imah Berita Hiburan Pikasediheun TONTON: Gandeng Netflix's Fear Street Trilogy 'nempatkeun Teror payun sareng Pusat

TONTON: Gandeng Netflix's Fear Street Trilogy 'nempatkeun Teror payun sareng Pusat

by Waylon Yordania
2,012 pintonan
Jalan Sieun

Kami gaduh kirang ti sabulan dugi Netflix urang Jalan Sieun trilogy debut, sareng platform streaming muragkeun trailer anyar dina dinten ieu pikeun masihan kami langkung jero ningali naon pikasieuneun anyar anu aranjeunna simpen!

Trilogi pilem bakal ngaleupaskeun hiji per minggu dimimitian tanggal 2 Juli 2021 sareng bakal lumangsung di 1994, 1978, sareng 1666. Sinopsis pikeun pilem berbunyi:

Dina taun 1994, sakumpulan nonoman mendakan yén kajadian pikasieuneun anu ngahalangan kota maranéhna pikeun sababaraha generasi sadayana tiasa nyambung - sareng éta panginten janten udagan salajengna. Dumasar kana séri horor terlaris RL Stine, Fear Street nuturkeun impian tina impian sajarah Shadyside.

nu Jalan Sieun buku mimiti diterbitkeun dina 1989. Éta mangrupikeun gerakan anu rada jenius tina bagian RL Stine, ngantisipasi yén pemirsa na ageung sareng aranjeunna hoyong buku anu tuwuh sareng aranjeunna. Taruhan na langkung luhur dina buku ieu, sareng sana aya sababaraha maotna di Goosebumps buku, naon anjeunna nampilkeun dina Jalan Sieun éta jauh beuki sengit.

Séri ieu parantos ngical langkung 80 juta éksemplar sadunya dugi ka ayeuna sareng sésa-sésa, pikeun sababaraha penggemar horor, gateway na kana jinisna.

Cuplikan anyar pastina sengit, nampilkeun carita anu ngaluncatan waktos ku hasil anu pikasieuneun. Tingali di handap, sareng hayu urang terang upami anjeun bakal ningali Jalan Sieun nalika debut dina Netflix dina 9 Juli 2021!

Translate »