imah Berita Hiburan Pikasediheun Tinjauan: 'UNDERWATER' Mangrupikeun Teror Épéktip Ti Jero

Tinjauan: 'UNDERWATER' Mangrupikeun Teror Épéktip Ti Jero

by Jacob Davison

Aqua Horror salaku sub-genre sok ngayakeun tempat khusus pikeun kuring. Sugan éta kusabab kuring ageung caket sagara atanapi kuring nyéépkeun pilem laut jero 1989 nalika kuring ngora. Atanapi panginten éta kusabab sagara sareng bojong na anu masih kénéh narik ati sareng nganyerikeun kuring dugi ka ayeuna. Paduli, nalika perjalanan anu dianggarkeun ageung kana kanyahoan datang sapertos William Eubank di jero cai, Kuring leres-leres panasaran sareng senang nyarios yén éta nganteurkeun naon anu dijanjikeun!

Gambar ngalangkungan IMDB

di jero cai nuturkeun kru kapal rig tambang laut jero sareng stasiun 7 mil ka handap sapanjang Mariana Trench, salah sahiji lokasi anu paling dikenal di planét ieu. Norah Price (Kristen Stewart) mangrupikeun téknisi anu ngan ukur ngalaksanakeun rutinitas sadidinten nalika skenario kasus paling parah kajadian, nyésakeun anjeunna sareng sababaraha urang salamet anu sanés di stasiun anu ayeuna rusak parah. Ayeuna, aranjeunna kedah ngalakukeun perjalanan anu bahaya ngalangkungan mesin-mesin anu baseuh, ngalangkungan dasar laut anu gundul, sareng dugi ka rig anu ayeuna. Tapi, dibarengan bahaya mesin rusak sareng tekanan cai, aranjeunna kedah merjuangkeun ancaman cai anu misterius anu nyerang aranjeunna unggal péngkolan ...

 

Pilem naék langsung kana aksi dina sababaraha menit munggaran sabab sadayana nuju neraka di stasion. Kristen Stewart nangtung payun sareng tengah salaku protagonis, kumplit sareng sababaraha monolog batin pikeun ngabayangkeun kasang tukangna sareng motivasi. Anjeunna parantos tepi sareng hariwang tina traumas katukang sareng dunya sacara harfiah ragrag di sakurilingna henteu ngabantosan nanaon. Stewart masihan prestasi anu hadé dina bencana boh buatan manusa boh anu teu dikenal.

Gambar ngalangkungan IMDB

Sésa pamaénna dibuleudkeun ku Vincent Cassel salaku Kaptén kapal anu ditangtoskeun. Angker ku musibah dirina sorangan, anjeunna bakal ngalakukeun naon waé pikeun nyingkahan kaleungitan nyawa. TJ Miller maénkeun komérsial relief relief / pop culture referencer (Gedang ayeuna ayana toksik kusabab seueur alesan dina kahirupan nyata, sanaos casting na sareng produksi pilem na kirang langkung tilu taun sateuacanna) Mamoudou Athie mangrupikeun salamet anu munggaran anu pendakan Stewart's Norah sareng ngabantosan ngahiji sareng karakter Jessica Henwick sareng John Gallagher Jr pikeun ngabéréskeun awak awak anu salamet. Dinamika antara kru anu hirup sanés anu paling narik sabab kami henteu gaduh latar tukang ngeunaan karakterna, tapi éta ngajantenkeun carita na maju sareng tanpa pagelaran anu goréng.

 

Anu leres-leres hooked kuring nyaéta desain produksi sareng setting tina di jero cai. William Eubank (Sinyalna) ngalakukeun padamelan anu janten conto pikeun nyiptakeun ampir unggal adegan sakumaha claustrophobic and nerve wracking as possible. Naha kedah ngorondang ngalangkungan reruntuhan banjir, atanapi ujung-ujungna ngalangkungan dasar laut bari sato-sato handapeun laut anu pikasieuneun ngumbara. Éta leres-leres nangkep aspék 'survival horor' anu parantos ngajantenkeun pilem sareng gim sapertos anu pikasieuneun alien jeung Imah sétan populér pisan. Sareng deui mahluk, kuring henteu hoyong teuing nyarioskeun aranjeunna nalika aranjeunna nyandak sababaraha kejutan tapi aranjeunna sieunan ti kuring. Polos sareng saderhana. Ngadegkeun nada Lovecraft leupas anu ngajantenkeun pilem langkung sadunya sareng monster-monster na langkung eldritch. Kalebet hiji adegan anu khusus ngeunaan kasieun samudera, rahang kuring murag!

 

Sanaos sanés pilem horor sci-fi anu paling groundbreaking, éta mangrupikeun kelas langka pikeun dirina nyalira: B-Movie anu dianggarkeun ageung. Hésé pikeun pilem genre ngagaduhan anggaran pikeun nyadangkeun ajrih sareng skénario na, janten ngagaduhan hal sapertos kieu, sapertos éntri anu kaleungitan dina 1989 'gelombang' pilem horor aqua saatos James Cameron The jurang ngarawat langka tur wilujeng sumping. di jero cai mangrupikeun pikasieuneun anu pantes ditingali di bioskop, dina layar panggedéna pikeun intensitas pangalaman. Sanaos plot sareng karakter na anu baku, kalayan pertunjukan, produksi, sareng gaya sapertos kitu, éta sadayana dijamin janten kultus klasik.

di jero cai dibuka di bioskop Jumaah, 10 Januari

 

Gambar ngalangkungan IMDB

Posts Related

Translate »