imah Berita Hiburan Pikasediheun Shudder parantos ngalangkungan hiji sajuta palanggan

Shudder parantos ngalangkungan hiji sajuta palanggan

by Waylon Yordania
885 pintonan
Shudder

Layanan streaming sadayana horor / thriller AMC, Shudder, ngumumkeun énjing-énjing yén aranjeunna parantos ngaleungitkeun 1 juta palanggan. Jasa ieu terus ngawangun kaanggotaan na saprak éta mimiti disadiakeun pikeun umum deui di 2016, tapi nempo lonjakan badag dina taun ka tukang ditambah ku batu tulis program aslina.

"Ditambahkeun séri asli sareng pilem ngajantenkeun kamekaran urang sareng ngajantenkeun Shudder janten jasa anu kedah dipasihkeun pikeun saha waé anu resep kana pikasieuneun, pikasieuneun atanapi hiburan gaib," Miguel Penella, Présidén AMC Networks SVOD nyatakeun dina pernyataan anu urang tampi énjing-énjing. "Fokus kami anu teu kendat kana pemrograman kualitas, eusi inovatif sareng milarian panyipta anu panghadéna parantos ngamungkinkeun Shudder kaluar di dunya seueur langganan jasa. Kasuksésan Shudder mangrupikeun jasa SVOD sasarengan anu sanés - Acorn TV, Sundance Now sareng UMC - neraskeun momentum pertumbuhan palanggan anu kuat ku super-porsi penggemar anu gairah kalayan eusi anu aranjeunna paling resep. "

Eusi éta kalebet siri antologi asli taun kamari Ngerep, dumasar kana pilem aslina George A. Romero / Stephen King ti taun 1982 ogé taun ayeuna nu boga imah, pilem anu ditulis, ditémbak, sareng dileupaskeun ngan dina 12 minggu salami karantina anu ayeuna dipeunteun salaku pilem nomer 1 taun dina Rotten Tomat.

Giancarlo Esposito dina episode perdana Shudder's Ngerep

Salaku tambahan pikeun pamrograman aslina sareng ekslusif, aranjeunna ogé ngamutahirkeun sabak pilem klasik sareng kultus unggal bulan pikeun ngajaga tawaran aranjeunna seger sareng palanggan na datang deui pikeun langkung seueur.

Jasa streaming ogé nyatakeun ékspansi na kana daérah anu langkung énggal kalayan ngabantosan pertumbuhan langgananana. Nalika mimiti aya, Shudder ngan ukur sayogi di Amérika Serikat, Kanada, sareng Inggris tapi parantos sumebar ka Jérman sareng awal taun ieu aranjeunna ngalih ka Selandia Anyar sareng Australia. Pangguna tiasa nonton ngalangkungan situs online na, tapi jasa éta ogé sayogi dina Roku, Fire TV, Apple TV, sareng XBox ogé ngagaduhan "saluran" nyalira dina aplikasi Apple TV sareng Amazon Prime di daérah-daérah anu tangtu.

Naha anjeun palanggan Shudder? Caritakeun naon anu anjeun resep ngeunaan éta dina koméntar!

Translate »