Connect with kami

Movies

Ngadamelna Seuri: 10 Parodi Pikasieuneun Anu Ngerakeun Dijieun dina Microbudget

dimuat

on

parodi horor

Aya kabeungharan pilem horor anggaran murah, sareng aya sababaraha harta karun anu leres di ditu. Horor indie anggaran murah masihan kasempetan pikeun saha waé anu gaduh visi kréatip pikeun ngahirupkeunana, kalayan ideu nyalira, karepna nyalira, sareng sering sobatna nyalira. 

Kusabab kaayaan umum… sadayana, panginten panginten ngamimitian taun 2021 dina catetan anu optimis sareng fokus kana pilem horor indie anu parantos nguasai seni parodi. Sintreuk anu pikaseurieun ieu ngagaduhan jaman atanapi subgenre anu khusus dina pikiran, sareng aranjeunna nganggo unggal alat dina gudang senjata-komedi pikeun néwak haté gaya sareng kontékstualna. 

Datang pikeun komédi, tetep kanggo perhatosan sareng perawatan urang tiasa masihan pembuat film horor indie. Aranjeunna parantos kéngingkeunana!

Inhumanwich! (2016)

parodi horor

In Inhumanwich!, astronot dina misi janten masalah anu nyata nalika kapalna ngalir ngalangkungan badai meteor radioaktif, lengkep ngancurkeun komputer kapal sareng nyababkeun gangguan fungsi. Dina kerfuffle radioaktif, astronot nyéot sareng sandwich joe na anu leueur, ngajantenkeun anjeunna janten gumpalan anu saé pisan ngarusak sareng ngabunuh daging. 

Parodi horor 50an anu lezat ieu (komédi anu seueur dina subgenre ieu, kuring nyebatkeun anjeun) parantos ahli ngawasaan aturan tilu sareng hasil ngungkulan sisi drive monster monster. Anu matak lancar ngaluncurkeun unggal garis komedi licik, nganteurkeun jumlah cadangan garing anu pas pikeun guyonan pop. 

Sabenerna kuring seuri seuri nalika ieu, nyalira di apartemen kuring. Sababaraha kali. Éta kualitas!

Anggaran: $ 2,030 USD
Dimana Nonton: Amazon Prime, Tubi, Hoopla

Monster Lake Lake (2018)

Kaptén Seafield anu écentrik parantos nyewa tim spesialis pikeun ngabantosan anjeunna moro monster Lake Michigan anu ngabunuh bapakna. Saatos sababaraha rencana anu gagal (sareng diragukeun panginten), anjeunna ngan ukur hiji pilihan: nyandak masalah kana tangan mabokna nyalira sareng meuncit sato galak sakali. 

Ditulis sareng diarahkeun ku pilem dinamis anu dipimpin, Ryland Brickson Cole Tews, Monster Lake Lake mangrupikeun penghormatan anu pikaresepeun sareng hébat dina gaya monster dina 50an. Éta goblog tapi palinter; éta terang persis naon anu dilakukeun, sareng ngaéksekusi unggal waktos kalayan presisi lucu. Kalayan trik dina kaméra na, épék saderhana, gagak paningal, sareng dialog plucky (dihijikeun sareng koméntar sarkastikna nyalira), Monster Lake Lake teu kendat-kendat pikaresepeun sareng dipak ku raos. Anjeun tiasa maca review lengkep abdi didieu

Anggaran: $ 7,000 USD
Dimana Nonton: Séwa dina Google Play, YouTube, atanapi Apple TV

The VelociPastor (2018)

The Velocipastor nuturkeun pandita anu - saatos kaleungitan kadua kolotna dina ledakan anu tragis (acan pikaseurieun) - indit ka Cina sareng dilaknat kalayan kamampuan janten dinosaurus. Dihukum ku kalepatan saatos pembunuhan, anjeunna diyakinkeun ku palaku jantung emas pikeun ngagunakeun kakuatanana pikeun alus - merangan kajahatan ... sareng ninjas. 

Abdi lebet The VelociPastor kalayan ekspektasi anu handap, tapi budak kumaha éta kaget kuring. Ditulis sareng diarahkeun ku Brendan Steere, pilem ieu dilegaan tina trailer grindhouse mock anu Steere didamel taun 2011 pikeun proyek sakola. Éta sadar pisan sareng terang persis naon anu dicobaan narik. 

The Velocipastor henteu nyobian nyumputkeun anggaran na anu hina - pisan - sareng nganggo watesan na salaku komik. Unggal prop anu pikaseurieun diperah pikeun pangaruh tambahan. Kostum VelociPastor éta pisan anu kagok (bahkan kostum dino kembung anu anjeun tingali online langkung ngayakinkeun) sareng anjeun leres-leres henteu tiasa ngabayangkeun cara séjén. Éta ngan saukur polos lucu. Tapi aya adegan nalika Steere ngusahakeun pisan; salah sahiji adegan cinta estu gaya na dasarna nyaéta video musik anu diproduksi sapinuhna. Éta pilem leutik anu pikaseurieun sareng hina anu jauh langkung saé tibatan éta ngagaduhan hak pikeun dijantenkeun. 

Anggaran: $ 35,000 USD
Dimana Nonton: Amazon Prime, Tubi

Kanibal! The Musical (1993)

parodi horor

Tina pikiran gélo sareng cemerlang Trey Parker sareng Matt Stone, Kanibal! The Musical nyaritakeun (seuseueurna) dongéng leres Alfred Packer sareng ékspédisi gagal na anu tragis (disangka) réngsé dina kanibalisme. Naon anu dimimitian salaku trailer anu damel duo nalika di University of Colorado di Boulder (pre-kidul Park - sateuacan sateuacan waktos), aranjeunna didorong ku pupuhu departemén pilem universitas pikeun ngembangkeun janten pilem lengkep. Éta diangkat ku Troma sareng janten klasik kultus, kalayan vérsi panggung langsung anu dihasilkeun ku kelompok téater komunitas di saluruh nagara.  

Aranjeunna, tangtosna, nyandak sababaraha kabébasan kréatip ku carita éta, kalebet subplot ngeunaan kuda anu dipikacinta (henteu satia) Packer urang Liane, dingaranan mantan tunangan Parker sorangan anu ninggalkeun anjeunna henteu lami sateuacan produksi dimimitian dina trailer. Upami anjeun nonton pilem ... parasaanna kana topik janten jelas. 

Sapertos naon anu dilakukeun Parker sareng Stone, Kanibal! The Musical nyaéta cemerlang. Musikna sah saé (sareng bakal macét dina sirah anjeun), komédi na langsung, sareng upami anjeun kantos ningali Orgazmo anjeun pasti bakal nyatet sababaraha rupa anu wawuh. 

Anggaran: $ 70,000 USD
Dimana Nonton: Séwa dina Amazon Prime

Yesus Kristus Vampire Hunter (2001)

Difilmkan di Ottawa, Ontario (naon sareng sasama Canucks kuring), Yesus Kristus Vampire Hunter nuturkeun Yesus Kristus, moro vampir. Ngagunakeun kung fu, anjeunna merangan panyawat getih jahat anu parantos nyerang lesbi di sakitar kota. Anjeunna ogé tim sareng luchador dina hiji waktos. Naha kuring nyebatkeun aya nomer musik?

Pilem ieu sapertos anu pikaseurieun sareng teu masuk akal sapertos anu anjeun pikirkeun. Sajauh kualitasna janten, éta sapertos indie nalika aranjeunna sumping, tapi para pamaén sareng kru jelas ngagaduhan ledakan anu ieu. Sareng anjeun ogé bakal! 

Anggaran: $ 100,000 CAD
Dimana nontonna: Amazon Prime

The Lost Skeleton of Cadavra (2001)

Ditetepkeun dina 1961, Dr. Paul Armstrong sareng pamajikanana Betty ngajalankeun ka kabin di gunung pikeun milarian meteorit anu murag anu disangka ngandung unsur langka, suasana. Tapi aranjeunna henteu nyalira; ogé milarian batu mistis aya dua mahluk luar angkasa anu peryogi atmosfir pikeun ngalereskeun kapalna anu murag (anu parantos terdampar di bumi), sareng élmuwan jahat anu milarian suasana pikeun tujuanna nyalira (pikeun ngahudangkeun deui rorongkong di Gua Cadavra). Aya mutan anu kabur, awéwé anu diciptakeun tina mahluk leuweung, kakuatan jiwa, sareng jogét ogé. 

Rorongkong Leungit Cadavra parantos janten sakedik klasik kultus, sareng alesan anu saé. Éta konyol tapi dijual kalayan pangiriman waktos, sareng nada na mangrupikeun rekreasi anu sampurna dina pilem 1950-an B. 

Anggaran: $ 100,000 USD
Dimana Nonton: Séwa dina Amazon Prime

Dude Bro Party Massacre III (2015)

parodi horor

In Sobat Bro Partéi Pembantaian III (perhatoskeun, teu aya I sareng II), sapasang rajapati ngagoncangkeun bros tina jajaran frat. Pembunuh sérial "Motherface" parantos ngajantenkeun dirina sareng ngabantai seueur urang dude. Duka duka Brent Chirino mutuskeun pikeun nyusupkeun duduluran pikeun nalungtik maotna lanceuk kembarna, sareng dina prosés éta, bantosan bros énggalna salamet tina gelombang amukan Motherface salajengna. 

Pilem ieu mangrupikeun conto anu sampurna kumaha tim tiasa damel babarengan pikeun nyiptakeun hal anu istimewa. Éta pilem fitur anu munggaran (sareng ayeuna ngan ukur) anu didamel ku komedi koléktif 5 Pilem Kadua, dumasar kana pondok 5-detik populérna (anu teras dikembangkeun janten trailer palsu). Rombongan sadayana dipasihan adegan pikeun nyerat (tapi henteu diidinan kolaborasi) sareng panulis Alec Owen ditugaskeun pikeun nyusun skenario tina kontribusina. Hasilna nyaéta pilem slasher lucu anu lucu anu ngungkulan sadaya tropes (sareng éstétis visual) tina 80s klasik camp panas usum panas. 

Kalayan sababaraha cameo héran (Larry King, Patton Oswalt, Room nu's Greg Sestero, sareng Andrew WK) sareng naskah anu teras didugikeun, Sobat Bro Partéi Pembantaian III sapertosna teh Baseuh Panas Amérika Panas tina pilem horor. Unggal adegan dihijikeun sareng guyonan konstan sareng sababaraha pagelaran anu nyolong adegan. Éta histeris sampurna.  

Anggaran: $ 241,071 USD
Dimana Nonton: Tubi

Entong Bijil Walungan Beast! (2012)

Dina pilem éta, Neil Stuart (tutor pangageungna kota New England na anu alit anu kantos ditingali) parantos dijantenkeun bahan seuri saatos perkawis pendakian sareng RiverBeast lokal; teu aya anu percanten ka anjeunna, tunangan na tinggaleun anjeunna, sareng anjeunna ngungsi kota kalayan aib. Ayeuna anjeunna balik deui, kéngingkeun landihan Sunda anu "kejem" - pondok pikeun RiverBeast, tangtosna - sareng rutin dilacak ku reporter "muckraking" lokal, anu ngancurkeun reputasi Neil bahkan langkung jauh. Moal lami deui, jalma-jalma mimiti ngaleungit, sareng Neil yakin yén RiverBeast disalahkeun.

Ditulis ku sutradara Charles Roxburgh sareng bintang / produser Matt Farley, Entong Bijil Walungan Beast nyaéta menawan pisan. Aya hiji hal ngeunaan (un?) Dialog ngahaja pikaseurieun anu ngan ukur dianggo pikeun kuring; garis buang anu teu masuk akal ngeunaan kualitas mangpaat sampah anak kucing sareng kasusah ngabagi labu butternut anu dikirimkeun, anjeun henteu tiasa ngabantosan seuri. Bacaanana siga anu ditulis ku guru basa Inggris dina taun 1950an, kalayan ngahina anu pikasieuneun sapertos "cretin", "weasel", sareng "ne'er-do-wells". Siga upami Norman Rockwell nyerat pilem horor. 

Pilem ieu murni, eusi anu murni anu - ngalangkungan aksen New England anu kentel - harkens deui ka jaman anu langkung saderhana di kota alit Amérika. Jujur pisan sareng berharga anjeun moal tiasa nyolok éta, tapi kualitas anggaran anu murah pisan meryogikeunana jalan kaluarna pikaseurieun

Anggaran: Spesifikasina Teu Nyaho
Dimana Nonton: Amazon Prime

I Was a Teenage Wereskunk (2016)

parodi horor

A throwback, anachronistic 1950-an jauh, Kuring Mangrupikeun Wereskunk Rumaja ningali Curtis Albright - budak leutik anu sopan santun sareng teu aman - dilaknat ku gundul anu ditawan saatos anjeunna disemprotkeun dina raray bari ngintip awéwé anu dina kaayaan baju. Unggal waktos anjeunna mesum, anjeunna ngajantenkeun janten wereskunk pangperangan. Kasarakahan teras-terasan. 

Kuring Mangrupikeun Wereskunk Rumaja nyaéta… jauh langkung saé tibatan anu kuring ngarepkeun. Para palaku sadayana mangrupikeun palaku anu kompeten anu nguntungkeun anu ngajual écés tina sagala hal. Melanie Minichino - khususna - maok unggal adegan, ngalayanan tugas dobel salaku Ibu Albright (indung concupiscent Curtis) sareng Wakil Gary, anu percaya diri teuing, wakil sheriff anu pépéakeun. 

Ngeusi gags panempoan, komedi slapstick, sareng dialog zippy, éta mangrupikeun pilem damn anu ngapung jauh handapeun radar. 

Anggaran: Spesifikasina Teu Nyaho
Dimana Nonton: Amazon Prime, Tubi

Garth Merenghi's Darkplace (2004)

Dina 1980an, panulis pikasieuneun anu kawéntar Garth Merenghi nyiptakeun, nyerat, ngarahkeun, sareng dibéntangan dina 50-episode sci-fi / melodrama horor disetél di rumah sakit anu aya di gerbang Naraka, disebat Garth Merenghi's Darkplace. Sakabéh épisode ditolak ku BBC, tapi dua dasawarsa saatosna, genep parantos lebu sareng dipidangkeun babarengan sareng wawancara sareng pemeran acara éta. Atanapi sahenteuna éta ideu. 

Lengkepna didamel, parodi sacara cemerlang (sareng dipercaya) dilakukeun; éta katingalina sareng disada langsung ti taun 80-an, kalayan ngahaja épék khusus sub-tara, éditan leueur, nyerat kagok, sareng lakonan anu pikaseurieun, sareng hasil pamungkasna jenius komik murni. Dibintanginya Richard Ayoade (The IT Rame), Matthew Holness (Ajen Gratis), Alice Lowe (Prevenge, Paningali), sareng Matt Berry (FX's Naon Urang Naha dina bayangan), séri ieu didamel sareng diserat ku Ayoade sareng Holness, kalayan Ayoade janten sutradara.

Klasik BBC ieu ngan ukur genep épisode pondok (sareng kuring yakin aya anu tiasa dipendakan dina YouTube?), Sareng éta raoseun cheesy. Garth Merenghi's Darkplace sampurna lampoons jinis konyol anu diideuan éta sareng ngalakukeunana ku sajumlah cinta sareng humor. Mangrupikeun karya seni sajati. 

Anggaran: Spesifikasina Teu Nyaho

Sebutan Anu Hormat: WNUF Lebaran Husus (2013)

parodi horor

Dipidangkeun salaku rékaman VHS siaran langsung TV dina 31 Oktober 1987, WNUF Lebaran Husus katingalina… paeh asup Serius. Upami anjeun ningalikeun ieu ka saha waé sareng henteu nyaritakeun yén éta mangrupikeun ciptaan 2013, anjeun sigana bakal ngabobodo. Kalayan komérsial dianteur antara bagéan udara, pilem ieu nyaritakeun hiji host berita TV anu angkat ka hotspot angker lokal dina wengi Lebaran sareng tim penyidik ​​paranormal salaki-pamajikan (Warrens, seueur?) Ningali lamun aranjeunna tiasa nyingsieunan sababaraha spookies. Hal-hal janten serem pisan, tangtosna. 

Éta kirang écés lucu tibatan éntri sanés dina daptar ieu, tapi éta komitmen anu luar biasa pikeun detil nyaéta, terus terang, berkesan.

Anggaran: $ 1,500 USD
Dimana Pikeun Lalajo: Ngageter

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Movies

Stephen King 'The Monkey' Sells to Neon, James Wan Co-Producing

dimuat

on

Lumayan wae sapotong tulisan ti Stephen King geus asak pikeun adaptasi pilem. Anu saterusna nyaéta carita pondok taun 1980 anu dimuat dina antologi taun 1985 Awak Rorongkong, husus Monyét. warta nu peupeus ku Bates waktos nyebutkeun Neon meunang perang Panawaran sarta film bakal dirilis dina 2025.

Distributor indit gaga nyoba ngamankeun hak jeung Neon nu meunangna dilaporkeun mayar tujuh inohong pikeun pilem horor.

Numutkeun Deadline: "Dina Monyét, Nalika sadulur kembar Hal sarta Bill manggihan kaulinan monyét heubeul bapana di loteng, runtuyan maot pikareueuseun mimiti lumangsung di sabudeureun éta. Dulur-dulur mutuskeun pikeun ngalungkeun monyét sareng teraskeun kahirupanna, teras-terasan salami mangtaun-taun. Tapi nalika maotna anu misterius dimimitian deui, sadulur-sadulur kedah ngahijikeun deui pikeun milari jalan pikeun ngancurkeun monyét pikeun hadé sateuacan nyandak nyawa sadayana anu caket sareng aranjeunna. Theo James muterkeun si kembar dina taun engké. [Christian] Convery maénkeun kembar ngora. ”

Pilem diarahkeun ku Osgood (Oz) Perkins anu proyek buzz-mabok ayeuna, Suku panjang dileupaskeun dina Juli 12.

Pilem ieu ogé dibintanginya, Tatiana Maslany (Manéhna–Hulk: Pangacara di Hukum), Elijah Wood (Lord Of The Cingcin), Colin O'Brien (wonka), Rohan Campbell (The Hardy Boys) jeung Sarah Levy (Schitt's Creek).

James Wan jeung Michael Clear urang banner Robot atom gaduh kiridit produksi.

Dina 2023 film pondok diarahkeun ku Spencer Sherry ieu diadaptasi tina raja carita. Éta pilem ayeuna nuju touring pasar festival pilem tapi anjeun tiasa ningali trailer di handap.

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading

Movies

Cillian Murphy Resmi Balik Dina '28 Taun Teras'

dimuat

on

Ieu tiasa janten kejutan pikeun peminat waralaba. Dina wawancara sareng Deadline, Pupuhu Sony Tony Rothman nyatakeun yén anjeunna bakal uih deui "dina cara anu héran". Karakterna terakhir ditingali dina film munggaran, 28 Poé Saterusna, sarta teu katempo deui dina sequel, 28 Minggu engké. Aktor séjén anu dibéntangan dina pilem nyaéta Aaron Taylor-Johnson, Jodie Comer, sareng seueur deui. Pariksa deui naon cenah jeung nu langkung lengkep ihwal film 28 Taun Teras di handap.

Adegan Pilem ti 28 Days Saterusna (2002)

Rothman nyatakeun, "Leres, tapi dina cara anu héran sareng dina cara anu tumbuh, hayu atuh nempatkeun éta cara éta. Ieu Danny anu pangsaéna, digabungkeun sareng genre komersil pisan, sapertos anu urang kantos sareng Edgar Wright sareng Baby Driver.

Adegan Pilem ti 28 Days Saterusna (2002)

Nalika plotna dijaga, urang terang yén ieu bakal janten trilogi pilem sareng Danny Boyle (28 Dinten Teras) bakal ngarahkeun pilem munggaran 28 Taun Teras. Alex Garland nyerat naskah pikeun sadaya 3 film. Peran Danny Boyle dina dua film salajengna teu dipikanyaho sabab Nia DaCosta (Candyman 2021) disetél pikeun ngarahkeun pilem kadua. Taya sutradara geus napel film final dina trilogy nu. Cillian Murphy bakal janten produser eksekutif sareng aktor pikeun pilem munggaran. Pilem ogé bakal dibéntangan Aaron Taylor Johnson (Bullet Train), Jodie Comer (The Last Duel), Ralph Fiennes (Schindler's List), jeung Jack O'Connell (Eden Lake).

Adegan Pilem ti 28 Days Saterusna (2002)

28 Poé Saterusna dirilis dina 2002 sarta nuturkeun carita Jim (Cillian Murphy) anu hudang dina koma ngan pikeun manggihan yén kota anjeunna di deserted. Anjeunna engké datang pikeun manggihan yén virus agresi-inducing misterius geus disapu ngaliwatan Britania Raya sarta geus robah dulur jadi zombies dahar daging. Pilem kahiji éta kasuksésan finansial, nyieun $84.6M dina Anggaran $8M. 

Poster Pilem Resmi pikeun 28 Dinten Teras (2002)

Ieu mangrupikeun warta anu pikaresepeun pikeun peminat waralaba sareng kejutan ogé. Naha anjeun bungah yén Cillian Murphy bakal muncul dina pilem éta? Hayu urang terang dina komentar di handap. Ogé, pariksa kaluar trailer pikeun pilem aslina handap.

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading

Movies

Pilem Horror Awak Anyar 'The Substance' Ngarilis Teaser

dimuat

on

Kami henteu acan ningali Demi Moore dina pilem saprak Beurat teu kaampeuh Bakat Massive deui dina 2022. Manéhna geus sibuk sanajan, manéhna bagian dina Ryan Murphy urang pangtungtungna mumusuhan bab sareng ayeuna anjeunna mikirkeun ngarobih awakna supados langkung ngora dina pilem horor awak Zat anu.

Tétéla, nurutkeun kana sinopsis resmi, aya regimen kageulisan anu nembé dikembangkeun anu "ngahasilkeun anjeun anu sanés. Anyar, ngora, leuwih geulis, leuwih sampurna anjeun. Sareng ngan ukur aya hiji aturan: Anjeun ngabagi waktos. Hiji minggu pikeun anjeun. Hiji minggu pikeun anjeun anyar. Tiap tujuh poe. A kasaimbangan sampurna. gampil. Leres? Upami anjeun hormat kasaimbangan ... naon anu mungkin salah?"

A tetep tina pilem (dipaké dina header kaluar) nunjukkeun yén téhnologi anyar ieu merlukeun leuwih pisan ti dabbing handapeun panon anjeun atanapi administering masker caket. Pilem ieu ditayangkeun dina Festival Film Cannes 2024 sareng dibeli ku Mubi. Henteu aya tanggal rilis AS anu diumumkeun.

Zat anu

Zat anu ngingetkeun urang tina ngimpina FDA anu sanés, The Barang (1985) nu saréat dikocok dipasarkan komersil robah jalma jadi zombies. Éta pilem mangrupikeun komédi poék ngeunaan konsumerisme sareng gluttony. Nalika Deadline ngalaporkeun yén The Substance humoris ogé gory, aranjeunna henteu nyarios kumaha akarna dina sindiran.

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading