imah Berita Hiburan Pikasediheun Cuplikan 'The Matrix: Kebangkitan' Badé Nyarios anjeun "Saha"

Cuplikan 'The Matrix: Kebangkitan' Badé Nyarios anjeun "Saha"

Tuang sirah anjeun

by Trey Hilburn III
7,698 pintonan
matrix

The Matrix: Kabangkitan gandér tungtungna aya di dieu. Pikiran urang parantos ditiup lengkep. Tina Matrix anu ditingkatkeun dugi ka kaayaan anyar Mr. Anderson sareng panjara sareng damel kawat anu anyar sareng kung-fu. Kami resep pisan kana sagala anu kami tingali.

Kami henteu peryogi seueur pikeun ngajual kami nalika datang deui kana The Matrix, tapi ieu ngaleuwihan ekspektasi urang. Kami balik deui ka dunya anu ngebrehkeun akal ku cara-cara inovatif sareng urang henteu tiasa ngantosan dilenyepan ku éta.

Pilem ieu dibéntangan ku Keanu Reeves, Carrie Anne Moss, Jessica Henwick, Christina Ricci, Ellen Hollman, Priyanka Chorpa Jones, Jonathan Groff, Neil Patrick Harris, Lambert Wilson, Jada Pinkett Smith sareng seueur deui.

The Matrix: Kabangkitan gaduh anjeun nalika sumping di bioskop sareng HBO MAX mimiti 22 Désémber.

Translate »