imah Berita Hiburan Pikasediheun Rob Zombie parantos negeskeun Pilem Salajengna Bakal Ngadaptasi Sitcom TV 'The Munsters'

Rob Zombie parantos negeskeun Pilem Salajengna Bakal Ngadaptasi Sitcom TV 'The Munsters'

by Trey Hilburn III
2,924 pintonan
Munsters

Rob Zombie nyaéta sakedik kartu liar. Ti Imah tina 1000 mayit ka 31, Zombie parantos janten kakuatan anu kedah diperhatoskeun sareng total point of divisi diantara peminat. Rob Zombie nyaéta ngaku diri The Munsters fanatik. Anjeunna malah nginjeumkeun sora na kana koméntar anu anyar pikeun The Munsters lagu koméntar blu ray. Kang, malah ngagaduhan batang panas khusus anu disebut Dragula dimodelkeun saurna The Munsters kandaraan. Zombie ayeuna parantos negeskeun gosip anu dipercaya yén anjeunna bakal nyandak adaptasi tina sitkom TV The Munsters.

Sigana mah kanyataan yén Zombie nuju ka Budapest pikeun damel proyék engké taun ayeuna nyatana pikeun The Munsters. Kami ngarepkeun ningali anu biasa diThe Munsters fam Dimimitian ku pamajikan Sheri Moon Zombie salaku Lily Munster, sareng Jeff Daniel Phillips panginten janten Herman.

Gambar Universal henteu acan dikonfirmasi. Tapi, urang pastina ngarepkeun yén ieu leres sareng Zombie sanés ngabobodo '. Gélo panginten pilem PG atanapi PG-13 Zombie. Nanging, kuring nebak Eli Roth narik éta Imah Kalayan Jam di Tembok Éta, janten panginten tiasa.

Naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan kalebet Rob Zombie dina a Munsters adaptasi? Pikir anjeunna anu leres? Hayu urang terang dina bagian koméntar.

House of Wax bakal sumping ka édisi blu collector ti Scream Factory sanés. Baca langkung lengkep sareng sateuacan mesen salinan anjeun didieu.

Malam

Translate »