imah Berita Hiburan Pikasediheun Tom Savini Badé Muncul dina Episode Salajengna 'The Last Drive-In'

Tom Savini Badé Muncul dina Episode Salajengna 'The Last Drive-In'

by Waylon Yordania
Tom Savini

Artis makeup makeup horor legendaris, stuntman, sareng sutradara Tom Savini disetél janten tamu-tamu dina episode salajengna Pamungkas Pandu sareng Joe Bob Briggs dina Shudder.

Episodena badé ditayangkeun dina 1 Mei 2020, sareng nalika produser acara henteu ngabahas detail episode sateuacan aranjeunna ditayangkeun, éta pasti bakal pikaresepeun pikeun nonton Savini sareng Briggs ngabahas drive-in klasik atanapi dua.

Savini ngamimitian karirna dina 70an di jurusan makeup pikeun pilem sapertos Deranged: Pangakuan tina Necrophile, Peuting Peuting, sareng George A. Romero's Martin. Henteu lami, anjeunna di paménta sanés ngan ukur seniman makeup tapi ogé pikeun desain FX na, anu tiasa dianggo dina aslina Jumaah nu 13th.

Savini bakal teras ngagarap pilem sapertosna Nu NgadurukNgerep, sarta Poé Paéh. Dina taun 1990, anjeunna ngarahkeun Tony Todd (Candyman) dina ngasilkeun ulang klasik Romero Wengi tina Living Dead.

Penampilan Savini dina acara sumping saatos musim dibuka ku gulat superstar Chris Jericho sorotan Bloodsuck Freaks sareng Kelli Maroney di tangan pikeun ngabahas peranna dina Ditaékkeun Mal.

Entong sono kasempetan anjeun ningali Tom Savini Pamungkas Pandu sareng Joe Bob Briggs Jumaah ieu, 1 Mei 2020.

Posts Related

Translate »