imah Berita Hiburan Pikasediheun Starbucks Ayeuna Gaduh Jack Skellington Frappuccino dina Menu Rahasia

Starbucks Ayeuna Gaduh Jack Skellington Frappuccino dina Menu Rahasia

by Trey Hilburn III
Starbucks

Menu rusiah Starbucks parantos nyababkeun sababaraha inuman anéh dina jaman baheula. Salaku conto, anjeun tiasa émut ka Unicorn Frappuccino anu sadayana ngamuk sakitar menit. Nya, ayeuna aranjeunna nawiskeun khusus Ngimpina Sateuacan Natal Jack Skellington Frappaccino, éta sakali deui kaluar tina ménu rahasia.

Dudes leuwih at Sakabehna Bom nyiptakeun ngalamun manis, ngalamun berkafein ieu sareng urang moal bohong urang kedah sahenteuna nyobaan.

Inuman ieu mangrupikeun campuran anu saé pikeun sagala hal murag. Éta ngagabungkeun waluh sareng chai dina campuran anu saé anu sigana raoseun, upami henteu sakedik asem.

Pikeun nyiptakeun Waluh Raja anjeun nyalira, anjeun badé mesen kieu:

-Pumpkin Spice Frappuccino
-Crup sirop
-Shot espresso (pikeun anu resep kopi)
-Mocha girimis dina sisi cangkir
-Kulit krim di luhur
Chip-Java

Éta ogé sigana aya urutan anu khusus pikeun hal-hal ieu kedah dilakukeun janten naroskeun urutan ieu:

  1. Dimimitian ku girimis mocha dina sisi cangkir.
  2. Nyuhungkeun Waluh Spice Frappuccino.
  3. Tambahkeun dina nembak Chai Syrup.
  4. Tambahkeun shot atanapi dua espresso.
  5. Luhurkeun ku krim dikocok.
  6. Rengse nganggo Java Chips.

Upami anjeun ningali-tingali, sisi cangkirna siga anu mirip awak Jack.

Naha anjeun badé masihan inuman ieu pikeun nyobaan kipas Jack Skellington? Hayu urang terang dina koméntar.

https://www.instagram.com/p/B20TCOfl6M0/?utm_source=ig_web_copy_link

Émut Starbucks 'Witches Brew frappuccino? Klik di dieu.

Posts Related

Translate »