan kami A ngimpina dina elm Street jeung sababaraha klasik timeless séjén. Katuhu kira-kira waktos anjeunna japati ka Scream anjeunna ogé nyandak penerbangan kalayan thriller ageung anu nyetak saé kalayan pamirsa anu sadayana aya dina korsi. Craven urang Kacamata Beureum ngalakukeun ogé di box-office sarta miboga éta kecap tina sungut nu diteundeun di bioskop pikeun minggu. Kacamata Beureum ayeuna datang ka 4K UHD sarta datang kalawan sababaraha fitur husus rad.

Sinopsis pikeun Kacamata Beureum sapertos kieu:

"Sanggeus pamakaman ninina, manajer hotél Lisa Reisert (Rachel McAdams) ngantosan ngapung deui ka bumi nalika anjeunna pendak sareng Jackson Rippner (Cillian Murphy) anu menawan nalika dipariksa. Anjeunna nyangka éta untung yén aranjeunna calik babarengan dina pesawat, tapi enggal diajar sanés. Jackson ngaharepkeun pikeun maéhan kapala Kaamanan NKRI, tapi pikeun ngalakukeunana, anjeunna peryogi Lisa pikeun ngarobih deui nomer kamar pejabat di hotélna. Salaku asuransi, Jackson geus diculik bapana Lisa urang (Brian Cox)."

Fitur-fitur khusus kanggo Kacamata Beureum ngarecah sapertos kieu:

Fitur khusus pikeun Panon Beureum sapertos kieu:

Pamulihan 4K anyar pilem

Dolby Visi / Presentasi HDR pilem

NEW Audio commentary ku redaktur Patrick Lussier

Fokus Filmmaker NEW - Wes Craven sareng Panon Beureum

NEW Wes Craven: Dina Kecap-Na sorangan - Featurette

Koméntar audio ku Wes Craven, Produser Marianne Maddalena, sareng Editor Patrick Lussier

Nyiptakeun Panon Beureum - Featurette

Wes Craven: Jenis Thriller Anyar - Featurette

Reel Geuleuyeung

Pilihan basa Inggris SDH, Inggris, Spanyol, jeung terjemahan Perancis pikeun fitur utama

Bungkusan koleksi nampilkeun gambar lipatan tina poster téater pilem sareng panyebaran interior kalayan momen pilem konci

Naha anjeun bungah Kacamata Beureum datang ka 4K UHD? Distribusi Media Paramount Home ngarilis klasik Craven dina 21 Maret.

Continue Reading